Bibars Natho (©MN Press)
Bibars Natho (©MN Press)

Natho: Teren Radničkog je najgori na kojem sam ikada igrao

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.02.22. | 10:40

„Nadam se da ću odigrati još 100 mečeva za Partizan“, kaže vezista Partizana

Odneo je Partizan tri boda iz Niša na prolećnoj premijeri (2:0), a Bibars Natho je postao jubilarac sa odigranih 100 takmičarskih utakmica za crno-bele.

Misija je, dakle, potpuno uspela u prvom kolu drugog dela sezone, a kao što su svi gledaoci tokom i posle meča na Čairu komentarisali najviše stanje terena, tako je i Natho imao šta da kaže o „zelenom tepihu“ stadiona Radničkog.

Izabrane vesti

Izuzetno teška utakmica u svakom segmentu. Ako još uzmemo i situaciju kada je Pop (Aleksandar Popović, prim.aut.) pao i izgubio svest, što nas je sve preseklo... Zaista je bilo teško igrati i pobediti, jer je teren bio toliko loš, da slobodno mogu reći da smo igrali sve osim fudbala. Bila je to plaža, a ne fudbalski teren za igru. Mislim da je ovo bio najgori teren na kom sam ikad igrao u svojoj karijeri, a igrao sam nekad i na -15 i -20 stepeni. Ovo je bio stvarno najgori teren na kom sam igrao, koliko se sećam. Ali, da biste uzeli titulu, morate da pobeđujete na takvim utakmicama“, rezignirano je govorio Natho.

Raspoloženije je kreator igre Partizana pričao o svom jubileju – 100. meču za crno-bele.

Poseban je osećaj što sam odigrao 100 utakmica u Partizanovom dresu. Nadam se još mnogim, minimum još 100. Zaista lep osećaj i bio sam stvarno uzbuđen danas zbog te činjenice, ali sad moram da nastavim dalje i u još boljem ritmu“.

Dodatno je Natho srećan što se posle duže pauze zbog zdravstvenih razloga vratio na teren.

„Posebno sam srećan što sam sam se vratio oporavljen i spreman, jer nisam igrao takmičarske utakmice dva-tri meseca. Osećam se dobro i, kao što sam i rekao ranije, bilo je veoma teško igrati fudbal juče, ali sam srećan zbog povratka i radujem se narednim utakmicama. Pokušaćemo da damo sve od sebe u Ligi konferencije, ali moramo da budemo i 100 odsto koncentrisani na domaće prvenstvo. Svaka utakmica je veoma važna, svaka utakmica za nas je, kako volimo da kažemo, kao poslednja. Svaka utakmica može da odredi budućnost i moramo biti veoma koncentrisani na to“, podvukao je Bibars Natho. 

I strelcu prvog gola za crno-bele u Nišu Rikardu Gomešu je stanje terena jedan od najjačih utisaka sa utakmice.

S obzirom na stanje terena, svi smo srećni što smo dobro startovali i što smo uspeli da se vratimo sa tri boda u Beograd. Radnički je uvek bio težak rival i za nas je bilo od velike važnosti da sprovedemo dogovor iz svlačionice i nastavimo niz pobeda iz prošle polusezone. Gol koji sam postigao, na Kvinsijevu asistenciju, je meni uneo samopouzdanje kao napadaču, a onda, naravno, i celom timu za nastavak. Imao sam jos šansi, ali to je jednostavno fudbal i vratiće se kada bude trebalo“, zaključio je Rikardo Gomeš.


tagovi

FK PartizanBibars NathoSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara