Komentari na vest

Ne igraj se sa Bajernom, Manuele…

D

Dejani

pre oko 1 godinu

Bayern je čisti primjer njemackog karaktera. Neuer je bio ikona kluba, Lewandowski isto. Za mladje generacije su simbol Bayerna. Kod Nijemaca nema kada pružiš ruku da to bude tako. Nek si mu rodjeni brat posvadjace se s tobom ako na papiru je stoji tako kako je rečeno. Mora biti sve crno na bijelo i to se strogo postuje. Znaci posvadja se s tobom ako hoćeš nešto ljudski da riješiš kao Lewa i Neuer. Toliko su zaslužni za rezultate i nema hvala, nego svadje, sudovi..
A

Azex2

pre oko 1 godinu

Nekako se potencira da Bajern zahvaljujuci ovakvom ponasanju i tom sistemu ima neverovatne uspehe. U zemlji u kojoj je sistematski obesmisljena liga i cerupanse konkurencija svaki prelazni rok, rezultati j nisu bas sjajni. Od kad pratim fudbal, a to je nekih 15 godina, osvojiti dva trofeja lige sampiona dok imas jednu od najjacih zemalja iza sebe nije bas neki uspeh.
Z

Zika Iz Trstenika

pre oko 1 godinu

Druze, nije bas moc nekih drzava koja stoji iza odredjenih klubova glavni faktor za titule istih. Prost primer - Francuska je po moci tu odmah iza Nemacke i Engleske a samo je Olimpik Marsej osvojio titulu Lige Sampiona pre ravno 30 godina. Ima tu dosta faktora koji direktno ili indirektno uticu na rezultate klubova.
d

druze

pre oko 1 godinu

imali bi bar 4 ls u tom periodu da ih real nije pokrao besramno u 3 navrata
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Cudno je stvarno da je Nojer ovoliko vezan za tog trenera, srce istrgnuto i sl.. Ne bi me iznenadilo da u skorijoj buducnosti izadje da mu je omiljena pjesma "Oci boje duge"..:)
O

OU

pre oko 1 godinu

Jel moguće da na 3 vesti nećete da mi objavite ni jedan komentar, a nigde ni psovke ni bilo čega protiv politike sajta. Stidite se "novinari".
B

Bravo za njih

pre oko 1 godinu

Veliko bravo! Tako se to radi. Nemas ti druze sta da uzbunjujes okolo. Samo kod nas jedan covek, sa svojom zenom, moze da ucenjuje klub, pazi sad, preko INSTAGRAMA i novina! Druze, popio bi mi tribinu "sedma zvezdina zvezdo", pa makar svaku primao po 3 komada. Nema veze, dacu 4, ako treba. Isto vazi i za ostale rage.
R

Rudari po starom

pre oko 1 godinu

Hahaha kakav klub, cisto da pomenem da ne volim ni Nojera, promotera Lgbt zajednice ali ovaj klub mi je najjaci haha niko nista ne sme da pisne kao da su kupili roba a ne prava na igraca da igra za njhov klub u duzini ugovora. Firer bi bio ponosan na sportsko drustvo bajern, jos samo tamnopute ljude da prestanu da potpisuju :)
R

Rodman1986

pre oko 1 godinu

To se zove disciplina. Ne da ideš okolo i landaraš koješta. Zamisli da svi idu okolo i tandrljaju šta im padne na um. To bi bio rijaliti, a ne fudbalski klub, i to u ovom slučaju fudbalski klub koji je ozbiljna firma.
M

Magnus

pre oko 1 godinu

Zato ih gotivim. Zna se mesto u sistemu bato. Nema tu iznad kluba ispod kluba... Svako radi svoj posao i to ti je.