Komentari na vest

Natho: Teren Radničkog je najgori na kojem sam ikada igrao

P

Penaltko

pre oko 2 godine

Pa da, drzava neka placa ovakve, a nasa deca u Nisu nece imati teren.
D

Dell

pre oko 2 godine

Kuknjavom do titule
T

TzT

pre oko 2 godine

Retko iritantan lik.
A

Alo decko

pre oko 2 godine

Jel to sebe komentarises?
G

Gost111122

pre oko 2 godine

Lik dole govori nekome da je ogranicen i oivicen a on na temu loseg terena pominje gluposti na nivou osnovca,svasta
@

@Gost11...

pre oko 2 godine

Znaci pronasao si se?
Y

YAYAt

pre oko 2 godine

Od svakog inostranog transfera Zvezde i Partizana 10%(nije mnogo) za odrzavanje terena u ligi
v

v1ad

pre oko 2 godine

Zasto bi Zvezda ili Partizan ili bilo ko davao 10 ili bilo koliko za odrzavanje terena drugih klubova? Kakav potpuni apsurd si ti smislio. Ako nemas pare da barem odrzavas teren u pristojnom stanju (treba da postoji neki standard tipa trava sme toliko i toliko da bude visoka i ni mm vise) onda sledi kazna. Ako i posle tri takve kazne teren i dalje nije zadovoljavajuci, igras bez publike, pa onda van svog stadiona i tako do izbacivanja iz lige.
z

zlodol

pre oko 2 godine

Pa ti idi u premijer ligu....sta radis ovde.
D

Dil

pre oko 2 godine

Ali stvarno, sve na stranu, carke oko vecitih.. ovakav teren apsolutno nije dorastao ni livadi. Da klubovi u superligi imaju ovakve oranice od terena.. Hocemo u Evropska takmicenja, a nemamo 4 normalne travnate podloge.
T

TUGA

pre oko 2 godine

Kad će se u Srbiji izgraditi novi fudbalski stadioni i napraviti Superliga s 12 klubova? Kad ćemo u Subotici, Novom Sadu, Beogradu, Kragujevcu i Nišu imati nove, moderne stadione na kojima se mogu igrati Evropsko Prvenstvo i Liga šampiona? Šta se decenijama čeka s privatizacijom? Kome ovo sada odgovara?
N

Nikad...

pre oko 2 godine

a mozda ni posle toga.
B

BAŠ KUL

pre oko 2 godine

Šaponjić debitovao za Slovan iz Bratislave: za samo 22 minuta u igri - gol i asistencija.
Z

Z43aaa

pre oko 2 godine

Kao Zvezdas kazem:" Svaka cast!!!"
0

0211

pre oko 2 godine

Ali je bar njihov 😄
e

esex

pre oko 2 godine

mladost lux ima bolje terene od vecine superligasa
R

Rare

pre oko 2 godine

Ti si najgori (ne)čovek koji je igrao fudbal u Srbiji, a konkurencija je žestoka. Objavite komentar.
G

Gost3

pre oko 2 godine

Zašto je baš on najgori, molim te objasni, baš me zanima? Možda imaš neko uredjaj za merenje kvaliteta ličnosti, ajde prosvetli nas..

Srb_7-1

pre oko 2 godine

Borjane ti li si? Vidim traume su ogromne... Opustite se, lakse ce vam biti kada opet udje....
b

bojank993

pre oko 2 godine

Jeste jedan od prgavijih ali teško da je najgori
G

Gost 123454321

pre oko 2 godine

...evo ja cu ti odgovoriti... tvoj Tatko Natko penzioner, covek koji odavno ne treba da se bavi profesionalnim sportom jer jednostavno ne moze, da nije sampion glume i gestikulant prvog reda ne bi ga ni primetili na terenu... sa njim uvekipi imamo jednostavno igraca manje, takvo nezalaganje i takvu fizicku spremu nisam video odavno, da ne kazem nikada ni u ovoj nasoj ling long ligi a da ne pricam o Evropi... kada smo igrali kvlifikacije, Natko je bio na zapadnoj centralnoj tribini kao rezerva, Rikardo je sutirao penal, koji je realizovao..., svi smo skakali kao mala dece onako iskreno od srece a tvoj Natko je bio sve, samo ne srecan... cak mu se videla i ocigledna zavist sto nije u igri i sto nije sutnuo taj penal... ovo ti kaze 100 posto PARTIZAN-ovac koji voli PARTIZAN vise od svega...
R

Rare

pre oko 2 godine

Nisam Borjan, nego Katai. Opustite se, lakše će vam biti kad opet uđe. Objavi komentar.
Y

YAYAt

pre oko 2 godine

Ja sam najzagrizeniji koji postoji pa cu ti reci da to apsolutno nije istina--Natho je mala beba za recimo Stanoja bolesnog;po meni je ona sezona kada su uzeli titulu sa LeoNardom bila najbahatija,tukao covek naterenu nije zuti dobio! Udara pesnicom igraca Vojvodine;prethodno usmrtio devojku u Rusiji a sada se raspao,navodno od depresije- znaci dno dna ;NATHO je vise nego korektan i poste ,veliki profesionalac- najlosiji covek u Partizanu se zna- stanoje i nekad Mustafa
A

Alo decko

pre oko 2 godine

Jeste i los i nespreman i zato je dao 7 golova (jedan penal) i 6 asistencija za polusezonu i igrao u klubovima o kojima ostali igraci ping ponga mogu samo da sanjaju.
@

@Gost1234543...

pre oko 2 godine

Nisi ti 100% Partizan-ovac, vec Partizan-OVAN
I

Ikssicok

pre oko 2 godine

Zabranio bih ucestvovanje u superligi timovima koji imaju losu travnatu podlogu. Bezobrazluk je na onome da se igra.
S

Sale442

pre oko 2 godine

Ali zar nije bitnije da imamo VAR, a ne dobre terene na kojima igrači lako mogu da se povrede? Dokle god budete slušali Pantića i funkcionere, umesto igrača - stalno će vam ovi prvi bacati kosku.
9

987

pre oko 2 godine

Koliko mogu da se setim FSS je dao pare da se teren na tom stadionu sredi i radovi su izvedeni. Da li je odradjeno po sistemu drzi vodu dok majstori odu ili se ne odrzava kako treba to ne znamo. Dobri fudbaleri tehnicari nemaju sta da traze po onakvim oranicama. Ovo ne pisem kao navijac nekog od klubova nego kao ljubitelj fudbala.
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

987-Kako da održavaš teren kad igraš usred zime.Dovoljna je jedna kiša jača ili sneg da padnu dan,dva pre utakmice da bi teren bio uništen jer taj isti teren ne može da se osuši po ovakvom vremenu.Evo gledam engleze igraju u blatu,tačno se vidi da je kiša padala.Kada bude lepše vreme valjda će i tereni biti u boljem stanju.
G

Gost 357

pre oko 2 godine

mako odrzavaju po engleskoj, skotskoj, holandiji, tamo nema kisa uopste 😂
y

yorz

pre oko 2 godine

nisi igrao na karaburmi, mravinjak na terenu...
J

Ja sam jaaa

pre oko 2 godine

Ne brini se, preskocice Leskovcani sa svojim novim stadionom iz treceg u prvi rang takmucenja. Vec sam pisao, svi bi hteli kvalitetan fudbal, a 90% lige igra na njivama, ali bitno da se grade stadioni po trecim ligama. Cak ni Partizan ni Zvezda nemaju odgovarajuci teren za Evropu, uefa gleda kroz prste jer i pojedine klubove iz evrope pusta
G

Gost#

pre oko 2 godine

Pravi navijači Partizana,pamet u glavu 3.aprila
H

Hehehe

pre oko 2 godine

Ako ne glasate za vucka, nista od obecane titule

07.08.16

pre oko 2 godine

Na stranu teren,jel moze neko da mi kaze zasto stoperi Radnickog nisu ni pomislili da skoce ni kod jednog gola?
B

Boris Marseille

pre oko 2 godine

samo u Srbiji navijač suprotnog kluba komentariše objavu drugog kluba.
G

Gost999

pre oko 2 godine

Cim ti kazes kako to da nijedan igrac Vojvodine ne skace jesenas u petercu protiv CZ i za pet minuta primaju tri gola (jedan ponisten zbog ofsajda). Ili je tu naravno sve regularno? Do kad cete biti smijesni sa ovim pitanjima, ako ste vec dosljedni upitajte se zasto je Partizan najsmjesniji gol u sezoni dao protiv vas, doslovno ga Borjan iz svlacionice primi.. Jel i vi pustate? Ne mogu ni zamisliti koliko bi kukali da je takav gol primio neko od ovih ostalih ekipa...
V

VIR

pre oko 2 godine

Zato da bi ti ostavio glup komentar. Samo zbog toga, veruj mi. Pricao sam sa njima i bas pitam zasto bre momci ne skociste, a oni samo kazu "...eeee Pogledaj komentare sutra na Mozzartu, pa ces videti zasto..."
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Jel mozes ti nama da objasnis zasto golman Novog Pazara ne izlece na loptu u petercu protiv vas i zasto u drugoj situaciji bukvalno nije izasao pored gola?Jel mozes da objasnis kako onaj Ben sto moze da hoda ispod stola a da ne udari glavom pored gomile visokih igraca daje gol glavom gde se isti ti odbrambeni igraci ne pomeraju?Zasto se VAR nije gledao u vise navrata na vasim mecevima gde bi definitivno jasno odluka bila promenjena da je gledano poput penala za Napredak,faula u napadu juce kod prvog gola i u mnogim drugim slucajevima?Kako to Katai pogodi sebe loptom u ruku i nije penal ako se "napucana" lopta vodi jedino ako protivnicki igrac sutira pa bude rikoset u telo pa u ruku?U stvari nemoj da odgovaras nista,vasih postenja nam je preko glave ali cisto da ti pokazem koliko vi obraza nemate i zato ste najhrabriji jer se nicega ne stidite
U

Uhvatio ih

pre oko 2 godine

Išijas
S

Saša_PFC

pre oko 2 godine

Zasto bi skakali stoperi Radnickog kada su saznali i pre meca da ce u Beogradu C.Zvezda imati ogromnu pomoc sudije tako da pobeda u Beogradu nikako nije dolazila u pitanje.
E

Evo zasto

pre oko 2 godine

nisu skakali ,samo zato sto to nije Radnicki nego Trgovacki i bice nekih kompenzacija u daljem toku prvenstva i na dalje u svakom slucaju.
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

07.08.16-Zato što belci ne umeju da skaču.Zato što nam je liga jadna da jadnija ne može biti,što se nisi zapitao zašto nije sviran faul za Čukarički kod prvog gola,da je takva situacija bila na Partizanovoj utakmici već bi imali saopštenje iz Zvezde i ti to vrlo dobro znaš.Zato što bi za istu ovakvu situaciju bio sviran faul za Zvezdu a poništen gol Čukaričkom to je naša liga.Zato što taj isti Radnički nije pobedio Zvezdu čini mi se 9 godina a ovde se predstavlja kao 4 klub po jačini,gol nisu dali na 11 od prethodnih 12 utakmica,i taj jedan delo Pavkova a opšte je poznato ko da gol Zvezdi taj obavezno u istu predje osim u slučaju Partizana.Zato što moraš sezonu da završiš bez poraza da bi uzeo titulu pored Zvezde,drugačije ne možeš nikako jedino ako se ista ne raspada kao onomad...
I

Istipit 973

pre oko 2 godine

Treba svi da budemo protiv namestaljki a ne prepucavanje cija je namestaljka manje providna. Loš komentar, loši odgovori na isti.
A

Adrian Mutu

pre oko 2 godine

Odigrao si 100 utakmica ali šetajući tebi treba ti boca vec u 15om minutu i onda kao jedna dobra lopta i eto odgličan je pa to je mogao i sasa ilic svi se sećamo da si u partizan došao samo zbog bambija i da ti se isto tako išlo kad je on otišao ali eto nikom ne trebaš u tim godinama i niko se ne frlja sa parama ko mi ovde i sad kao voliš partizan ostaješ prenapumpan utisak ostaćeš upamćen samo kao neko ko ne maši penale inače ni blizu recimo moreiri ili nekim još igračima unazad
A

Alo decko

pre oko 2 godine

Srecom tvoje misljenje je nebitno
K

Koan

pre oko 2 godine

Ovo nije tema navijačkog prepucavanja. Činjenica je, koja se teško može osporavati, da su tereni neadekvatni ili bolje reći katastrofa. Dimenzije kod mnogih(kao u Ivanjici) su ispod minimuma. Kvalitet podloge( kao u Nišu, Surdulici...) je na nivou livada a često i oranica.
J

Ja ne mogu da verujem

pre oko 2 godine

... Citam vec par dana unazad od svih iz Partizana da oni evropsko takmičenje pustaj niz vodu bukvalno!? Dokle to ide? Nikada ne bih voleo da klub za koji navijam, tako reći, pusta evropsko nadmetanje, u svrhu nameste og prvenstva.
T

To je zato...

pre oko 2 godine

...sto nemaju kvalitet. Flora i Anortozis su im pokazali gde su u Evropi....i da nema Bjekovica u nasoj ligi bi im i ostali pokazali gde su, ali jos uvek osim Zvezde niko ne sme da im sutne na gol. Verujem da iskreni navijaci Partizana shvataju koliko su im stoperi losi, i neverovatno je da niko ne sme da napravi sansu pored dva zaista skromna defanzivca...ovaj tim je losiji daleko od ekipe koju je Savo vodio a imaju daleko "bolje" rezultate....
M

Milan Galić

pre oko 2 godine

To je zato.Sta lupas.Budalo.Mora da voliš vaše učitelje švabe.
k

klinci slinci musavci

pre oko 2 godine

@to je zato,mali Bjeka je od pre par meseci,pre toga je vama Kokeza dao 4 titule i jednu ste ukrali I zasto nam ne sutnete na gol ako vec jedini smete???? Da nam nisu cist gol ponistili izgubili biste
@

@klinci...

pre oko 2 godine

Limitirani decace, malo vise sam stariji od tebe...ali pre svega realan... Mnogo mrzis, a fudbal nisi sutnuo u zivotu.... Sa tobom svaka dalja polemika ne pije vodu - oivicen si... Sportski pozdrav
R

Rare

pre oko 2 godine

U poslednjih 11 derbija, Partizan ima čak jednu pobedu. I to uz poništen gol Milunovica. Toliko o derbiju. U vreme 6 pravednih titula, Partizan u Evropi u grupi ima ukupno 6 bodova. U vreme nepravednih Zvezdinih titula, Zvezda ima 7 bodova samo u Ligi šampiona, a Mister 12 bodova samo u ovoj sezoni, duplo više nego Partizan za 6 godina. Uostalom, sve su rekli Boja, Mateus, Asprogenis, Radovanovic, Raka, Pejović, Dmitrovic, toliko o nameštanju.
G

Gost 1234

pre oko 2 godine

Pričaš o legendi Nebojši i opet navijaš za njegov privatan klub.
M

Manolas

pre oko 2 godine

I ti si najgori igrac kojeg Sam gledao. Spor bezidejan .
2

2305

pre oko 2 godine

cuveni Penaltko
G

GostLokoLokoBg

pre oko 2 godine

Da a posebno ti je najgori kada je u polufunalu kupa tvojoj miljenici dao gol i to Borjanu kroz noge i na poslednjem derbiju istom golmanu sa 20 metara hahahah zbog toga ti je nikakav ono nista ne valja a? hahahah
R

Rare

pre oko 2 godine

Bogavac je dao Partizanu dva ili tri gola u derbiju, što ga ne čini velikim igračem. I to ga je čuvao Taribo Vest, najbolji štoper na svetu. Katai je dao Partizanu 3 gola, Vukanovic 4 u Zvezdi i Napretku, Vijera 3, Boaci 3, čak je i Sikimic dao gol u derbiju. Nije to nikakav pokazatelj. Tutoric je isto bio strelac. Katai dao gol glavom, a od svog čuvara niži 20-30 centimetara.

Bibras Natho

pre oko 2 godine

On je klasa za nasu ligu dokazao se do sada dosta puta ne samo golovima nego snajperski preciznim pasovima ,ima i bolju karijeru od nabrojanih.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Ajde crveno beli idite jurite trenera iz vaterpolo kluba
G

Grobarska glupost je beskonacna

pre oko 2 godine

"Napravljen je tako da bude najgori" ovi navijaci malog kluba su cirkus, uvek u paranoji, uvek teorije zavere neke ,cela drzava se upregla protiv njih, pa ovo je komedija kao da ne znate kakvi wu terenu u srbiji
B

Boris Marseille

pre oko 2 godine

mali klub u Srbiji nepostoji već paranoja da ste krenuli da se smatrate Srpskim klubom.tadašnji upravnik Golog otaka je bio predsednik "Srpske Zvezde"Tito se prevrće u grobu
G

Gost1111

pre oko 2 godine

Nik odgovara tebi,ne grobarima
@

@Boris....

pre oko 2 godine

Poenta je sto vi niste ni osnovani u Srbiji... Tudjmanov ponos...
R

Repac Plandiste

pre oko 2 godine

Teren jeste los ali je bar njihov a ne teren i stadion vojske. Taman smo zaboravili kako otimaju javno vlasništvo kad evo ga ovaj. Sa ovim su se složili...
S

Stevica Čvarkov

pre oko 2 godine

Svi stadioni u zemlji su ti gradski u vlasništvu kluba je marakana čuka voždovac i još po neki svi ostali su ti po principu ofka dobiješ pravo korišćenja
G

Gost1111

pre oko 2 godine

Danas nisi u skoli?
s

smesan si mali

pre oko 2 godine

Tebe smo cekali iz Plandista da nam objasnis ko je kome sta oteo a sta nije.Vas stadion je sagradio ko,a klinac? Zvezda,drzava,narod..
@

@smesan si mali

pre oko 2 godine

Srpski narod ga je sagradio! A vi ste osnovani u inostranstvu, pa onda dosli i oteli prvo zemljiste Teleoptika a zatim i stadion Vojske! Sta je tu neistina?
@

@krojf iskompleksirani

pre oko 2 godine

BUKVALNO ISTI TEREN JE I KADA ZVEZDA IGRA, ALI TI SI LICEMER NA KVADRAT PA TU NEMA STA DA SE KAZE.
m

moni

pre oko 2 godine

Ajmo grobari malo da se kuka...početak prvenstva je, a još niste počeli da plačete i blatite...pa znate kako ste osvajali titule...
Z

Zn

pre oko 2 godine

Nisi ti druze igrao u Malim Radincima

Srb_7-1

pre oko 2 godine

Natho doktore! Jos najmanje 100!! A ovim botinama ciganjskim, sto se kao pretvaraju kao partizanovici da bi kao oterali Natha, zelim bajatu turu sendvica danas.......
A

Aoooo

pre oko 2 godine

Taj veliki fudbalski mag… Na kakvim je sve terenima igrao
D

Dzo Black

pre oko 2 godine

Jeste Natho potpunk si u pravu, za to, ali kada smo.igrali protiv Spartaka na pripremama Partizan je mnogo jace izgledao u prvom pol. dok ti nisu usao u igru i ostali itd
R

Ragdar

pre oko 2 godine

Ja stvarno ne znam sto su nasi tereni toliko losi, valjda prvi uslov a i najbitniji bi trebalo da bude dobro stanje travnate podloge, mi cak i nemamo toliko losu klimu, stvarno mi nije jasno. Igrao sam fudbal celog zivota po nizim ligama da ne kazem seoskim, svuda tereni su katastrofa ne moze normalno da se doda lopta ali to je opet neki amaterski fudbal a da ti u prvoj ligi imas ocajne terene to je stvarno bruka.

cikagofajer

pre oko 2 godine

Zato druze sto je ovo srbija. Ti tereni moraju da se odrzavaju redovno i svakodnevno, da imas ekipu ljudi zaduzenu samo za to a kod nas ne to skupo. Sesce onaj u fotelju j ima da kaze ‘aha, njih 5 odrzava teren? Ostavi nednog.’ Eto tako funkcionise
S

Samo PARTIZAN i uvek PARTIZAN

pre oko 2 godine

...a ja se najiskrenije nadam da neces odigrati ni 10 utakmica u nasem PARTIZAN-u... a stobse tice terena 100 posto si u pravu i samo bih dodao da si ti igrac koji je najmanje pretrcao ne kilometara vec metara za 60-ak minuta koliko si proveo na njemu... da nisi imao onaj smesan nazvacu ga "poluvolej"( pioniri bi ga bolje izveli), ne bi smo ni znali da si na terenu... iako imas znanje koliko toliko (prepumpano kod nasih navijaca i medija), jednostavno fizikalije su ti u minusu i ne mozes vise da se bavis profesionalnim sportom jer sa tobom u ekipi imamo igraca manje, budi covek i raskini ugovor sa nasim PARTIZAN-om. VOLIM PARTIZAN vise od svega... a vi navijaci (ne svi) sa zapada i istoka koji se ne razumete u fudbal i velicate ovog polufudbalera, lupajte minuse...
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Da ovakvom igracu govoris to sto ti govoris moras da budes glup ili bezobrazan a sto je najgore mozda i oba
G

Gost 1232123

pre oko 2 godine

vini... samo sam realan i volim iskreno PARTIZAN!!!... a ti, bolje batali ovaj sport jer je ocigledno da si nezreli klinac ili bas nemas pojma... a mozda si i jedno i drugo...
G

Gost 1118888555

pre oko 2 godine

Idi u Izrael pa igraj
G

Gost123

pre oko 2 godine

Komentar izuzetno glup bez obzira za koga navijas!!! U pravu je covek 100% bez obzira za koga igra!!!!! Igracemo i mi na tom terenu, i sta treba da nam se povredi neki igrac koga placamo 400-500 hiljada godisnje???? FSS pod pritiskom politike ne sme da smanji ligu i da postavi neki minimum kriterijuma za klubove. Dobar teren bi trebao da bude taj neki minimum. Ako su nesposobni da ga odrzavaju neka stave vestacku travu koja trazi mnogo manje paznje i resen problem. Sramotno je na kakvim se terenima igra nas fudbal. Klubovima treba nametnuti taj uslov i tacka.
G

Gost.......

pre oko 2 godine

Gost 123....ne vi nećete igrati na takvom terenu jer će ga dovesti kolko toliko u red....nije slucajno Partizan igrao na ovakvom terenu a bilo vremena dva meseca da rade po tom pjtanju.....to je kao ono u krusevcu, kaljuga, sneg, nema uslova a sudija ode o korner ugao i tapne loptu koja odskoci....meč se igrao, partizan je kiksnuo i odrađeno je planirano
1

11

pre oko 2 godine

Popravili ga pre 2-3 godine i došle atletičarke i razvalile ga za dva dana.
L

Lazarus

pre oko 2 godine

A ti si igrao na bolje terene?!
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

Aj malo guglaj pa pisi komentar.
F

Fej

pre oko 2 godine

Jeste igrao je na boLJIM terenima
L

Liga sampinjona

pre oko 2 godine

@Lazarus Na boljim terenima mislis
D

DzoniRSBG

pre oko 2 godine

I mi se nadamo da ces da odigras ne jos 100, nego jos 200 meceva za Partizan
G

Gost 123454321

pre oko 2 godine

Pravi PARTIZAN-ovci kojinse razumeju u ovu lepu igru nazvanu fudbal bi zeleli da ne odigras vise niti jednu utakmicu za nas voljeni PARTIZAN!!!
M

Ma ajde

pre oko 2 godine

Srbija moj Bibrase, napredna
G

Gostmiki1234

pre oko 2 godine

Sto bi reko jednom sasa flasa, bila visoka trava... sreca da imate 95 posto zatvorenih utakmica...
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

Bolje "zatvorene" nego da sudije zmure na oba oka a Elvis iz Lovcenca u VAR sobi se pravi lud!
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Napravljen je tako da bude najgori. Očekuj do kraja isti scenario.
@

@krojf

pre oko 2 godine

Svejedno kakav je teren kad vas protivnik glumi cunjeve i bezi od vasih igraca da mogu neometano da sutiraju
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

Bolje da glume cunjeve nego da budu sparig partneri u dzudou.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Nema potrebe da mi odgovaraš. Moj stav je da je u pitanju sabotaža koje ćemo se nagledati do kraja i pitanje šta ćemo još videti i čuti. Možeš da napišeš svoj stav nezavisno od mene.
Z

ZvezdasSrb

pre oko 2 godine

Ti si paranoik, i tu nema sta da se kaze... teren je bio ocajan i kada je zvezda igrala ali ti si prosto crno beli licemer
K

K R O J F

pre oko 2 godine

@ZvezdasSrb Ajde idi juri trenera iz vaterpola prebroj mu krvna zrnca.
@

@krojf

pre oko 2 godine

Znam koji ti je stav. Samo je paranoican i nema logike. Ako se secas, pre jedno godinu dana je Zvezda igrala na tom istom terenu kad je bio zaledjen. Erakovic se povredio na tom mecu, lako je mogao jos neko da se povredi i jedva smo dobili tu utakmicu. Je l' i tad bila sabotaza Zvezde na delu, ako cemo tvojom logikom? Ili je jednostavno los teren u Nisu? Je l' bila sabotaza i kad su finale kupa zbog loseg terena iz Nisa prebacili u Bg? Moj stav je prilicno jasan i iz prvog komentara. Nema sta da vas neko sabotira kad ste zatvorili skoro sve utakmice. Ko ce da vas sabotira? Oni sto glume cunjeve i oni sto pustaju vase igrace da sutiraju neometani? I sto bi vas neko sabotirao uopste? Pa vi pojma nemate, samo treba da neko odigra posteno protiv vas i kiksirate bez greske. Zato i imate sudiju kao juce koji vam ne daje kartone i ne svira penale protiv vas, koji ne dozvoljava vasim protivnicima da upute sut na vas gol. Zato imate ite ubacene elemente, te razne Covice kapitene i Aksentijevice, i Djumije i slicne koji iskusno vode svoje ekipe u Partiznovu korist. Zato imate i kao rezultat Floru i Anortozis. Sve se vidi, nema nikakve teorije zavere protiv vas. Samo nemate pojma, ali zato imate ambicije koliko hoces.