Komentari na vest

Natho u Nišu upucao stotku

Srb_7-1

pre preko 2 godine

Borjan zna zasto....
L

Lose

pre preko 2 godine

Komentari su ti nedohoviti i nezanimljivi ali takav je vas grobaskitres humor.

Srb_7-1

pre preko 2 godine

Pa dobro, nemoj se smejati, mozes plakati, ko ti brani....
B

Baxter88

pre preko 2 godine

Eeee pa sledece kolo da se covek pocasti jednim penaltikom, red je....
Z

Znamo znamo

pre preko 2 godine

Penaltko dominira u tole bjeka ligi..a u evropi ga nema
A

Alo decko

pre preko 2 godine

Kakav debilizam. Od svih igraca u Partizanu i Zvezdi evropa jedino zna za njega i Dragovica
Ц

ЦзРС

pre preko 2 godine

У просјеку на 70% утакмица шутне пенал, од тога бар пола пенала досуђена код резултата 0:0.
A

Arhitekta22

pre preko 2 godine

Jedan celavko iz komsiluka vec drhti kad vidi Tatka
G

Gost098

pre preko 2 godine

I nize titule. A vas Natho nista...
P

Pitanje

pre preko 2 godine

Kada ste poslednji put dobili u derbiju?
2

2305

pre preko 2 godine

od koga ? Od Penaltka? hahaha..
T

Tozovac

pre preko 2 godine

Imam neki osećaj da ćemo žrtvujemo ligu konfekcije i da ih izubijamo u rupi. Ni mi nismo ništa bolji ali oni su u kanalu, igra im je smešna, branili se od Čuke jbt, ako Stanoje krene ofanzivno a ne da se kao u svakom derbiju branimo dobijamo ih lagano.
@

@Tozovac

pre preko 2 godine

Vi prvo ne umete da igrate ofanzivno, postavka vam je defanzivna do bola. Drugo, ako krenete ofanzivno, izubijacemo vas sa 3-5 komada lagano. Trece, nema teorije na ovom svetu, ma nema promil promila sanse da Stanoje udje ofanzivno u derbi, jer ce da cuva bodovnu razliku, tj. igrace na nereseno i cekace ako moze na neki prekid ili kontru da umuva gol.
@

@@Tozovac

pre preko 2 godine

Cetiri godine ste prvaci i redovno nas otkidate po 5-6 razlike. Toliko igrate ofanzivno da na JNA ne pamtite ni sami kad ste poveli poslednji put
@

@@@Tozovac

pre preko 2 godine

Vi za sve to vreme pricate da ste bolji, pa ste pobedili samo jednu i to znamo vec svi kako, da se ne ponavljamo. Da ne pricam o -100+ bodova, i o tome ko je kakav u Evropi. A jedini razlog zasto vas nismo osusili vise puta su sudije koje dozvoljavaju vase krljanje i vas bunker. Fizicki je nemogice da lopta prodje do gola kada tvoj protivnik ne izlazi iz svog sesnaesterca. To nema veze sa vasim kvalitetom, prosta fizika. Izadjite, napadnite nekad, a ne kao cave samo bunkerica, krljanje, valjanje po terenu, zadrzavanje vremena i kao "niste nas pobedili". Pa niste ni vi nas, a mi smo uzeli titulu. Sta mislis, ko je bolje prosao? Najjaci detalj vaseg igranja derbija je Stojkovic koji zadrzava vreme na 0:0 a vama treba pobeda, ne nama. Ta scena govori sve!

PFC

pre preko 2 godine

Ako je neko igrao pravi bunker onda je to bio vas Miloje ne toliko protiv nas ali i protiv nas onaj derbi kad smo vas oprali 2-0 ali nije samo rezultatski nego je vama jedina prilika bila ona koju se vadite da je bio gol koji je opravdano ponisten zbog lakta u rebra vaseg igraca .Ako bi taj gol priznali morali bi da priznate i gol Rikarda jesenas kada je Urosevic zakacio po nozi vaseg igraca.Da idemo dalje vi kao apsalutno dominantni ste nas za 4 godine dobili u 3 derbija ostalo je bilo uglavnom nereseno 5 utakmica zaredom nam iz igre niste dali gol ako je to kao posledica krljanja nasih i vasi nisu bili nimalo mekani bas na tom derbiju kad je Stojkovic zadrzavao loptu da se ne bi jos neko povredio Sumi je pocepana noga usivali mu 7 kopci a kazne za to nije bilo. Pa mu u nekom od narednih izbili oko, jel tako moraju da igraju apsalutni sampioni dominatori kad mi povedemo odma nam povrede najboljeg igraca.
S

Sale Kg

pre preko 2 godine

@Tozovac Kakva crna ofanziva, pa naš golman dobija žuti zbog odugovlačenja na -25 na tabeli jer čuva 0-0 kako bismo mogli da pričamo eto opet nas niste pobedili, to znači da vam je titula nameštena. Takvu postavku nam i trener ima na poslednjih nekoliko derbija i to pri minusu na tabeli, zamisli šta će tek da bude sada kada nam nerešeno rešava titulu, eno Stanoje već danima obilazi mesare po Beogradu i traži 3 najveća i najsurovija da ih dovedemo pred derbi da može da postavi adekvatnu taktiku.