Napredak traži trenera: Đumi Đuričić zbog bolesti postao savetnik

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.12.21. | 14:46

Ne baš prijatne vesti iz Kruševca

Saradnja je bila uspešna, vrlo plodonosna pošto je Napredak u prvom delu sezone bio hit Superlige. Čarapani su pod vođstvom Milana Đumija Đuričića bili neumolljivi na svom bunjištu, čak se nametnuli i kao kanididati za izalazak na međunarodnu scenu.

Međutim, zbog bolesti i boravka u bolnici nekadašnji pomoćnik Save Miloševića u Partizanu nije mogao da predvodi tim u finišu ove takmičarske godine. Nadali su se u Kruševcu da će sa Đumijem krenuti u prolećne bitke, ali iz Lazarevog grada stigle su ne baš prijatne vesti.

Izabrane vesti

„ Dosadašnji šef stručnog štaba, Milan Đuričić, zbog bolesti nije u mogućnosti da predvodi naš prvi tim u nastavku sezone. On će ostati u klubu u ulozi savetnika. Brz i uspešan oporavak ti želimo, šefe“, napisao je Napredak na društvenim mrežama.


Đuričić je preuzeo kormilo Napretka u januaru ove godine. Predvodio je Kruševljane na 41 utakmici i ostavio vrlo dobar utisak. Tokom bogate karijere Đuričić je radio u niškom Radničkom, Partizanu, Zvijezdi 09, Metalcu, Inđiji, Vojvodini, Mačvi i Hajduku sa Liona. Dubok trag ostavio je i u FS Srbije.

Napredak će potražiti novog šefa stručnog štaba. Tokom odsustva Milana Đuričića uloga šefa stručnog štaba tokom jeseni poverena je Nikoli Stojanoviću, ali nema sumnje da će Napredak potražiti drugo rešenje.


tagovi

Milan Đuričić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara