Natho u Beogradu, potpisuje za Partizan

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.08.19. | 10:00

Ogromno pojačanje stiže u Humsku 1

Bombastično pojačanje u Humskoj 1 - Bibras Natho sleteo je ovog jutra u Beograd na završne pregovore i potpis za Partizan!

Dugogodišnji reprezentativac Izraela postaće kapitalno pojačanje Partizana u aktuelnoj sezoni, jer će staviti paraf na trogodišnji ugovor. Natho će u Humsku 1 doći kao slobodan igrač, pošto se 1. jula rastao s Olimpijakosom, u kojem je igrao prethodnih godinu dana. Nekadašnji as moskovskog CSKA će u redove crno-belih doneti ogromno evropsko iskustvo i mirnoću u kreaciji igre, što Partizanu jako nedostaje po odlasku legendarnog Saše Ilića u zasluženu penziju.

Izabrane vesti

Natho je vezista koji se takođe podjednako dobro snalazi u odrađivanju odbrambenih i napadačkih zadataka, a s obzirom na godine provedene u najvećim klubovima Izraela, Rusije i Grčke, biće od ogromnog značaja za kompletnu ekipu Partizana, kojoj mnogo nedostaje igrač takvog kalibra. Prošle sezone bio je samo četiri puta starter za Olimpijakos u prvenstvu, a odigrao je ukupno 34 utakmice, u kojima je zabeležio pet asistencija i jedan pogodak. Pošto nije bio zadovoljan svojom ulogom u timu, raskinuo je ugovor s pirejskim klubom. 

Izraelac je ovih dana imao ozbiljne ponude iz Turske od Sivasa i Gacijantepa, čak je bio na razgovorima s predstavnicima oba kluba, ali je uprava osvajača srpskog Kupa napravila veliki iskorak i uspela da ubedi Natha da dođe u Beograd i završi transfer. Najveću ulogu u ovoj priči imao je nekadašnji Nathov saigrač iz CSKA Zoran Tošić, koji je lično insistirao na njegovom dovođenju.
„Bez obzira što znam da je u prethodnom periodu imao velike ugovore, pomislio sam, zašto da ne probamo!? Predočio sam to ljudima iz kluba, bili su oduševljeni. Ubeđen sam, ukoliko moj drug Natho dođe, biće to totalno drugačiji Partizan“, poručio je nedavno Tošić.

Upornost se, bez dileme, isplatila! Najveći pomak u dugim i teškim razgovorima dve strane nastao je prošle sedmice, kada je Natho nenajavljeno smanjio zahteve za platu i drastično se približio onom što Partizan može da ponudi, zajedno sa bonusima. Partizan je ostao dosledan velikoj želji i na kraju sklopio kapitalni dogovor. 

Partizan ima ogroman razlog za zadovoljstvo. 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara