Napoli želi Vinčenca Italijana, ali prvo da prođe finale Lige konferencije

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.06.23. | 01:30

Aurelio de Laurentis već uspostavio kontakte sa čelnicima Fjorentine

Glavni cilj gazde Napolija Aurelija de Laurentisa u narednim danima biće Vinčenco Italijano, kojeg temperamentni gazda novopečenog šampiona Italije želi na klupi svog tima, kao naslednika Lučana Spaletija.

Trener šampionskog tima sa stadiona Dijego Armando Maradona već je najavio oproštaj od kluba sa juga Italije i upalio alarm u rukovodstvu Napolija, pa se De Laurentis okrenuo novim rešenjima. Jedno od glavnih je trener koji je poslednjih godina napravio veliki uspon u italijanskom fudbalu.

Izabrane vesti

Mediji na Apeninima pišu da je već bilo kontakata između De Laurentisa i generalnog menadžera Viole, Džoa Baronea, u kojima se direktno govororilo o bivšem treneru Specije i Trapanija.

Ono što je u ovom trenutku izvesno jeste da će novi pregovori biti nastavljeni tek nakon završetka finala Lige konferencije između Fjorentine i Vest Hema, koji predstavlja apsolutni prioritet za sve na stadionu Artemio Franki.

Napoli je navodno u ponedeljak napravio još jedan pokušaj da angažuje Julijana Nagelsmana, ali taj potez jednostavno nije realan, jer je mladi stateg u odmaklim pregovorima sa Pari Sen Žermenom.


tagovi

Vinčenco ItalijanoAurelio De Laurentis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara