Hakan Čalhanoglu i Lautaro Martinez (©Reuters)
Hakan Čalhanoglu i Lautaro Martinez (©Reuters)

Najveće kvote na svetu u Mozzartu – Inter, Bajern, Lans i AZ Alkmar

Vreme čitanja: 3min | sub. 04.11.23. | 10:39

Nigde nećete da nađete veće

Subota vrvi od fudbala širom sveta. U epicentru je duel na Marakani u Riju, sudar Fluminensea i Boka Juniors u finalu Kopa Libertadores. Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili četiri kvote koje će u svakom trenutu da budu najveće na svetu.

U pitanju su sve dvojke i to na Inter, Bajern Minhen, Lans i AZ Alkmar.

Izabrane vesti

Komšijski derbi u Bergamu. Na noge sve boljoj Bogini provincije dolazi lider Serije A, Inter. Nerazuri imaju šest bodova više od Atalante. Tim Đan Pjera Gasperinija je dobio dva meča u nizu, bez primljenog gola, uz pet datih protiv Đenove i Empolija, pa je uhvatio priključak za ekipama koje će se boriti za Ligu šampiona. Inter je posle kiksa na svom terenu protiv Bolonje (2:2) pobedio poslednja dva meča, pa ima dva boda više od Juventusa. Tim iz Bergama na četiri duela pred svojim navijačima nije primo gol, dok milanski gigant ima sva četiri trijumfa na gostovanjima, uz impresivnu gol-razliku 10:0. Prošle sezone u tri međusobna duela je slavio Inter, dva puta u šampionatu sa 3:2, dok je bio bolji i u četvrtifinalu Kupa Italije – 1:0 na stadionu Đuzepe Meaca.

BORUSIJA DORTMUND – BAJERN (SUBOTA, 18.30), DVOJKA 2,05

Veliki derbi u Nemačkoj. Milioneri imaju dva boda manje od Bajerna i žele da ga preskoče na tabeli Bundeslige. Bavarci dolaze u Dortmund posle šokantnog ispadanja u Kupu Nemačke od trećeligaša Sarbrikena. Tim Tomasa Tuhela je ubedljivo najefikasniji u ligi, daje u proseku skoro četiri gola po meču (34 na devet utakmica). Darmštad je prošle nedelje ispraćen sa Alijans arene sa osam pogodaka, i to sve u drugom poluvremenu. I Borusija nije poražena posle devet kola. Protekle nedelje je odigrala 3:3 u Frankfurtu. Na osam poslednjih utakmica ovih velikana bilo je 4+. U proteklom prvenstvu Nemačke u Dortmundu je bilo 2:2, dok je u Minhenu domaćin slavio sa 4:2.

-------------------

Igraj novog Prognozzera - osvoji do 100.000 dnevno sa NULA dinara uloga.

-------------------

LORIJAN – LANS (SUBOTA, 17.00), DVOJKA1,85

Lans je živnuo posle očajnog starta sezone. Vicešampion Francuske je bez poraza pet utakmica, pa ide ka gornjem delu tabele. Lorijan je na 15. mestu, prvom iznad crte za opstanak. Samo dve pobede u prvih 10 gola Lige 1. Prošle sezone Lans je dobio oba puta današnjeg rivala, na svom terenu sa 5:2, a u gostima sa 3:1. Crveno-žuti su bez poraza na gostovanjima u prethodna dva kola, posle tri startna poraza. Lorijan je samo jednom poklekao na svom terenu u ovom šampionatu.

EKSCELZIOR – AZ ALKMAR (SUBOTA, 18.45), DVOJKA 1,42

Domaćin je u lošem ritmu, samo bod u prethodna tri kola Eredivizije. AZ Alkmar je prošle nedelje bio na pragu poraza na svom terenu od NEC-a, gubio je sa 2:1 do 88. minuta, ali je meč prekinut posle gubitka svesti napadača Basa Dosta. AZ i dalje nema poraz, osam pobeda i remi i drži priključak za PSV-om, kojii ima svih 10 trijumfa u elitnoj ligi Holandije. AZ na gostvanjima ima maksimalnih 12 bodova, samo dva primljena pogotka, uz 10 datih. Ekscelzior je samo jednom pobedio pred svojim navijačima, pa gosti imaju ulogu favorita. Ekipa iz Alkmara je u prethodnom šampionatu savladala oba puta današnjeg rivala i to ubedljivo, kod kuće sa 5:0, a u gostima sa 4:1

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara