Natho, © Star sport
Natho, © Star sport

Natho hvali Miloševića: Napraviće veliku trenersku karijeru

Vreme čitanja: 3min | čet. 11.06.20. | 13:27

Pohvale i Sadiku, veza sa Kinom, juriš na trofej...

Voleli su navijači Partizana Miroslava Đukića u prvom mandatu, tapšali Slaviši Jokanoviću, uzdizali u nebesa Aleksandra Stanojevića, oduševljavali su energijom Marka Nikolića, a čini se da im se pod kožu podvukao i – Savo Milošević.

Pre svega, učinkom protiv Crvene zvezde. Na stranu svi ostali rezultati, za Grobari kao mernu jedinicu uspešnosti trenera uzimaju bilans u susretima sa najvećim rivalom, a bivši golgeter na tom planu stoji vrlo dobro. Za godinu i tri meseca, koliko je prošlo otkako je zamenio Zorana Mirkovića, pet puta je vodio ekipu protiv večitog rivala, a sinoć je upisao treću pobedu, uz po jedan remi i poraz. S tim da je taj neuspeh bio prilikom prvog duela, pa još na stadionu „Rajko Mitić“, posle samo šest mečeva na klupi.

Izabrane vesti

Posle toga usledila je fantastična serija Miloševića, pod čijom palicom crno-beli na četiri vezana susreta nisu primili gol. Ukupno 370 minuta fudbala bez lopte u mreži iza Vladimira Stojkovića (doprineo je tome sinoć i rezervista Nemanja Stevanović) prepoznati su kao vrednost. Čestitke stižu sa svih strana, a biće Savu toplo oko srca, pošto mu one, utisak je najiskrenije, dolaze iz svlačionice.

Igrači najbolje znaju da li je njihov strateg kvalitetan ili ne, a pošto je Bibars Natho preturio preko glave dosta toga u karijeri, može da oceni kakvog čoveka Partizan ima na klupi.

„Znam koliko je ova pobeda značila našem treneru, stvarno je odradio dobar posao. Povukao je poteze koji nas čine boljim igračima. Video sam koliko je srećan po okončanju meča, a posebno sam zadovoljan što smo zbog njega pobedili. Očekujem da Savo napravi veliku trenersku karijeru. U ovom trenutku radi sjajan posao, verujem da može da bude još bolji“, sipa Izraelac komplimente na račun stratega crno-belih.

Na isti način salutira Umaru Sadiku, pošto mu je Nigerijac asistirao posle fenomenalnog poteza kojim je izbacio iz igre Miloša Degeneka i bacio Grobare i trans. Nathu je preostalo samo da ćušne fudbal u mrežu.

„Neverovatan dribling izveo je Sadik! Strašan potez... Očekivao sam da posle njega puca direktno na golč, ali kad sam video da se opredelio za asistenciju utrčao sam u prazan prostor. Fudbal je takav, morate da znate da budete na pravopm mestu u pravo vreme“.

A ovo je lepo vreme za Partizan. Prodisao je u finišu takmičarske godine, za dve sedmice imaće veliku priliku da protiv Vojvodine „izvadi“ sezonu.

„Neprestano govorim kako je svaka sledeća utakmica drugačija. Neće finale biti ni nalik mečevma u ligi. Moramo da budemo spremni, igramo našim stilom i pobedimo. Jeste Vojvodina dobar sastav, pokazala je kvalitet, ali moramo da damo sve od sebe da sezonu okončamo trofejom“.

U tom slučaju, deo zasluga pripašće i Nathovom velikom prijatelju, zaslužnom što je uopšte došao u Beograd, Zoranu Tošiću. Pratio je Bambi iz Kine polufinale Kupa Srbije i odmah po okončanju čestitao nekadašnjem saigraču iz CSKA.

Poslao mi je Zoran poruke preko društvenih mreža. I on je srećan, bilo bi još lepše da može da bude sa nama, ali je i ovako podržao ekipu iz Kine“, dopunio je Bibars Natho.,




tagovi

FK PartizanSavo MiloševićBibars Natho

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara