Napredak bez pola odbrane u Novom Pazaru

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.08.22. | 13:42

I pored toga prisutan optimizam uoči sedmog kola Mozzart Bet Superlige

Kruševljani su protiv Javora prekinuli seriju od deset mečeva bez datog gola, postigli dva, ali i odigrali utakmicu koja se ekipi koja pretenduje za "sigurnu zonu" ne sme ponoviti.

 Već u narednom kolu protiv TSC-a Napredak je podigao ritam igre, međutim, ofanziva je ponovo zatajila. Pod Bagdalom se nadaju da neki bolji dani dolaze već od sutrašnjeg. O tome su na redovnoj konferenciji za novinare pričali trener Dušan Đorđević i dete kluba, levi bek Josip Projić.

Izabrane vesti

“Pazar je u odličnoj seriji pobeda, zabeležili su tri vrhunska rezultata, koja dovoljno govore o njihovoj snazi. Sa druge strane, mi smo u poslednjem meču izgledali mnogo bolje nego na samom početku sezone, ekipa se podigla i sa velikom verom putujemo u Novi Pazar. Danas nam se priključio i Marko Putinčanin, koji bi trebalo da nam donese posebnu energiju u sredini, čime smo kompletirali prelazni rok i sada, rekao bih, imamo prilično kvalitetan sastav. Nažalost, vreme ne možemo da vratimo i moramo da se okrenemo budućnosti i da verujemo u daleko svetlije dane. Što se tiče kadrovske situacije pred sutrašnji duel, štoperi Mršić i Kojčić nisu u pogonu, kao i levi bek Prijović, dok je Čečarić dobio nezgodan udarac u subotu i nije potpuno spreman “, reči su Dušana Đorđevića, šefa struke Napretka.

Umesto Vladimira Prijovića, kao i u meču protiv TSC - a, na levoj strani defanzive treba očekivati starosedeoca Josipa Projića, koji je, pred važan duel za Čarapane, imao i poruku za navijače.

“ Još se sklapamo kao tim, tako da molim navijače za strpljenje. Znam da naša publika želi da gleda dobar fudbal, ali za sve što je pravo potrebno je vreme. I jedan Liverpul je krenuo sa dva kiksa u sezonu. Nekada i kada daš maksimum to se ne vrati na terenu. Siguran sam da će sve doći na svoje mesto i da ćemo pokazati navijačima da i ovaj sastav Napretka ima kvalitet za dobre igre i rezultate. Nadamo se svi da već od Pazara može početi serija pobeda, kao što je i njima krenula”, rekao je Josip Projić.

Premijerni meč 7. kola Mozzart Bet Super lige između Novog Pazara i Napretka na programu je sutra od 20 č.


tagovi

Dušan ĐorđevićJosip Projić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara