Mbape i Škrinijar (©Reuters)
Mbape i Škrinijar (©Reuters)

Najveće kvote na svetu u Mozzartu – PSŽ, Njukasl, Zenit i Antverpen

Vreme čitanja: 3min | sub. 11.11.23. | 10:43

Nigde nećete da nađete veće

Bogat program ove subote. Bukmejkeri Mozzarta su zato pripremili iznenađenja u okviru Lige 1, Premijer lige, šampionata Rusije i Belgije.

Spremili su najveću kvotu na svetu na dve dvojke - u pitanju su igre na pobede PSŽ-a i Njukasla, kao i dve jedinice na slavlja Zenita i Antverpena. Sve mečeve šampionata Francuske možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzarbet.com uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

Rems je u poslednje vreme igrao prilično dobro. U šest kola Lige 1 ekipa je imala samo jedan poraz, i to 1:3 od Monaka, tada lidera na tabeli. Drugi put su crveno-beli izgubili bodove u meču sa Tuluzom 1:1. Ali u svim ostalim nedavnim susretima tim je ostvario pobede. Konkretno, uspeo je da savlada Lil sa 2:1 i Nant sa 1:0, koji nisu tako daleko od njega na tabeli. Rems je na četvrtom mestu sa 20 bodova, a najbliži rivali iznad su samo tri i četiri poena ispred. PSŽ je jedan od timova koji nije toliko ispred Remsa. Sa 24 boda je i dalje drugi i danas ima šansu da prestigne Nicu jer je razlika između njih je dva poena. Parižani su ove nedelje doživeli poraz u meču sa Milanom u Ligi šampiona od 1:2.

BORNMUT - NJUKASL (SUBOTA, 18.30), DVOJKA 1,90

Bornmut se uključio u borbu za opstanak od prvih kola, ali do sada je bio neuspešan. Tim ima samo šest bodova i zauzima mesto u zoni ispadanja. Izabranici Andonija Iraole izborili su važnu pobedu rezultatom 2:1 u 10. kolu nad Barnlijem. Ipak, uspeh nije nadograđen pošto je u narednom meču usledio poraz od Mančester Sitija od 1:6. Bornmut ima očigledne probleme u defanzivnoj liniji jer je primio 27 golova. Njukasl je izgubio od Borusije Dortmund drugi put ove nedelje. Ovoga puta u Nermačkoj je zabeležen neuspeh 0:2. U Premijer ligi crno-beli stoje bolje i serija od sedam mečeva bez poraza dovela ih je na šesto mesto na tabeli pred početak 12. kola. U poslednjem meču Njukasl je na svom terenu pobedio Arsenal sa 1:0.

-------------------

Igraj novog Prognozzera - osvoji do 100.000 dnevno sa NULA dinara uloga.

-------------------

ZENIT - KRASNODAR (SUBOTA, 17.30), KEC 1,70

Zenit nije baš uspešno počeo sezonu u Rusiji. Tim Sergeja Semaka je na neobičan način poklonio mnogo poena na startu šampionata. Ne samo Krasnodar, već i nekolicina drugih ekipa uspelo je da dovede u pitanje status glavnog favorita u borbi za titulu, mada ne baš zadugo. I po performansama i po stabilnosti, Zenit je napredovao i brzo stigao do drugog mesta, a zatim značajno smanjio zaostatak u odnosu na vodeći Krasnodar. Trenutno tim iz Sankt Peterburga zaostaje samo dva boda za Bikovima i danas ima priliku da zasedne na čelo. Krasnodar pre početka šampionata nije važio za ozbiljnog kandidata za titulu, ali igra na veoma visokom nivou. Dok su Spartak i Zenit redovno gubili bodove, tim Vladimira Ivića pokazao je zavidnu stabilnost i preuzeo vođstvo – nedavno je imao prednost u odnosu na Zenit od sedam bodova. Međutim, niz neuspeha, kao i moćna igra konkurenata, doveli su do toga da je Krasnodar sada samo dva boda ispred Zenita. U poslednjem kolu na svom terenu, Bikovi su se bez problema savladali Krila Sovjetov sa 2:1.

ANTVERPEN - STANDARD (SUBOTA, 16.00), KEC 1,70

Antverpen je na šestom mestu na tabeli prvenstva Belgije sa 20 bodova u 13 mečeva. veliki Stari je pobedio u poslednjem meču sa 3:2 na svom terenu protiv Genka, produživši niz neporaženosti kod kuće na 11 susreta. S druge strane, Standard je remizirao 1:1 protiv Mehelena na domaćem terenu u prethodnom kolu i sada je stacioniran na osmom mestu sa 17 poena. U prethodnoj utakmici najjačeg belgijskog ranga između klubova Antverpen je pobedio sa 4:1 na Bosuilstadionu prošle sezone.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara