Komentari na vest

Naš golman Aca koji blista na Kipru: Zamenio bih Borjana da je otišao, snovi su reprezentacija i Bundesliga

Z

Zeka Manijak

pre oko 2 godine

Ovaj bi bio džekpot ako ode Borjan, a nadam se da neće.
I

IvanNis1

pre oko 2 godine

Steta sto je Aca stavljen u drugi plan sto se tice reprezentacije i to nakon sto je otisao u Spaniju. Samo sto je debitovao u jednoj prijateljskoj utakmici za Srbiju mesto treceg golmana mu je zauzeo nekakav lik iz Radnika iz Surdulice koji je trebao da se dobro proda. Jeste da u Spaniji nije nesto mnogo dobijao sansu ali i u Radnickom u Arhusu i sada u Apolonu je bukvalno briljirao. Treba ga isprobati za neke naredne prijateljske utakmice.
K

Kalasnjikov

pre oko 2 godine

Neka Piksi nek odlucuje ko je prvi, drugi, treci. Verujem da prati covek sve i svakoga. Samo budimo jedinstveni.
R

Realno posmatrano

pre oko 2 godine

Citam komentare i ne verujem kako nikada mi nismo zadovoljni. Treba Piksi da zove ovog ili onog. Kao prvo Piksi najbolje zna ko mu treba, dokazao je da treba da mu verujemo, kao drugo zar je bitno dal ce ovaj ili onaj biti treci golman. Kao trece Srbija ima bar 3, mozda i 4 golmana koji su bolji od Jovanovica. Rajkovic odlican u Ligi 1, Vanja brani u Seriji A, Dmitrovic 4-5 sezona standardan u Primeri, sada je rezerva, ali svejedno je bolji golman od Jovanovica. Radunovic je takodje dobar golman, Svilara nisam pratio toliko, ali cim je potpisao za Romu ima kvalitet. Plus je Piksi zvao i Ilica kako ste i sami napomenuli, predpostavljam da bi i on imao prednost. Pritom Jovanovic nije ni nesto mlad pa da nesto napreduje.
@

@Meraklija - Mornar

pre oko 2 godine

Slažem se sa tobom, ni mene to ne bi iznenadilo. A ova umetnica neka opere ruke i nek se okane vređanja ljudi koji iole nešto znaju u fudbalu. Kiparska liga nije ni malo slaba. Pojedine ekipe na kipru igraju mnogo lepši fudbal od velikog broja španskih prvoligaša, a da ne pričam o drugoligašima. Ono što Aca može da odbrani, Marko neće nikada!
U

Umetnica mora biti zdrava

pre oko 2 godine

Kazu strucnjaci na portalu za Dmitrovica. Hahahha. Jedini nas golman koji je konstantno branio u drugoj najjacoj ligi na svetu, i to 4 godine uzastopno bio na top nivou. Jedini mali pad forme je imao kad mu je preminuo otac. Inace, ako ima neki kvalitet, to je konstantnost. E Boze, kakvih strucnjaka ima. Poredicemo kiparsku ligu i LaLigu? hahahahhhahahahahaha.
M

Meraklija - Mornar

pre oko 2 godine

Jedan od najboljih golmana koje Srbija ima. Zaslužuje mesto u reprezentaciji pre Dmitrovića. Marko ima puno oscilacija, čas dobar (skoro pa odličan), čas katastrofa. I sporo se vraća u formu kada padne. A Aca je uvek u usponu. Nikada mu ne pada forma. Povredi se, ne brani neko vreme i onda se vrati kao da se ništa nije desilo. Nastavi tamo gde je stao, bude čak i bolji. Mislim da bi Piksi trebao da ga uzme u obzir. Nije ga Muslin bez razloga zvao u reprezentaciju. Krstajić i nije nešto za komentarisanje. Jedna reč je dovoljna, ZELEN! Aco, vrati se u Niš i da uzmemo bar jednu titulu. Sa tobom to možemo. Treba razbucati beogradski pašaluk i blizance!!!
U

Uo

pre oko 2 godine

Ono sto si napisao za Dmitrovica je istina, ima oscilacije strasne, ali i kao takav je bar troduplo bolji od Vanje Milinkovica Savica. Pa ako umesto nekoga moze da uskoci neki put kao treci golman, to je umesto Vanje. Ali realno potpuno nebitna stvar, a gubimo vreme za nju. Jovanovic je dobar golman, ali nije za prvog golmana reprezentacije, pa svejedno hoce li biti treci ili nece ni biti pozvan. Ne zavisi zivot od toga.
M

Meraklija - Mornar

pre oko 2 godine

Nigde ja nisam spominjao ni Vanju niti bilo kog drugog golmana, sem Ace i Marka. I ni jednog trenutka nisam rekao da je za prvog golmana u reprezentaciji. Svako treba da dobije šansu. U trenutku kada je dobijao poziv u reprezentaciju, potpisujem da je bio bolji golman od Stojkovića. Isto tako t rdim da je apsolutno bolji golman i od Dmitrovića. A kada već spominješ Vanju, njega može na malom prstu da nosi kolika je razlika. Čak smatram da je Vanja ispred Dmitrovića. Tj. apsolutno sam siguran. Rajka ne treba ni komentarisati, on je institucija... Realno, Aca je trenutno za drugog golmana u reprezentaciji, ali svakako treba se zaslužiti i dobiti pozivi i iskoristiti prilika.
@

@UO

pre oko 2 godine

Nemoj se iznenaditi ako Vanja sve cesce bude dobijao sansu jer Piksi zeli golmana koji je dobar na lopti...