Komentari na vest

Natho preskočio poluvreme, pa potezom rešio utakmicu, Vojvodina poput televizora sa katodnom cevi (VIDEO)

R

Raša P

pre 9 meseci

Sa ovakvom igrom Batak je postao Karabatak!!!
s

sve se vraca

pre 9 meseci

Iskreno se nadam da ova vojvodina vise nikada nece igrati u kvalifikacijama za evro takmicenja...ono sto su ljudi odigrali protiv apoela je u rangu radnickog i gzire, samo, tad je radnicki ucario dva neresena....ovi nista. Jednostavno ovo rukovodstvo ne zasluzuje evropu, zao mi je igraca, mozda bi iz dva pojacanja i trenera koji ima viziju bili u vecoj sansi da prodju, sa ovima top 10 u nasoj ligi je uspeh!!!!
Z

Zorule

pre 9 meseci

Nije da branim rukovodstvo, ali rukovodstvo ne igra na terenu, u igracima je problem, ne znaju osnovne elemente igre.
g

gost1234

pre 9 meseci

zorule-nije u igracima problem, treneri su problem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ovaj batak je karikatura od trenera, smejurija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nasi treneri su, kako to klinci danas kazu, klasicni nemaci pojma...............................................
S

Stogod

pre 9 meseci

Ja kao neko ko navija za Zvezdu ,ne mogu da skapiram navijace Zvezde koji se raduju pobedi Sabaha... Aj mogu da razumem da vas bas briga za Partizan u evropi tj da iako je domaci klub vi mu zelite da izgubi , ali zar nije bolje da pobedjuje zbog koeficijenta sto ide u korist Zvezde .
V

Vaahn88

pre 9 meseci

Penalthom?
P

Podrska za Upravu

pre 9 meseci

JA SE ISKRENO RADUJEM VASOJ POBEDI,JER TO ZNACI DA CE VAM VVV UPRAVA OSTATI U KLUBU JOS DUGO DUGO VREMENA...🤣👍
N

Nele 007

pre 9 meseci

Ovi nizerazredni igraci partizana nece videti titulu jos dugoooo a Azeri ce s njim da obrisu teren
Z

Zeko

pre 9 meseci

Za upravu Partizana VVV imam predlog da uzmu na pozajmicu do kraja prvenstva Cumica iz Vojvodine
V

Vošaaa

pre 9 meseci

Bruka Vojvodine. Na 4 tekme primili 11 komada. Skoro 3 po tekmi. A dali samo dva jadnom Apoelu....
J

Jova1245

pre 9 meseci

Najbolji moment je kada igrac Vojvodine bezi od lopte kod drugog gola! Ovo treba da se istrazi. U pravu je Kolubara! Ne namestaju samo oni!
A

Au brate

pre 9 meseci

Čemu monusi čoveku? Pa do juče ste ovde pisali da trebaju i drugi da budu kažnjeni. Šta sada? Za Partizan ne važi jel? Jaoo ko vas ne zna...
M

Mihajl

pre 9 meseci

Nema potrebe to ispitivati. Ovo kolo je regularno, a regularno je zato sto je Partizan pobedio
Ј

Јова

pre 9 meseci

Рече Јова чијјем тиму над тимовима у првом колу лиге иста та Војводина излази са другим саставом. 🤣🤣🤣
Š

Šljaka

pre 9 meseci

Sto pišeš to tako, jesil gledo vašu utakmicu protiv Vojvodine kad čovek sa desnog boka ulazi u 16 metra šutira i igrač Vojvodine se praktično baca u stranu da ga slučajno nebi pogodila lopta, strasni ste 😂😂👍 a ovo je stvarno evrogol Meniga.
J

Jednoruki Krstivoje

pre 9 meseci

Neka Vosa menja trenera sto pre: Zagorcic, Dejan Vukicevic, Zoran Milinkovic, ili Vladimir Gacinovic. Cestitke crno belim momcima na pobedi, samo neka nastave ovako, i to vec u cetvrtak, da se vrate iz Azerbejdzana sa povoljnim rezultatom kako bi mirnije i spokojnije igrali u revansu.
D

Dal ste realni

pre 9 meseci

Natho igrač utakmice? Pa šta je onda Kanute, koji je zatvorio sredinu, pritom sve akcije prolazile od njega? Osim toga, Natho je još 2-3 puta imao čiste situacije za proigravanje ali je bio ne precizan. Ne umanjujem njegove zasluge ali Kanute je taj o kom treba da se priča.
L

Logitech

pre 9 meseci

Cestitke momcima na pobedi. Zadovoljan sam partijom vecine novajlija, gosa Jovanovic ce biti dobro pojacanje, Kanute mnogo bolji nego Kolorado i Traore, Severina, Antic, Arandjel zadovoljavajuci, Saldanja je poceo ranije i brze da se isplacuje nego sto sam ocekivao. Samo neka nastave ovako, ali treba jos doraditi i dopuniti igracki kadar sa stoperom. Vosa bolje da menja trenera sto je pre moguce.
m

mita ds 1989

pre 9 meseci

dobro bicete drugi treci sta ste se razgoropadili
M

Mjv

pre 9 meseci

Pa bolje nego pre mesec dana
Đ

Đeneral Draža

pre 9 meseci

Dosta tanka utakmica, Partizan bolji, mada se čini da je odigrao malo slabije nego protiv TSC, ali dovoljno dobro za pobedu. Voša mi se čini da je bolje igrala u onih 0:5 nego večeras. Jedino Čumić dobar dok ga nisu dva puta skršili, tad je mogao komotno i izaći jer nije više ni igrao. Teško je prokljuviti taktiku i odabir igrača Bataka. Suđenje na nivou utakmice, dosta nejednakih procena, pa objašnjavanja zašto je sad ovako a onda onako. Sve u svemu zaslužena pobeda Partizana, fudbal se igra za golove a Voša ih večeras ne bi postigla do ponoći.
G

Grga Cvarak

pre 9 meseci

Nije Partizan odigrao Bog-zna-sta, ali se na momente vidjelo kako bi mogao izgledati ove sezone. Pricam o onih uvodnih 10 minuta kao naravno i o situacijama u kojima su postignuti golovi. Menigov gol ekstremno lijep, majstorski plasiran, a kod prvog gola se Sadanja isto odlicno snasao u situaciji koju bi 90% napadaca iz nase lige samo ispratilo pogledom. Drago mi je da mislis da smo izgledali bolje protiv TSC-a s obzirom na to da smo tu utakmicu odigrali nerjeseno, a ovu ipak pobjedili. Kako god, rekao sam ti vec da ce ovo za Partizan biti laksa utakmica nego ona prva protiv TSC-a. Izuzmi Cumica i ta Vojvodina je tim za samo dno lige. Zato mi licno ova pobjeda i ne znaci nesto mnogo. Tek poslije utakmica u Evropi cemo znati koliko ovaj Partizan stvarno vrijedi ili ne vrijedi. Tebi hvala na jos jednom normalnom komentaru. To je ovde prava rijetkost.
U

Urke777

pre 9 meseci

Ne slazem se sa vama. Partizan je jako lose odigrao sa TSC, ali kada se zapamti rezultat da je bilo 3:3 na kraju (posle 2:3) zaboravlja se uvodnih pola sata u kojima je TSC razbio Partizan uzduz i popreko i nisu varolizovali prednost koju su imali, cak i posle 2:1. Tu je Partizan imao momente, dok je protiv Vose imao neku konstantnost, gde Vosa nije napravila priliku za gol. Ono sto zelim da kazem je da Partizan, opet kao i prethodnih 6-7 god, ima solidnu prvu postavu, ali nema klupu, i to je konstantna rak-rana, i tu uvek gubite korake za nama. Partizan mora da ima jacu klupu, bez toga sve je to ono standardno - pali se masina, pa onda upali klipovi. Ne mozes sezonu na 3 fronta da guras sa 15ak igraca, cak ovaj broj je iskreno upitan. Zvezda cak ima i 4-5 klinaca sada u bonusima, Partizan je i tu jako jako jako tanak (najbolja skola posle Ajaksove…). Ima tu mnogo nedostataka. Vosa - raspad. Posle onog neozbiljnog Zbiljica i njegovog (politickog) intervjua, sve je bilo jasno kao dan - cist raspad i ogromno razocarenje.
!

!!!

pre 9 meseci

crno belo zlo ce biti pobedjeno u cetvrtak

Samo Partizan

pre 9 meseci

Nismo mi kao vase filijale da uzmemo duplo golo za domaći koeficijent protiv vas sire noge a protiv nas grizu i vise nego u Evropi i onda Partizan zlo bez kog bi vi samo sanjali LS a i ostali klubovi Evropu.
R

Realno123

pre 9 meseci

Mi bi sanjali ls a imamo vise ucesca od vas i vise pobeda nego vi bodova u njoj. ps kvalifikovali smo se kao jedini od prvog kola kvalifikacija zahvaljujuci vama
M

Mjv

pre 9 meseci

Ne grizu protiv vas, nego ste losi

Pakal

pre 9 meseci

Molim vas zovite Zbiljića za intervju ponovo :D
D

Dingo

pre 9 meseci

Koliko je vojvodina losa da oni izgube od ovih
M

Mile led

pre 9 meseci

Belića u reprezentaciju ovo kažem kao zvezdaš, dečko grize kao lud, voleo bi i nekog iz zvezde ali mi ove sezone nemamo toliko domaćih a kvalitetnih igrača
K

Ko bi reko cuda da se dese

pre 9 meseci

A Micko?! On nema kvalaitet za reprezentaciju?! Moze i kao zadnji vezni i kao stoper!....
F

Fcx

pre 9 meseci

Hahahaha..mesar... crveni mu oprosten
Ч

Чика

pre 9 meseci

Белић ће кад тад уканалити ПФЦ картоном, поготово у еврпским текмама.

Umetnik

pre 9 meseci

Mile ti si zvezdaš ali juče.
Z

Zasto

pre 9 meseci

Vojvodina stalno igra bez golmana?
s

samo napred Partizan

pre 9 meseci

Velika ljubav za Igora i momke. Moraju imati maksimalnu podršku ma kako bilo. Ovo je Partizan! Samo pošteno i maksimalno, pa kako nam bude. Ali mi ne smemo da podbacimo, moramo ih podržati!
N

Np1234

pre 9 meseci

Batak je bio kod nas u Pazaru,prethodno u Nisu kad je izgubio 5:0 na krovu i dobio otkaz.U Pazaru se isto zadrzao par utakmica.Kad je dosao u Vosu,tad sam se najvise ponadao da mozemo do 5 mesta,ali Batak je stvarno tad razdrmao ekipu i uradio bas ono sto je trebalo Vosi u tom trenutku.Ipak on je prosecan superligaski trener koji se konstatno vrte u nasem fudbalu.Vosa bi gotovo sigurno sa nekim malo boljim trenerom imala mnogo vece sanse protiv Apoela ,a i danas protiv Partizana.
V

Vec vidim....

pre 9 meseci

Zato ce Sabah sve da naplati protiv malog kluba
S

Sudija Picilkas

pre 9 meseci

Hahah kad te Vosa izneverila veceras, sad se nadas da ce Sabah nesto uciniti. Nabavi dres Sabaha sto pre, utakmica je za 4 dana.
n

nekitutamo

pre 9 meseci

Najbolje da hoce Mangala za manje od 500k godisnje da igra i jos onda da se povredi pa da skupi 3 utakmice dobre to da nam budu lepo ulozene pare jer nije nam dosta bio jedan Fejsa... ima slobodnih igraca evo Ismail Aaneba 24 god igrao za Sochaux i prosek ocena u drugoj ligi mu je bio 7. 12 na 26 utakmica i dosta minuta je nakupio, igra desnom nogom i to desnog stopera odlicno se pozicionira i dobro igra odbranu, sad nema neki pas ali imamo Kanutea da iznosi loptu ocigledno to radi super. Ovaj je slobodan igrac zato njega predlazem jer znam sta nasi vole ali ako hoce da se otvore onda Yoann Barbet 30 godina, ocena 7.35 on igra levog stopera levom nogom standardan bio u Bordou pre toga standardno igrao za QPR i nikako nije imao iskustva nekog u evropi tako da moguce da bi mu to bio izazov ovde i da bi hteo da dodje, ima 30 godina i zna glavom da postigne pogodak cesto, 187 cm visok. Nikako nije imao problema sa povredom u Eng je uspeo da nakupi po 40 + utakmica u sezoni bez problema itd..Ovaj mladji moze da se proda posle ovaj stariji nece moci ali problem je bonus onda, tako da sta znam mozda sacekati malo videti kako ide sa Ilicem jos sledeci krug ali opet to je rizik, mada po meni proracunati rizik i ima smisla dati sansu malom.

Bojank91

pre 9 meseci

Kad je pao Severina, a komentator kaže "Uh kako je PALA Severina". Iskreno svaka mu čast da nije napravio i više lapsusa
S

SB

pre 9 meseci

Parni valjak se polako zahuktava, nije jos to kako treba ali , pojacanja su stigla pre 2 nedelje tako da to jos mora da se zategne. Kad bi jos neki bolji trener bio…..
B

Bolna istina

pre 9 meseci

Imao je vetar u ledja...tim partizana nizerazredni
G

Gost Djape

pre 9 meseci

Videce se u cetvrtak to zahuktavanje. Ima da vas Zoran ili ti Sabah razmontira. Neznam da li je Vosa trula ili je utakmica dogovorena, ali da se brane od ovih kod kuce e tu nesto nije kako treba.
@

@djape

pre 9 meseci

Ti posle vase utakmice sa vosom pricas kako je ova namontirana?!😂😂😂 Protiv vas izveli drugi tim, prave namerni penal, daju autogolove😁😁😁, i kad pogledas statistiku imali su 3 starta za celu utakmicu, a izgubili 5:0,, e moj "strucnjace"
@

@@djape

pre 9 meseci

Pa sta si ocekivao od ovog lika? Nesto realno? Kako da ne
G

Grga Cvarak

pre 9 meseci

Ovako, ovo je bila prva utakmica Partizana koju sam pogledao ove sezone. Znaci, ne znam kakva je bila igra protiv TSC-a, znam samo da 3 data gola nisu malo (ali nisu malo ni 3 primljena). Elem, utisak mi je da smo odlicno usli u utakmicu. Na momenat mi se cinilo da cemo u prvih 10 minuta dati minimum dva gola, ali smo onda stali i dobar dio prvog poluvremena apsolutno protracili kao i u drugom poluvremenu ono vrijeme izmedju prvog i drugog gola. Znaci, vidi se da ovde ima potencijala, ali i to da kockice i dalje nisu poslozene. Ko je zato kriv, ne znam. Mozda Duljaj jednostavno ne zna bolje od ovoga, mozda je i fizicka sprema u pitanju, ali kontam da ipak sve mora biti bar jos malo bolje nakon sto se igraci malo upoznaju izmedju sebe jer ipak smo de fakto promjenili cijeli tim. Ono sto me licno nerviralo je koliko se sporo igre i bez ikakve zelje za ofanzivom u momentima kad je (poslije uvodne ofanzive) rezultat na semaforu bio 0:0. To nikako ne mogu da razumijem kako Duljaj ne kaze onom malom Ilicu, a pogotovo Markovicu kao iskusnijem, a pri tom je jos i kapiten, da ne odugovlace onoliko sa predajom lopte ako ne vodimo sa vec 1-2 gola razlike. Za Ilica se bas vidi da je zelen. On u prvih 11 u Evropi ne smije da igra. Objektivno, nije jos uvijek ni za nasu ligu spreman ako Partizan stvarno zeli da se takmici i puca na najvisi plasman. Stojkovic je isto odigrao lose. Samo sam gledao kad cemo primiti gol po toj njegovoj desnoj strani, ali ajde, prva mu je utakmica, moze mu se oprostiti. Severina dok je imao snage odlican, Saldanja 2 utakmice, 2 gola, Menig ako ovako nastavi, mozda i bude nesto od njega; cak mi je i Belic koga inace ne volim i nemam neko visoko misljenje o njemu, ovu utakmicu odigrao dobro. Sve u svemu, prerano je za neki sud – ipak je Vojvodina u rasulu (kao sto sam tvrdio i prije ove utakmice, ako @Djeneral Draza cita ovo) – ali ako se pojacamo na jos, po meni, 2 mjesta (jedan iskusan stoper umjesto Ilica i recimo jos jedan kreativan igrac u sredini), ko zna, mozda nas ovaj tim ove sezone i pozitivno iznenadi. Mada, Evropa ce nam vrlo brzo reci gdje smo stvarno.
O

Opa bato

pre 9 meseci

Jesan gol Saldanja nereguran...sad sudija oprostio dva crvena... zestoko poguran partizan
F

Fasader

pre 9 meseci

Cumic ce da predje u Partizan sa 29 godina, kao i Arandjel, Vulicevic i jos poneki kojima NIJE BILO DATO.
K

Ko bi reko cuda da se dese

pre 9 meseci

Partizan posle duzeg vremena pogodio sa pojacanjima!U odrani skripi ali u vezi i napadu deluje koretno, makar za domace prilike! Videcemo u Evropi kako ce biti?! Kao stvari stoje, ove sezone ce biti drugi, deluju za sada bolje od Vose, TSC-a i Cuke! Od Zvezde ipak slabiji, objektivno govoreci, ali ce derbiji biti zanimljivi! Srdacan sportski pozdrav!
C

Cbn

pre 9 meseci

Nije pogodio sa pojacanjima... arbitar je trebao da da crvene i Ilicu i Belicu...tad bi partzan ladno izgubio...
G

Gostgos

pre 9 meseci

Nego, kakav je ovo šareni sastav Vojvodine?
8

865

pre 9 meseci

To je sastav.Bio nam saren ili crven.Pametni otisli iz cirkusa.Eto i Traore ide rece komentator
S

Samo Voša!

pre 9 meseci

Ne moze nista na prevaru,nije Barsa amaterrski klub.primis 11.golova za cetiri utakmice,pa das intrvju kako te ne zanima sta pisu navijaci.Zato su danas na svakoj strani gde pogledas amo navijaci Partizana,Sta utadiste od institucije, zbiljicu ,jovanovicu????
d

da da da

pre 9 meseci

Al su vas pokrali...smesni su navijaci Vose...kradu vosu oni cute
L

Ludilo mozga

pre 9 meseci

I tek će Novi Sad biti crno - beo. A vama neka, i treba tako kad surujete, poklanjate bodove i prodajete najbolje igrače jednoj ekipi
B

Babaroga

pre 9 meseci

Imamo Lažnog Firmina, lažnu Severinu, lažnog Kantea, lažnog Džeja od metar i žilet. Opet će Zvezda biti ispred nas 30+ bodova.
S

Soko

pre 9 meseci

Nemoj plakat idi navijaj za Zvezdu .
m

metalika moj dobar

pre 9 meseci

imaju neki i lazan klub u basketu ...i opet smo mi bili prvi . A vi kako te ?
e

ej

pre 9 meseci

Al partizan ima sudiju... sramota na koji nacin dolaze do bodova
S

Srpska Atina

pre 9 meseci

Hocu ujutru kada ustanem, da procitam da je Batak bivsi trener vose...
G

Gost123456

pre 9 meseci

Kako stvari stoje Zukic ide u Francusku
g

giop

pre 9 meseci

Pa neka ide da ga ne gledamo vise lopta samo unazad, da nije Cumica ne bi dao gol jos dve godine
V

Veljko9

pre 9 meseci

U koji tim i za koliko?
M

Mauro Tasoti

pre 9 meseci

Zvezda je bolja od nas za tri klase. Gledaćemo Srpski klub opet u ligi šampiona.
Z

Zeleznik

pre 9 meseci

Kojih "vas"? Ofk-ovac?
D

Dzo Black

pre 9 meseci

@Mauro Nije ciniti se.
U

Uzalud trud

pre 9 meseci

Kada će neka titula?????? Neće još deset godina ahahaha ahahaha.
S

Slaba odbrana

pre 9 meseci

Uzalud trud-Neka ne bude titule 20 godina samo nemojte više o toletu...
l

lion zion

pre 9 meseci

zao mi sto pokradose vošu
M

Milojko Arsenić

pre 9 meseci

Kada nam se vraćaju Asano i Dijabate??? Zna li se šta???
r

realista007

pre 9 meseci

Otisli kod Van la Pare na druzenje!
@

@Realista 007

pre 9 meseci

Neeee, otišli su kod Andradea i Kolorada. A društvo im pravi još i Asen Nikolov zvani Bebeto.
A

A sta

pre 9 meseci

veli Batak? Umesto sad da prica, a cuti pre utakmice, on obrnuo stvari. Eeee, mozda je nesto naucio.
M

Miksea

pre 9 meseci

Ljudi imaju cele pripreme za ove četiri utakmice, izgube glat sve četiri. Struka je najveći problem, igrači manje više.
A

Ameba

pre 9 meseci

Ne. Mislim da je u igracima glavni problem. Misle da znaju sa loptom, a ne znaju.
l

lanmiiii

pre 9 meseci

Igraci manje vise. Ali Partizan nije fizicki spreman za 90minuta vec godinama. Vreme je da se Misa Filipović i ekipa promene. To je ono prvo posle uprave sto treba da se promeni! Mi godinama unazad izgledamo lose na fizičkom planu. Tek pocelo prvenstvo a oni ko da su na kraju sezone...
z

zbiljke

pre 9 meseci

4 poraza Bataka vezana,otkaz
a

abc

pre 9 meseci

Vojvodina može ovako da igra do sutra ali gol da postignu ne mogu, mnogo im fali ideja kad uđu u zadnjih trideset metara tu zablokiraju i od napada nema ništa.
F

Frklja

pre 9 meseci

Proradio štit!
d

dada da

pre 9 meseci

Sudija stit.. Videlo se ...
K

Kurta & Murta

pre 9 meseci

Igrač utakmice - Milanović.
m

mnogo

pre 9 meseci

bravo momci ima smisla,ima i gresaka ali i prostora za napredovanje,publika top,,uvek najbolja na svetu
M

Mihajl

pre 9 meseci

Za sta ce nam VAR ako Partizan preko sudija i dalje krade protivnike i tako otima bodove?
G

Gost1818

pre 9 meseci

Ove godine su dovedeni dobri stranci. Ova ekipa ima potencijal. Jos jedan dobar stoper, Dijabate i idemo...
R

Rtd

pre 9 meseci

Da nije bilo Milanovica videlo bi se da stranci nemaju kvalitet
K

Kalalala

pre 9 meseci

Partizan je ovde čak oštećen
D

Dctd

pre 9 meseci

Kvalitet skroman sudija svira u korist partizana
D

Dragan 1985

pre 9 meseci

Pricialo se po Limanu kako je pokojni Dragoljub Samardzic najgori predsednik u istoriji fk Vojvodine, ali izgleda da ga je Zbiljic nadmasio.
M

Milojko Arsenić

pre 9 meseci

Filijala u najjačem sastavu
N

Nele 007

pre 9 meseci

Razvalio vas je Cumic a Milanovic ravalio Vojvodinu
O

Olalae

pre 9 meseci

Eliaquim Mangala (FREE AGENT) bio bi najjači CB u ligi, partizane reaguj
S

SLOBODNI?

pre 9 meseci

A Phil Jones, Axel Tuanzebe, Almamy Toure, Ismail Aeneba, Pedro Mendes?
v

vroom

pre 9 meseci

Mislis da bi dosao igrati na ugovor po sistemu dodjem ti, na stadion bez struje i navijaca, da ne spominjem Zemunelo u koji voda prodire kao u Titanik....cenim da bi pre ostao kuci i gledao tv.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

Mata/Paje (Soriano) ofanzivni vezni, Belarabi desno krilo:-D
O

Olalae

pre 9 meseci

Sa jednom nogom je bolji mangala od svih navedenih
Š

Štit

pre 9 meseci

odradio svoje. Partizan je klasična mesarska ekipa, imaju bar šestoricu mesara na terenu u svakom trenutku. Čumiću je falilo samo nogu da slome. Još ovaj prašta očigedan žuti Beliću, drugi žuti Iliću.
Q

Qas

pre 9 meseci

Hahahaha ima da vas tambura ekipa iz Azerbedzana...nece biti Milanovica da vam pomogne
M

Milojko Arsenić

pre 9 meseci

Neka se ponovi sezona 16/17 i neka se otme nameštena titula. Napred Partizane!!!
M

Mihajl

pre 9 meseci

Evo ga dokaz i priznanje. Vi samo namestene titule i mozete da osvajate
B

Babaroga

pre 9 meseci

Bobi Firmino pakuje het trik sakupljačima sekundarnih sirovina
Ч

Чокот

pre 9 meseci

Од "Бобија Фирмина" ће остати само перје.
N

Nele 007

pre 9 meseci

Bas si rogata baba...haha Firmino haha 😂😂😆 a crveni karton igracu partizana...e moj strucnjace... Zvezda ima da vas pregazi ko plitak potok
@

@nele

pre 9 meseci

Opet ti sa pretnjama. Lepo ajde opkladu jednu pa da vidimo ko ima damu
P

Penal za zvezdu

pre 9 meseci

@nele svi mec pocinju sa centra samo zvezda sa bele tacke. Opet cete osvojiti prvo mesto po broju izvednih penala
W

Wq

pre 9 meseci

Bodove nisu doneli Mening i Saldanja vec sudija
G

Grga Cvarak

pre 9 meseci

U pravu si, Vojvodina je odigrala strasno. Kako igraju, trebali bi u Ligu Sampiona. Ccc... covjece, pa jel te toliko kompleski drmaju, pa i ovakvoj situaciji moras da se pravis kako je Partizan pobjedio "samo zato sto je namjestio"? Nekim ljudima izgleda bas nema pomoci. Kao da je bas toliko tesko biti normalan.
Z

Zoran 91

pre 9 meseci

Čist penal nad mislim da je bila Severina nije sviran. Igrač se prostro koliko je dug u sesnest Vose. Inače partizan je vidno bolji nego prošle godine.
N

Nele 007

pre 9 meseci

Daj ne mlati nisi ni gledao...dva crvena su oprostena igracima partizana
c

cccc

pre 9 meseci

Zalosno je koliko ovi grobari nemaju pojma o fudbalu, ovaj Zoran ironično komentarise Severinin pad u šesnaest kad je stao na loptu a oni se pecaju kao da je bio penal stvarno. 😂😂😂
R

REALNO87

pre 9 meseci

Fali tu jos Dijabate i jedan dobar centralni bek.
P

Pbg

pre 9 meseci

Eliaquim Mangala???

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

I levi bek i ofanzivni vezni.
B

Bond

pre 9 meseci

Milanovic je stit fubalsko nepismenih igraca partizana
M

Mile ledeni

pre 9 meseci

Ima li ko jači?
G

Gost " "

pre 9 meseci

Mladost Gat
Z

Zoran Detelinara

pre 9 meseci

Batak da podnese ostavku.
L

Ludilo mozga

pre 9 meseci

Invazija u NS i pobeda. Bravo grobari, više nas je bilo u Novom Sadu nego na skupu u Ljutice Bogdana. Tako se voli klub!
j

ja nemam reci...

pre 9 meseci

koliko ste vi ustvari bolesni...
A

Auu

pre 9 meseci

Da nije bilo Milanovica partizan ne bi pobedio...
L

Ludilo moga

pre 9 meseci

@ja nemam reci... Bolesni od ljubavi
P

Predlog za Ivicu

pre 9 meseci

Kralju evo da ti predlozima stopera posto već duže vreme ne možeš da nadjes, Eliaquim Mangala
I

Ivan FCRS

pre 9 meseci

Iz kakvog suta golman Vojvodine prima gol... Lopta jedva ide po zemlji. Jako je tuzno sta je danas taj klub.
z

zgusnuto

pre 9 meseci

Gust raspored.Dobro pobedili smo 2 ovu da zaboravimo😂
g

gott

pre 9 meseci

Zagoreo Batak , skidajte ga sa vatre .Nije Voša loša ,Voša je prekopa.
M

Milanovicu

pre 9 meseci

Sram te bilo...
U

Utisak

pre 9 meseci

Vosa pokradena
G

Gost steee

pre 9 meseci

duljaj jel su lose sudile sudije
Ч

Чокот

pre 9 meseci

Сва срећа, па нису хтели да говоре о суђењу. Шта би тек било да јесу...
E

Eliaquim Mangala4

pre 9 meseci

Dovedite Eliaquim Mangala
Š

Štit

pre 9 meseci

odradio svoje. Partizan je klasična mesarska ekipa, imaju bar šestoricu mesara na terenu u svakom trenutku. Čumiću je falilo samo nogu da slome. Još ovaj prašta očigedan žuti Beliću, drugi žuti Iliću.
U

U pravu si

pre 9 meseci

Plus drugi žuti pre svih tih beku vose čini mi se bukmirac tako nešto…ali nema veze bitno da si pomenuo ove pre njega. Mrzimo partizan volimo našu vosu i zvezdu . Zvezda sampion .
D

Dnm

pre 9 meseci

Obavezno snimci u Uefa... crno belo zlo mora biti ugaseno
z

zlo ti

pre 9 meseci

u kući bilo
D

DIKTATOR

pre 9 meseci

Sudija nije dosudio penal protiv Partizana zbog faula na 17 metara? Nije poništio Partizanu nijedan gol? Nije igraču Partizana zbog 2 faula dao oba puta žuti karton? Nakon isteka nadoknade svirao kraj?
D

Dxa

pre 9 meseci

Crno belo zlo pokralo Vojvodinu
h

hocemo trenera

pre 9 meseci

Ako vec navijaci nisu sposobni da oteraju upravu,da bar normalnog trenera dobijemo. Ovo na sta Partizan lici defanzivno jednostavno je strasno.Ni jedan stoper pojma nema,plus je Ilic spor ko puz,a kad ba to dodas trenera-bolje ne mos ni ocekivati.Iako Kanute pre svih,pa i ostali pridosli predstavljaju poboljsanje,sa ovim trenerom leba se necemo najesti.Golman nit smrdi nit mirisu,linijas kao i prethodnici... Videce se jos,al nista pisebno,a Saldanja ko svi Brazilci,lagana setnjica...Trenera pod hitno-sto naravno necemo dobiti.
s

slavuj

pre 9 meseci

Pojma nemaš, hoćemo trenera, bar što se tiče Jovanovića. Sve je odradio kako treba, siguran na liniji, siguran kod centaršuteva, a igra nogom odlična, svaki degažman na igrača, a sve to nismo imali još od Stojkovića. Ostali kako tako. Stojković spor za Čumića, mali Ilić dobar, mada bi trebao da pripazi u duelima. Stranci ok, Kanute siguran na lopti i odličan pas. Ima potencijala, ali treba štoper, jak i dobar u skoku, neki stranac, ako ima para. Pantić bivši fudbaler, bitna je frizura, a nema ko da zamijeni Natka. Bez njega nema završnog pasa, a to se večeras baš vidjelo. Šteta za godinu koju su pojeli VV i skakavci, ove drugi, za više treba mnogo više.
W

Was

pre 9 meseci

Mini Atetiko poguran...eeeej dva crvena...sram vas bilo

Chiske

pre 9 meseci

Napisacu samo ovo: Sasa Ilic... Slag na tortu za nas slaninare posle ovih silnih blamaza...
G

GostRadan

pre 9 meseci

Drago mi je da smo pobedili, da je Menig dao lep gol i da nismo primili gol. Sve ostalo je manje vise isto. Kanute nema snage vise od 60 min. Igra rizicno kao i Belic. I dalje mislim da ne bi trebali obojica zajedno da budu na terenu. Antic bolji danas, Stojkovic uneo sigurnost, Jovanovic takodje siguran. I opet se vracamo na centarhalfove. Mladi Ilic ce nas skupo kostati, Markovic je konstantno nesiguran i on je najvece razocarenje. Svi su ocekivali buduceg reprezentativca, a dobili smo rupu u odbrani. Sto se napada tice, za sada to je to, videcemo kako ce Kalulu da se uklopi.
E

Esa

pre 9 meseci

Vosa pokradena..
E

Eliaquim Mangala

pre 9 meseci

Kad već niste dogovorili Nastasića, dovedite Eliaquim Mangala, mnogo bolji igrač, veliko iskustvo i fizicki perfektan
m

maestro

pre 9 meseci

Zar vas nije sramota gospodo iz humske...dva crvena kartona su zasluzili vasi mesari
S

Slaba odbrana

pre 9 meseci

Menig me podseća na Sadika,ima sve ali mu fali završni udarac,Savo je to uvideo kod Sadika i radio je sa njim,tako mora neko sa Menigom da radi,jednostavno igrač koji lako dodje do 16 ali ne može gol pogoditi,svaka lopta nebu pod oblake,previše šansi propušta,danas je za promenu pogodio.
m

mali partizan...

pre 9 meseci

kako ce Sabah da ih vrati u realnost

goranpravdic011@gmail.com

pre 9 meseci

Sve razumem ali da Vojvodina ne moze ovakvom Partizanu da da bar jedan gol u Novom Sadu, to ne mogu da razumem nikako. Osim ako nije vrsena svesna opstrukcija igre. Ali ne verujem da je do toga, nije moguce da se pomaze timu koji 7 dana place kako je ceo svet protiv njega. Ako je tako eto recepta za Lale da dodju do bodova u Krusevcu.
j

jsd cirkus

pre 9 meseci

Videcemo cetvrtak i kada vas napuni Sabah ahahahahah
F

Fmp zlo

pre 9 meseci

Ja se nadam da ćemo ispasti zbog koeficijenta da opada samo zato
N

Nele 007

pre 9 meseci

Sramota grobar iz Cuprije doneo tri boda partizanu...mesar ilic zasticen ko beli medved ...cak dva crvena su oprostena igracima partizana Belic i ilic potpuno zasluzeno su trebali da budu iskljuceni
@

@Nele007

pre 9 meseci

Da je pravde, pojedinim protivničkim igračima koji igraju "protiv" vas bi trebalo zabraniti doživotno da igraju fudbal, zbog penala koje namerno prave u prvim minutama utakmice! Ovo je već druga za redom. Slučajno? Ne bih rekao!
A

Aebre

pre 9 meseci

Bravo grobari omladina Srbije u borbi protiv severnokorejskog rezima najlepsi osecaj na svetu u Srbiji je biti navijac Partizana!!!
M

Milojko Arsenić

pre 9 meseci

Neka se ponovi sezona 16/17 i neka se otme nameštena titula. Napred Partizane!!!
M

Milojko Arsenić

pre 9 meseci

Neka se ponovi sezona 16/17 i neka se otme nameštena titula. Napred Partizane!!!
V

Veljko9

pre 9 meseci

Belic u reprezentaciju umesto onog manekena Račića, bori se decko kao lav! 🇷🇸💪
K

KkP95

pre 9 meseci

Jug se budi, sjajno navijanje. Napred Partizan!!!!!!!!
z

zeljko pantici

pre 9 meseci

Slaninari gde ste posli sa cvetom u kosi na parni valjak
C

Cipiripi LE2

pre 9 meseci

Vojvodina nema desnu stranu, imaju Radulovica i Malbasica napred desno a nemaju desnog beka niti zadnjeg veznog, tu im je duvala promaja i protiv Apoela a isti gol na gotovo isti nacin prime i protiv Partizana, i ako ne dovedu pojacanje na desnoj strani na tim pozicijama na dobrom su putu da odu u play out jer ce i TSC i Zvezda i Cuka tu da ih pritisnu i da im spakuju dva tri komada
i

izlaz

pre 9 meseci

Batak je bivši trener. Večeras treba da podnese ostavku ako ima savesti. Nije on da vodi ovu raspušteni družinu. A pre svega dovesti psihologa.

Goran Milojevic

pre 9 meseci

Нисам гледао утакмицу али први гол па ја да сам нио на голу одбранио бих за други свака част.... Али код нас се ништа не мења партизан и зврзда када су и лоши од остатка лиге су миљама далеко.... на жалост...
N

Nenad B.

pre 9 meseci

Pogledaj drugi gol Zvezde večeras, pa onda komentariši reakcije golmana.

Kalčopolista®

pre 9 meseci

Partizan ozbiljan ove sezone! Da je prvenstvo regularno, uzeo bi titulu sa pola gasa!
X

Xlxl

pre 9 meseci

Ovo je isto kao i prošle sezone, nema neke razlike, isti tip igrača koji su otišli kao i ovih što su došli Severina-Fijabate, Rikardo-ovaj novi špic, Kanute možda ima prednost u odnosu na ove crnce šzo su otišli...Možda veči broj igrača u rotaciji, ništa više od toga.
Ч

Чокот

pre 9 meseci

Ако се, којим случајем, не дај Боже, на крају нађете на првом месту, да ли ће то значити да је првенство, ипак, регуларно? Само питам, одговор ме не интересује...
K

Kolorado

pre 9 meseci

Vojvodina je sramota za srpski fudbal.
g

gostVosa

pre 9 meseci

Vojvodina ima veliki problem sa napadom, Cumic jedini igrac koji moze dati gol a i njemu treba nekoliko sansi. Potrebna jos dva napadaca i stoper obavezno. Slab tempo utakmice, prvo poluvreme negledljivo.
G

Gost0007

pre 9 meseci

Vosa igrala, Partizan davao golove. Prosto neverovatno da Vosa nema taj zavrsni pas i sut, steta. Batak neka sam podnese ostavku, red bi bio. Idemo dalje, red bi bio da se uzme neki bod u sledecem kolu. A za Arenu i komentatora nemam komentar, ali pasce i ta lazna tvorevina.
j

jsd cirkus

pre 9 meseci

A u cetvrtak prvi poraz protiv amatera... samo gledajte...
y

y

pre 9 meseci

zivijo paltizan
B

Brate mili

pre 9 meseci

koliko je losa ova Vojvodina kad joj bunkerasi daju dva komada lagano…
D

Drndule

pre 9 meseci

Da nije oprosten crveni karton i ovde bi kiksnuli. Naravno,kuknjava na sudije urodila plodom.Vojvodina cirkus ekipa.
B

Bolna istina

pre 9 meseci

Nije jedan vec dva...Ilic i Belic...partizan ima nizerazredne igrace...
A

Aqa

pre 9 meseci

Opusti se, opet ćete biti prvi jer tako mora ali neće dugo.
N

Najvise

pre 9 meseci

Ti kukas.
М

М21

pre 9 meseci

Чији црвени ? Дуљаја можда, голману ?

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

A kad su igrali protiv vas, onda su bili maksimalno ozbiljni?! Kako i (mozes) da znas kakvi bi bili kad su odlucili da svoje najbolje igrace odmaraju.
J

Junker

pre 9 meseci

Je li Batak je l napadas titulu? Najveca neznalica!
R

Rubikova kocka

pre 9 meseci

Upamtite sta sam napisao, Napredak će odvaliti Vojvodinu u Krusevcu sledeće kolo!
U

Utisak

pre 9 meseci

Nizerazredni igraci partizana uz pomoc sudija dosli do tri boda...Ilic je trebao da dobije crveni karton...Vosa zestoko ostecena
M

Mikon

pre 9 meseci

Sto da ne.Napredak igra fin fudbal.Vecinom u donjem delu tabele,ali nema ni sredstva za vise.Bilo je reci da nam bude ovaj Batak trener pre godinu mozda ali kako sad vidim mi bi tad ispali😂.Voleo bi da ima vise jakih timova vojvodinu definitivno neko oslabeo i to sa namerom.
0

0

pre 9 meseci

Čim se izvrši pritisak odma ne kradu
s

sjde

pre 9 meseci

mislite vi kradete nakon pritiska...
l

lol12

pre 9 meseci

Ja bih pre rekao da kod vas vazi, čim se pobedi odmah nije namesteno.A to sto je Tsc pokraden u prvom kolu to nikom nista
n

ne zavaravaj se

pre 9 meseci

Nemaju potrebu za tim,a ako zatreba videces...
7

766

pre 9 meseci

da nije namjesteno prvenstvo mi bi osvojili
B

BicuSlobodan

pre 9 meseci

Ja ne verujem da iko realan ovo misli. Sa kojom ekipom da osvojite????
n

napaceni...

pre 9 meseci

nemas ti mozga ni malo...
@

@776

pre 9 meseci

Da je Ilic dobio crveni vi ne bi pobedili Vosu...Vosu pokrali, TSC ostecen...partizan nema kvalitet ali ima sudije
n

nema vama pomoci

pre 9 meseci

iq 30, klasican grobar
Z

ZoliDr

pre 9 meseci

Koji ste to "vi"?