Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Najveće kvote na svetu u Mozzartu: Iran 1,85, Klub Briž 2,40, Srbija 1,95

Vreme čitanja: 3min | sre. 07.02.24. | 10:54

Nigde nećete da nađete veće

Bogata ponuda ove srede. Igraju se završnice kontinentalnih šampionata Azije i Afrike, ali i brojni Kupovi širom Evrope i Svetsko prvenstvo u vaterpolu.

Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili tri kvote, koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu. U pitanju su kec na Iran protiv Katara u sklopu Azijskog kupa, potom kec na Klub Briž u sudaru sa Union Sen Žiloazom u okviru Kupa Belgije, i naposletku jedinica na Srbiju naspram Crne Gore u sklopu Svetskog prvenstva za vaterpoliste.

Izabrane vesti

Iran igra protiv Katara na stadionu Al Tumama u Dohi u polufinalnom okršaju AFC Azijskog kupa. U poslednjem meču, Iran je eliminisao Japan i pobedio sa 2:1 posle prekreta. Izgledalo je gotovo izvesno da će meč da ode u produžetke, ali Iran je izborio penal u šestom minutu nadoknade vremena, a Alireza Džahanbakš je bio smiren i poslao je Japan kući. Iran se plasirao u polufinale drugi put zaredom na prvenstvu Azije, a sada se suočava sa još jednim teškim izazovom protiv domaćina i aktuelnog šampiona kontinenta. Katar je obnovio svoj tim posle katastrofalne kampanje na Svetskom prvenstvu 2022. na domaćem terenu pre 14 meseci. Posle pobede u sva tri meča u grupnoj fazi, Katar je ušao u nokaut fazu gde je bio bolji od Palestine u osmini finala sa 2:1, pre nego što je u osmini finala bio uspešniji od Uzbekistana posle izvođenja penala.

KLUB BRIŽ - UNION SEN ŽILOAZ (SREDA, 20.45), KEC 2,40

Klub Briž ove sezone nije baš uspešan. U prvenstvu Belgije ekipa Ronija Dejle je na trećem mestu na tabeli sa 41 bodom. Šanse da se FCB nadmeće za titulu praktično nema jer Uniion Sen Žiloaz ima 17 bodova prednosti, a drugoplasirani Anderleht je odmakao sedam koraka. Pošto je u prošlom kolu izgubio od Antverpena rezultatom 1:2, Klub Briž nije uspeo da dobije drugi meč zaredom. Sada mu predstoji borba za plasman u finale Kupa Belgije, ali ga žreb nije mazio. Za rivala ima Union, od koga nije lako biti bolji u dva meča. Union Sen Žiloaz ima sjajnu kampanju i samouvereno ide ka dugo očekivanoj šampionskoj tituli. Tim Aleksandra Blesina je poveo od prvog kola i već je 10 bodova ispred drugoplasiranog Anderlehta. Union je neporažen u 15 prethodnih duela na svim frontovima.

SRBIJA - CRNA GORA (SREDA, 15.30), KEC 1,95

Srbija je, uz omanje poteškoće, zaveslala ka Olimpijskim igrama u Parizu, posle slavlja nad Japanom sa 17:10, a u drugom kolu Grupe C Svetskog prvenstva očekuje je susret sa Crnom Gorom. Crnogorci su tek posle izvođenja peteraca dobili Sjedinjene Američke Države, što znači da su ostali bez jednog boda. Delfini bi trijumfom u balkanskom klasiku odškrinuli vrata četvrtfinala i ugledali francusku vizu, ali da bi kroz ista prošli u Dohi će morati da preveslaju komšije. Obe reprezentacije se bore za plasman na Olimpijske igre, a prvo mesto u grupi vodi direktno u četvrtfinale, dok drugo i treće u osminu finala.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara