Komentari na vest

Navijači ponovo traže da se De Hea vrati, iščezlo poverenje u promašaj od 50.000.000 evra

z

zoxx

pre 6 meseci

Navijači najveći pacovi
1

113456

pre 6 meseci

Da li je moguce da De Heu niko nece, da nije mogao da nadje klub?
И

И

pre 6 meseci

Verovatno da on ceni sebe i radije neće nigde da brani, nego da brani u prosečnim klubovima lige petica. Nekako mi je teško da poverujem da nije imao ponude bar klubova ranga Sevilje.
H

Hopa dva

pre 6 meseci

Jaro navikao na pola miliona sedmično u besmislenoj Surdulici. Ko će mu dati i pola od toga, a realno, više ne vrijedi ni petinu.
H

Haxer

pre 6 meseci

Ne De Geu, vratio bih i Van der Sara pre ovog kiksara Onane..
A

Andre

pre 6 meseci

Koji navijači? Random hejteri po socijalnim mrežama? Jer većina navijača ima dovoljno razuma da zna kako vraćanje De Gea-e nije nikakvo rešenje kao prvo jer je godinama katastrofa i ne zna pod pritiskom nogom da igra. Drugo, svako kasvetan će sačekati i dati šansu Onani malo duže, čovek je pokidao prošlu sezonu u Interu i sada ćemo svi kao zlatne ribice to da zaboravimo i da vrištimo kako ne zna ništa? To je ta FIFA generacija gde sve mora odmah i sada, nema strpljenja i podrške ni za koga.
B

BicuSlobodan

pre 6 meseci

Ti pojma nemaš o fudbalu. Onana je pod 1 vrlo problematična lisčnost, a drugo osim toga što zna nogom on je osrednji golman.
R

Riko-1908

pre 6 meseci

Pod onakvom odbranom Intera je bilo lako branit, 1-2 udarca tokom cele utakmice. Vise je sedeo na gol nego sto je branio...