Igrači Frajburga (©Reuters)
Igrači Frajburga (©Reuters)

Najveće kvote na Frajburg, Lester i PSV

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.01.23. | 11:29

Nigde nećete da nađete veće

Subota je, obično, dan idealan da ga provedete odmarajući, u krugu porodice i prijatelja. A zašto da ne, i uz malo kvalitetnog fudbala.

Kladionica Mozzart vam je omogućila idealnu priliku da malo i zaradite. Bukmejkeri su pripremili posebno iznenađenje za tri kvote, koje će u svakom momentu da budu najveće na svetu.

Izabrane vesti

Zato, za vaše tikete najisplatljivije opcije su jedinica u bundesligaškom okršaju Frajburga protiv Augzburga, potom kec na PSV u sudaru sa Go Ahed Iglsom u Erediviziji, kao i dvojka na Lester na gostovanju Volsolu u sklopu FA kupa.

FRAJBURG - AUGZBURG (SUBOTA, 15.30), KEC 1,68

Frajburg je primetno pao u pogledu kvaliteta igre posle završetka praznika i još je daleko od svojih jesenjih standarda. Posle poraza od Volfzburga (0:6), izabranici Kristijana Štrajha nisu mogli da savladaju Ajntraht (1:1) na svom terenu, iako su bili bliži tri boda. Brazilci iz Brajsgaua su naglo pali sa drugog na šesto mesto i hitno im je potrebna sigurna pobeda za podizanje duha tima. Augzburg je prošlog vikenda pokušao da ne izgubi od Borusije Dortmund, ali nije uspeo da izvuče remi (3:4). Ipak, na domaćem terenu, sredinom nedelje uspeo je da savladaju Borusiju Menhengladbah (1:0), zimus neubedljivo, poentirajući na kraju susreta. To je pomoglo Augzburgu da se popne na 14. mesto.

VOLSOL - LESTER (SUBOTA, 13.30), DVOJKA 1,42

Volsol je član četvrtog ranga engleskog fudbala i tamo je u sredini tabele. Posle 24 kola zabeležio je 10 pobeda i sedam nerešenih ishoda, što na kraju odgovara 37 bodova i 11. poziciji na tabeli. Napad je dobro funkcionisao, a u prošlom kolu igrači Majkla Flina remizirali su sa Tranmerom (1:1). U prethodnoj fazi FA kupa, Volsal je pobedio Stokport (2:1). U proteklim fazama najstarijeg takmičenja Lester je oduševio navijače i uspeo da savlada MK Donse (3:0) i Džilingem. Nisu tako ružičaste stvari za Lisice u Premijer ligi, gde Plavi nisu pobedili od pauze na Svetskom prvenstvu. Gosti su u preko 20 kola zabeležili pet pobeda i tri remija, i sa 18 bodova zauzimaju 14. poziciju na tabeli.

PSV - GO AHED IGLS (SUBOTA, 16.30), KEC 1,30

PSV je imao slab prvi deo šampionata, a na startu druge polovine sezone izgubio je i najvažnije igrače u napadu. Ekipu Ruda van Nistelroja je u prošlom kolu porazio Emen minimalcem. PSV je sada treći na tabeli i već šest bodova zaostaje za liderom Fajenordom. Go Ahed Igls je važio za jednog od glavnih kandidata za ispadanje, međutim trenutno zauzima 11. poziciju na tabeli. Uspeli su Orlovi da se odlepe od zone ispadanja za šest bodova, što mu omogućava da sa optimizmom gleda u budućnost, mada garancija nema. U prošlom kolu, Go Ahed je izgubio 4:1 od AZ Alkmara, prekinuvši niz od 11 mečeva bez poraza u prvenstvu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara