Foto: Reuters
Foto: Reuters

Nastavlja se neizvesna trka u Kolumbiji: Deportes propustio priliku da izbije na prvo mesto

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.04.21. | 05:09

Posle susreta bez pogodaka zadovoljniji gost

Deportes Tolima je remijem (0:0) protiv Bukaramange propustio priliku da naplati poraze Atletiko Nasionala i Santa Fea i zauzme čeonu poziciju u prvenstvu Kolumbije.

Domačin je susret otvorio pokušajem Albornoza već u 3. minutu, ali je udarac završio pored leve stative. Na odgovor dostiju čekalo se sedam minuta, međutim i Mihael Kosta je bio nedovoljno precizan da donese promenu rezultata.

Izabrane vesti

U nastavku prvog poluvremena rivali su igrali na periode, te se stihijski menjao odnos snaga na terenu u Ibagi.

Bukaramanga je u uvodnim minutima nastavka nagovestila želju da osvoji više od boda, međutim pokušaji Sarmijenta u 48. i Viveirosa u 54. nisu bili dovoljno dobri da gosti naplate inicijativu. Sa druge strane, pad u igri rivala posle inspirisanog perioda doneo je Deportesu priliku da kazni jalovu inicijativu, međutim ni pokušaji Riosa, Ortiza i Kampaza, nisu bili dovoljni da se promeni rezultat sa početka susreta.

Uprkos činjenici da su bili potpuno ravnopravan rival, gostujući igrači mogu da se pohvale da su odneli slađi bod sa gostovanja s obzirom na to da su remijem prekinuli dva vezana poraza, ali i pokvarili planove jednom od pretendenata za vrh.

Deportes je šestim remijem stigao do sume od 30 bodova, jednog manje od lidera Atletiko Nasionala i Deportiva Kailja, dok je Bukaramanga zadržala 12. poziciju sa 20 osvojenih bodova,



tagovi

KolumbijaKolumbija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara