Napolijev rok Realu do 15. avgusta da se izjasni za Hamesa

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.08.19. | 13:53

Ako Kraljevski klub opet bude odugovlačio, Napolitanci se više neće vraćati

Ovih dana jedna stvar je sigurna kada je u pitanju madridski Real - niko nije siguran šta će biti s Hamesom Rodrigezom do kraja leta!

Kolumbijac se od povratka u Madrid našao u milosti i nemilosti čelnika Reala, koji sami sa sobom nisu raščistili da li da ga prodaju ovog leta ili ne. Hamesov odnos s Zinedinom Zidanom gotovo je nepostojeći, uprkos dvogodišnjoj razdvojenosti, a svedoci dešavanja u klubu kažu da se ta hladnokrvnost oseća i u vazduhu i međusobnoj komunikaciji.

Izabrane vesti

Real je Hamesovom agentu Žoržu Mendešu postavio bio rok do 29. jula da proda svog klijenta po ceni od 42.000.000 evra, ali kako se Marko Asensio teško povredio počele su da se vrte oprečne informacije koje govore o njegovoj budućnosti u Realu. Od toga da će sigurno ostati, do toga da će možda ipak ostati kako bi popunio rotaciju za narednu sezonu.

TRANSFERI UŽIVO - nedelja, 4. avgust

U Italiji istovremeno vlada mišljenje da je Hames opet na pragu dolaska u Napoli i da je praktično dogovoren transfer po formuli – jednogodišnja pozajmica, uz pravo otkupa od 42.000.000 evra.

Navodno, Napoli je prvobitno postavio Realu rok do 22. avgusta i konačno dotad odluči da li će pustiti Hamesa ili ne, ali sad je navodno klub s juga Italije ipak tu granicu pomerio za sedam dana unazad. Dakle, na 15. avgust.

Aurelio de Laurentis sa svojim pomoćnicima radi danonoćno na realizaciji ovog transfera pošto se navodno Atletiko Madrid povukao iz trke za potpis, mada je praktično ta priča utihnula otkako je nedavno objavljeno da će Real ipak zadržati Hamesa.

Ostaje sada da se vidi da li će se Rohiblankosi opet aktivirati ili će ipak preći na neka druga rešenja. Pre svih možda – Kristijana Eriksena.

Foto: reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara