Foto: Starsport
Foto: Starsport

Natho: Znali smo da ne zavisi od nas, to je glavni problem u Srbiji

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.05.22. | 21:32

Izraelac razočaran nakon šampionske trke završene na drugom mestu

Partizan je veći deo šampionske trke proveo na čelu, imao plus pet uoči direktnog duela sa večitim rivalom, kao i priliku da u prvom kolu plej-ofa u večitom derbiju nadoknadi minus dva, međutim, nakon večitog derbija bez pobednika Crvena zvezda rivalu nije ostavila ni tračak nade i sa šest pobeda održala je razliku ujedno osvojivši titulu. Kraj prvenstva u Humskoj je doneo pomešane utiske usled činjenice da crno-beli ni sa 98 osvojenih bodova nisu uspeli da dođu do titule, a kratak rezime prvenstva po završetku utakmice sa Radničkim napravio je Bibars Natho.

Izabrane vesti

"Bilo je teško naći motiv kada ne verujete da je moguće da stignete do titule. To je nešto najgore, kada nemate sportsku želju. Ipak, srećan sam zbog posla koji smo obavii i ne marimo za ostale stvari. Ukoliko osvojiš 95% poena i nisi šampion, to je crvena linija. Problem je što smo znali da ne zavisi od nas i smatram da je to glavni problem u Srbiji, ali smo se trudili da gledamo samo sebe i da pronađemo motivaciju gledajući se međusobno svesni koliko zaslužujemo tu titulu", izjavio je Izraelac.

Iskusni fudbalski arhitekta koji je večeras bio van protokola potom se osvrnuo na poslednju utakmicu u sezoni, predstojeće finale Kupa Srbije u gostima Crvenoj zvezdi.

"Želimo trofej u Kupu Srbije. Prethodna dva finala smo gubili posle penala i vreme je da osvojimo kup. Nadam se da ćemo to uraditi", istakao je Natho.




tagovi

Bibars NathoFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara