Najveća ludnica u Milojevićevoj eri: Zvezda bi mogla da proda 170.000 karata!

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.08.19. | 16:11

Veće interesovanje nego za Krasnodar

Navijači Crvene zvezde su prošle sezone dočekali Ligu šampiona na stadionu Rajko Mitić, ali se nisu zasitili - žele još jednu! Ne pamti se kada je interesovanje za jedan evropski meč bilo ovako veliko u Ljutice Bogdana, veće je i od utakmice sa Krasnodarom kada je ekipa Vladana Milojevića jurila toliko čekanu evropsku jesen. Nezvanične procene na stadionu Crvene zvezde, na osnovu potražnje, kažu da bi srpski šampion mogao da proda čak i do 170.000 karata!

To dovoljno opisuje kolika euforija vlada među pristalicama srpskog šampiona pred meč sa Jang Bojsom (utorak 21.00), koji sprskom šampionu može da obezbedi drugo uzastopno učešće u elitnom evropskom takmičenju.

Izabrane vesti

Na blagajnama stadiona Rajko Mitić danas će biti prodato između 20.000 i 25.000 karata, a sve karte bi mogle da planu do sutra popodne, najkasnije u nedelju ujutru. Crvena zvezda je u prodaju pustila između 41.000 i 42.000, dok je ostalo rezervisano za sponzore i vlasnike sezonskih ulaznica. Takođe, kapacitet je kao i uvek kada su u pitanju ovako velike utakmice nešto umanjen, pa je maksimalan kapacitet negde oko 52.000 gledalaca.

Ekipa Vladana Milojevića je iz Berna donela više nego aktivan rezultat (2:2), pa su navijači s razlogom optimistični. Ipak, Jang Bojs je pokazao da je više nego ozbiljan tim, ali Švajcarci će pred 11 protivničkih igrača na terenu imati još jednog naspram sebe, a to je prepuna Marakana.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara