Igor Stefanović (©Starsport)
Igor Stefanović (©Starsport)

Napredak stiže u Humsku: Ne preti se Partizanu, ali...

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.03.22. | 10:03

„Imamo pravo na nadu“, kaže trener Stefanović

Da li je ranjeni lav najopasniji ili je na staklenim nogama pa ga samo jedan udarac u bradu deli od nokauta? Koji je od ova dva stava tačniji kada je Partizan u pitanju proveriće fudbaleri Napretka u nedeljnom okršaju u Humskoj u 27. kolu Superlige.

Crno-beli su u četvrtak veče doživeli fijasko u meču sa Fajenordom u Ligi Konferencije (2:5), ozbiljno se uzdrmani, poljuljani, pa u Napretku veruju da bi mogli da iskoriste trenutak da se iz Beograda vrate neporaženi.

Izabrane vesti

Idemo Partizanu posle jedne teške i dramatične utakmice na domaćem terenu, u kojoj nismo uspeli da pobedimo. Imamo i novih kadrovskih problema, ali to je šansa za one koji su imali manju minutažu, jer svi isto treniraju i čekaju priliku da se dokažu. Gledali smo Partizan u Evropi. Primili su pet golova, ne sećam se kad se to desilo i svedoči da i oni znaju da naprave dosta grešaka. Partizan je, ipak Partizan i nije slučajno lider. Ne preti se crno–belima, ali imamo pravo na nadu“, poručio je Igor Stefanović, trener Napretka.

Kruševljani ozbiljno desetkovani dolaze u Humsku: Tomić je duže odsutan, Mršić je protiv Proletera zadobi potres mozga, dok je Kerkez povredio zadnju ložu. Izostaće i Krstić koji ima parne kartone.

(1.13) Partizan (8.50) Napredak (19.0)

Bez obzira na sve, napadač Alen Melunović veruje da se može doći do mreže Partizana u Humskoj.

Gledao sam njihovu utakmicu sa Fajenordom, naravno. Treba, međutim, imati u vidu da Partizan nije igrao protiv neke domaće ekipe, već trećeplasiranog tima holandskog prvenstva, koji je u ovom trenutku mnogo bolji. Tako da, možda smo gledali neki drugi Partizan, u odnosu na onaj koji će nama na megdan. U svakom slučaju biće teško, ali pokušaćemo da iznenadimo domaće, kaznimo ih iz nekih situacija. Sigurno su crno–beli umorni, možda će biti i promena u ekipi, ali mi moramo da budemo na maksimalnom nivou da bi uopšte imali priliku da napravimo neki dobar rezultat“, istakao je Melunović.

Umeo je poslednjih godina Napredak i te kako da zagorča život Partizanu. Jesenas u Kruševcu crno-beli su mukom slavili 1:0, a sadašnji trener Kruševljana Stefanović bio je na klupi i u zimu 2019. kada su Čarapani usred Humske šokirali Parni valjak sa 3:2.


tagovi

Igor StefanovićNapredak KruševacSuperliga SrbijeFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara