Natho (© MN Press)
Natho (© MN Press)

Natho se javio iz Izraela: Ne dajte Vujketu i Čakiju da daju golove

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.12.21. | 11:22

„Dao bih sve da mogu sa vama da sedim u svlačionci“, poručio iskusni vezista

Partizanovi fudbaleri u Sportskom centru „Zemunelo“ – Bibars Natho u Izraelu. Dok crno-beli privode kraju naporan ritam jesenjih utakmica, iskusni vezista u otadžbini rešava zdravstvene tegobe koje su ga odvojile od terena još od poslednje reprezentativne pauze.

Otad mu igrači ekipe Aleksandra Stanojevića što proslavom golova, što posredstvom društvenih mreža, šalju poruke za brzo ozdravljenje, Čerkez u svom domu prati prenose utakmica i navija da se Parni valjak najpre probije do evorpskog proleća, potom sačuva prednost na superligaškoj tabeli.

Izabrane vesti

Zdravo, ljudi! Kako ste? Nadam se da ste svi dobro. Hteo bih da vam poželim sreću na poslednje tri utakmice pred pauzu, da završite posao i ostvarite tri pobede“, poželeo je Natho u objavi na Instagramu.

Nije navikao ovoliko da pauzira. Otkako je stigao leta 2019. bio je redovan akter svih bitnih utakmica, ovo je prvi put da je sprečen da igra, što mu nikako nije po volji.

Sada kada nisam tu, vidim kako je to teško. Dao bih sve da sedim sad sa vama u svlačionici. Znam da dobro radite igrate zajedno, držite se zajedno i radite zajedno“.

Da ga vedar duh nije napustio, pokazao je šalom na račun dvojice defanzivaca, štopera Igora Vujačića i levog beka Slobodana Uroševića.

„Molim vas, ne dajte Vujketu i Čakiju da postižu golove, ali nastavite sa pobedama. Nedostajete mi, vidimo se uskoro. Srećno“, dodao je, uz smešak, Bibars Natho.

Njegov povratak na teren najavljen je početkom priprema za drugi deo sezone.



tagovi

Bibars NathoFK PartizanLiga konferencije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara