(©Starsport)
(©Starsport)

Natho u stanju šoka igrao protiv Mladosti: Kako da slavim gol posle svega!?

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.10.23. | 13:16

“Razmišljao sam da li da igram, trener mi je rekao da mogu da odlučim u bilo kom trenutku”, kaže fudbaler Partizana

Ceo svet je u šoku od subote ujutru i rata koji je buknuo na prostoru Gaze između Izraela i Hamasa. A, u celom tom ludilu, gde su se slike i snimci svega i svačega iz minuta u minut pojavljivali na internetu, Bibars Natho, fudbaler Partizana, Čerkez iz Izraela, trebalo je da igra prvenstvenu utakmicu protiv Mladosti iz Lučana.

Nekadašnjem kapitenu reprezentacije Izraela je najbliža familija u Beogradu, ali u Izraelu je ostatak rodbine, prijatelji… I pored svega toga Natho je odigrao dobru utakmicu, postigao gol iz penala, koji nije slavio.

Izabrane vesti

Kako da slavim bilo šta u ovakvom danu? Kada sam video slike tokom jutra, bilo mi je previše. Prijatelji su gledali snimke, slike, raspitivali su se da li su mi porodica i drugovi dobro i takve stvari. Siguran sam da su svi u šoku, ovo je noćna mora za sve i ne znam šta će se dalje dešavati. Teško je pronaći prave reči da se bilo šta kaže posle svega”, pričao je Natho za izraelske medije.

Vezista Partizana je rekao da je bilo u dilemi da li da igra utakmicu, a da su mu u klubu prepustili da sam odluči.

Razmišljao sam pre meča da li da igram, nisam znao da li sam u stanju. Trener mi je rekao da mogu da mu kažem svoju odluku, kakva god da je, u bilo kom trenutku. Odlučio sam da napravim eksperiment, da izađem na teren i da probam iz svega da se isključim dok traje utakmica. Da uđem u neki drugi svet”, objasnio je Bibars Natho.

 



tagovi

Bibars NathoFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara