Aleksandar Serlot (©AFP)
Aleksandar Serlot (©AFP)

Najveća greška Kristal Palasa: Serlot novi špic Lajpciga

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.08.20. | 15:26

Pregovori u završnoj fazi

Navijači verovatno čupaju kosu i pitaju se kako je uprava Kristal Palasa mogla sebi da dozvoli ovako nešto? Ali uspela je. Da za smešne pare izgubi Aleksandera Serlota, koji će po svemu sudeći sledeće sezone predvoditi navalu Lajpciga.

Norveška Tv2 tvrdi da su pregovori Nemca i Serlota u završnoj fazi, a posle Lajcpigovog plasmana u polufinale Lige šampiona – i igre koja je sve to dozvolila – teško je poverovati da će 24-godišnji napadač propustiti ovakvu šansu. A Lajpcig će za male pare dobiti vanserijskog špica.

Izabrane vesti

Serlot je prošle sezone postigao čak 33 gola i pride imao 11 asistencija na pozajmici u Trabzonu u koji ga je Kristal Palas poslao nakon što je u prvoj sezoni u Premijer ligi odigrao svega 173 minuta pre no što su ga oterali u Gent, a zatim i u Tursku.

Kad su to učinili ostavili su Trabzonu i mogućnost da ga otkupi za tek nešto više od 6.000.000 evra što će Turci sada svakako iskoristiti kako bi norveškog reprezentativca preprodali Lajpcigu. Neka bude i za duplo više para, pa i neki kusur, opet je Lajpcig odlično prošao.

U kasi Palasa će pak ostati minut, jer su 2018. Serlota doveli iz Midtjilanda za 9.000.000 evra. Još veći problem je što će ostati bez igrača koji pravi razliku na terenu i koji će zato karijeru nastaviti u jednom od najatraktivnijih klubova Evrope.

Narodski rečeno, a Palasu nije valjao...


tagovi

Aleksander SerlotLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara