Natho: Ako dođe ponuda iz Rusije, ne bih imao ništa protiv da se vratim

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.02.21. | 14:29

Partizanov vezista o daljim planovima u karijeri

Partizanov vezista Bibras Natho je ostavio dubok trag u ruskom fudbalu igrajući za Rubin i CSKA sa kojima je osvajao trofeje u prvenstvu, kupu i superkupu Rusije. Odigrao je blizu 300 utakmica u ruskom fudbalu i nije čudo što je i dalje interesantan sagovornik tamošnjim medijima.

U razgovoru za ruske medije pričao je i odaljim planovima u karijeri. 

Izabrane vesti

Došli ste u Rusiju kao mlad igrač iz Izraela, a napustili ste je nakon osam godina kao kapiten reprezentacije. Kakve vas uspomene vežu za Rusiju?

„Uživao sam u vremenu provedenom u Rusiji i iskreno volim vašu zemlju. Ruski fudbal mi je mnogo dao. Berdijev (Kurban, bivpi trener Rubina, op.a.) je bio izvanredan trener i drago mi je da sam imao priliku da radim sa njim. Pomogao mi je da postanem bolji igrač“, kaže Natho.

Igrali ste fudbal u Izraelu, Rusiji, Grčkoj, a sada igrate u Srbiji. Kakve su razlike u filozofijama fudbala u svim tim zemljama?

„Svi su drugačiji na svoj način. U rusiji je liga jača nego u Grčkoj. U Srbiji je pritisak veći nego u Rusiji. Ruski fudbal se više bazira na disciplini i taktici“.

Da li i dalje pratite bivše klubove u Rusiji? I da li biste se vratili u Rubin ili CSKA ako se ukaže prilika?

„I dalje sam u kontaktu sa nekoliicinom ljudi iz ruskog fudbala i pratim ligu kada imam vremena za to. A što se tiče povratka... U fudbalu je sve moguće. Ako dobijem ponudu iz Rusije, ne bih imao ništa protiv da se vratim“.

Kako su vam planovi posle igračke karijere? Da li želite da budete trener ili direktor?

„Mislim da još tri godine mogu da igram na visokom nivou. Posle toga ću videti šta dalje i kako mi telo reaguje. Siguran da ću posle igračke karijere ostati u fudbalu. Najviše bih voleo da radim sa decom“.


tagovi

Bibars Natho

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara