Napoli dobio konkurenciju: Brajton poslao 20.000.000 evra i bonuse za Samardžića

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.01.24. | 11:38

Još nema dogovora sa Lazarovim ocem

Sve je u jednom trenutku delovalo kao završena priča, kao kompletan mozaik jednog od najvećih zimskih transfera. Čak je i Napoli novogodišnjom slikom i čestitikom navijačima nagovestio da je završio posao sa Udinezeom oko angažovanja reprezentativca Srbije Lazara Samardžića.

Međutim, kao i letošnja saga sa Interom, priča oko novog kluba mladog ofanzivca mogla bi da dobije novi čin. Sa krajnje neizvesnim raspletom. Iako su se predstavnici Napolija i Udinezea, odnosno Aurelio De Laurentis i porodica Poco, imali sastanak u Marbelji, poslednje informacije govore da bi Lazar Samardžić mogao da promeni kurs. I završi u Engleskoj kao pojačanje Brajtona.

Izabrane vesti

Nije tajna da premijerligaš želi Lazara Samaradžića, i da je slao jasne signale ka Udinama još letos. Ali je sada napravio konkretne poteze. Naime, Englezi su spremili ozbiljnu ponudu tešku 20.000.000 evra, uz mogućnost da Udinezeu isplate još pet milona kroz razne bonuse. Toliko je, prema italijanskim medijima, iznosila i Napolijeva ponuda.

Udineze je spreman da prihvati ponudu Brajtona, ali daleko od toga da Englezi mogu da likuju zbog pobede u traci za Samardžićev potpis. Potrebno je da Brajton postigne dogovor sa zastupnicima srpskog reprezentativca, odnosno ocem Mladenom, oko visine provizije, bonusa i prava na marketinšku zaradu...   

Upravo zbog toga Napoli nije odustao. Čak veruje da će Lazar Samardžić izabrati jug Italije zbog redovnog igranja u Evropi. Pored toga šampionu Italije se žuri, jer mu nedostaje vezista sličnih karakteristika. Postojale su indicije da će Napoli završiti transfer Samardžića do 14. januara kako bi Srbin bio na raspologanju Valteru Macariju za okršaj protiv Salernitane 14. januara.


tagovi

Lazar SamardžićZimski prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara