RIkardo i Natho (©MN Press)
RIkardo i Natho (©MN Press)

Natho u Nišu upucao stotku

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.02.22. | 08:18

Izraelac odigrao trocifren broj mečeva za Partizan

Protutnjao je Parni valjak kroz Niš, iako mu podloga baš i nije prijala da prikaže igru kako zna. Ipak, sa 2:0 je otvorio proleće, što raduje sve kojima je crno-beli dezen dresova pri srcu.

Iako nije postigao gol, niti upisao asistenciju, a jeste imao jednu veliku šansu kod 0:0, Bibars Natho će imati razloga da se seća utakmice na Čairu. Naime, kreator igre Partizana je protiv Radničkog odigrao tačno stotu utakmicu za crno-bele.

Izabrane vesti

Ušao je Natho u „klub 100“, čime malo koji stranac koji je igrao za Partizan može da se pohvali. Od inostranih fudbalera u Humskoj trocifren broj takmičarskih mečeva odigrali su Lamin Dijara, Almami Moreira i Pjer Boja.

Nathov bilans u Partizanu sada je 34 pobede, 27 remija i devet poraza. A, njegov individualni učinak je sjajan: 33 gola i 27 asistencija, što znači da u proseku na svakog drugoj utakmici ili postigne ili „namesti“ pogodak.

Do „stotke“ je Bibars došao tako što igra treću sezonu u Partizanu, a standardan je prvotimac od dana kada je došao. A, najveće pitanje koje stoji iznad njegovog imena u ovom trenutku je da li će i na jesen biti u crno-belom dresu. Nathu u junu ističe ugovor i čeka se potez čelnika kluba da li će ponuditi najkreativnijem vezisti u timu nastavak saradnje.

Činjenica je da Natho ovu sezonu igra mnogo bolje nego prethodnu, tokom zimske pauze je pričao da je najzad sanirao sve zdravstvene probleme koje je imao i da odavno spremniji nije čekao nastavak prvenstva.

U narednih mesec dana idu Partizanu utakmice u kojima će mu oran i spreman Bibars Natho biti od krucijalne važnosti.


tagovi

Bibars NathoFK PartizanSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara