(©Napredak)
(©Napredak)

Napredak se bez primljenog gola vraća iz Antalije

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.01.23. | 17:24

Kruševljani, posle tri pobede u Turskoj, do remija protiv kazahstanskog Aktobea - 0:0

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Kruševca)

Verovatno najjača provera u toku zimskih priprema čekala je Čarapane danas protiv ekipe Aktobea, koji zaostaje samo jedan bod za vodećom Astanom u šampionatu Kazahstana. Zbog sitnih povreda i želje da ne otvara sve karte pred nastavak sezone, Dušan Đorđević je ponovo izmešao sastav i igrače, koje je želeo da odmara, poslao na teren tek u završnici meča.

Izabrane vesti

Kazahstanski vicešampion bio je željniji igre u prvom delu susreta, ali i pored agresije i čestog nalaženju u šesnaestercu Petrića, praktično, nije ozbiljno pretio. Najbolju šansu imao je Napredak, kada je Šarić u poslednjim minutima prvog dela uzdrmao stativu rivala iz slobodnog udarca – 0:0.

Bolji tempo imali su Čarapani u drugih četrdeset pet minuta. Šanse su propuštali Knežević, Rosnup i Krstić, a najbolju je imao Vukajlović, kada ga je Šarić izbacio pred gol Pokatilova, a golman Aktobea izbacio loptu u korner.

Kruševljani su tako upisali prvi i poslednji remi na pripremama u Turskoj, posle tri trijumfa. Napredak je poslednju pripremnu utakmicu u Antaliji počeo u sastavu: Petrić, S. Jovanović, Mršić, Đeković, Vukajlović, Putinčanin, Đ. Jovanović, Stanković, Knežević, Rosnup, Šarić. Još su nastupili: Krstić, Ljubomirac, Kerkez, Čečarić, Bastajić, Savić, Pantić, Zogović, Prijović i Laban.



tagovi

Napredak KruševacAktobePrijateljske utakmice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara