Komentari na vest

Ne jedan, nego dvojica Srba u Njujorku: Mijatović ide odmah, a prati ga štoper Spartaka

D

Dal' se sad isplati kupovina PS5?

pre 3 meseca

Izgleda da smo preuzeli mantru iz KK-a; da svake godine gubimo pola tima.
t

terza lopov

pre 3 meseca

Lazni doktore pre mesec dana si izaso i rekao da Nedeljkovic i Mijatovic nisu na prodaju, znam da je normalno da lazes, ali nemoj decu da nam prodajes kako stignes, mi ocemo da nasa deca igraju 2,3 godine kod nas, da pokazu pun potencijal, da Zvezdu uvedu u grupe LS, pa posle nek se prodaju i nek idu dalje, ali pusti ih da svoje snove dosanjaju, a ne da mastaju kako ce na zalasku karijere u 35 da dodju da ostvare nesto sto im ti nisi dozvolio. Mars iz Zvezde!
D

Dr.Terzić

pre 3 meseca

Ne mogu da odem. Otišao sam već. Zaboravio si. Svako dobro!
T

Terzo

pre 3 meseca

Oće d igramo regionalnu ligu s Madjari, Hrvati, Rumuni...
Z

ZingaroBL

pre 3 meseca

Stari moj, pored Terze i Mrkele kad prolazis, treba zmiriti...inace, ukrasce oko iz glave. Dace Bog da vam sto prije vidimo ledja! Zvezdale!!!
d

d. g.

pre 3 meseca

Uvek bi prodao pre Bukarija od Mijatovića za iste pare.
M

Marko1983

pre 3 meseca

I ja, ali niko ne bi dao tolike pare za Bukarija
S

Simpatizeri kluba

pre 3 meseca

Dobro se secam ko juce da je bilo,prosle i predprosle godine krecu napadi sa svih strana kako to Terzica treba da bude "sramota" sto ni jednog igraca ne moze da proda preko 5.mil i sto nece da prodaje mlade igrace,a sad kad je isti taj Terzic za samo dva klinca zaradio Zvezdi preko 20.mil,odmah botovi menjaju plocu pa spinuju kako je sad odjednom toboze 'sramota' prodati dva mlada igraca za 20+ miliona haha...a sve te poruke pisu likovi koji sebe nazivaju "strucnjacima" a fudbal i fudbalsku loptu videli iskljucivo na TV-u ili na igricama na telefonu ili kompijuteru sa kojih ne silaze po 24h dnevno,drugim recima takozvani strucnjaci iz fotelja koje da sad pitas kog meseca je Zvezda osvojila titulu u Bariju,u sve pare smem da se kladim da 97% njih ne bi znalo taj odgovor a ovamo sve 'najveci' zvezdasi koji se kunu kako sve znaju o Zvezdi i slicno,i kako bi oni toboze mnogo bolje vodili klub od ove uprave zavaljenji u fotelje sa telefonima u rukama po 24h igrajuci igrice na internetu i dan i noc,drugim recima takozvani simpatizeri kluba!
O

Ol

pre 3 meseca

Jel me zezas? Terzic zaradio Zvezdi????!?? Ziv i zdrav mi bio kad napusti Zvezdu videcemo u cemu ce da nas ostavi. Lik nas je bukvakno u ambis gurnuo a silne pare smo dobili i zaradili.
G

Gaginjo

pre 3 meseca

@simpatizeri kluba Lepo si opisao sebe.
S

SergejK

pre 3 meseca

Prvo,sramota je prodavati svoje najbolje omladince cim odigraju jednocifren broj utakmica u prvom timu.SRAMOTA ! Drugo,prodaju se za nikakav novac. Trece,za koliko god da se prodaju odmah se taj novac ponisti za placanje poluigraca koji su isluzeni i bez emocija prema klubu.Stalno se prosipa iz supljeg u prazno i sve predstavlja kao nekakav uspeh. Ma mojne! Uzas i katastrofa.
@

@metalika moj dobar

pre 3 meseca

Šta tek reći za vaše dete Popovića ?
d

dr.Zvezdan

pre 3 meseca

IMA JEDAN KLUB STO U FK TITULU VIDEO NIJE 7-8 GOD. A LS IGRAO NIJE PREKO 20 GOD,A U KK JOS I GORE,CAK 12-13 GOD. BEZ IJEDNE TITULE I ODIGRANE EL!
S

SJ92

pre 3 meseca

Koliko je tvoj procenat Darjane od tih transfera?
0

0875657537

pre 3 meseca

Sve panicne prodaje. Treba love namiriti delic dugova koji stizu na naplatu
G

Gost 976

pre 3 meseca

Ko će za ovog malog debelog da da 10 miliona , šta radi dr sa vašim ispranim mozgovima , smešni ste , šta bi sa firmom koja vam je dala pozajmicu za porez verovatno je ugašena tako da se dug briše , gledaj Kim Džong Ile i uči.....
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

jedva cekam da ga prodaju ko da je moj sin rodjeni ...dosadilo vise kolko ga nude ,svaki dan .
.

.....

pre 3 meseca

Mali debeli je igrao protiv njih iz Siti grupe u decembru, imali su priliku da ocene kakav je igrač. Neki drugi nisu dali gol nikad jačem Nordsjalendu.
s

sashki85

pre 3 meseca

dakle, zvezda je mogla da ima tim duplo bolji od ovoga sto ce sad ostati za trecinu budžeta. samo od domacih igrača. pametnom dosta.
F

Fontana9

pre 3 meseca

Kako ce pojesti malog debelog u mls ,Meksikanci,Argentinci i ostali,ko nije gledao mls uzivo nece ni shvatiti sta pricam.
G

Gringo!

pre 3 meseca

Nisam gledao uživo ali sam pratio na tv-u!Jel ima neke razlike kad se gleda uživo,bar zbog tih jedenja igrača,ili je to samo onako napisano?!
K

Koliko igrača

pre 3 meseca

se iz Njujorka vratilo i igralo za Siti?
Z

Zverko

pre 3 meseca

Нека иде, само да више не читам како га зову Бекам...
P

Pa jel

pre 3 meseca

Bekam il nije? 😂😂😂
p

po stilu igre

pre 3 meseca

podseca vise na Pitera Krauca ili Igli Tare
G

Gost Djape

pre 3 meseca

Mali je dobar igrac, i zelim mu puno srece u karijeri. Ako nastavi ovako da igra i reseta mreze, moguc je put u Premijer ligu, ili neku jacu ligu Evrope. Sto se tice podsecanja, mladji se verovatno ne secaju, ali mene po kretnji i konstituciji, a i nacinu igre jako podseca na Sestica, samo sto je Seki bio malo pogrbljen. Kakva je to igracina bio, uzme loptu na jednoj strani terena i predribla pola tima i zabije gol.
C

Comiiiiiii

pre 3 meseca

Ba prosto sam budala ako odem na stadion vise da gledam jednu tekmu sve do normalne privatizacije!!! Serifa da gledam a ovamo kukako kako ne mozemo nadjemo spica i sad evo stvoris ga i to vrhunskog i prodajes ga? Bez potrebe,vec punjenje dzepova na racune preko Kokeze ko zna gde i sa kim suruju. Kuka godinama Terza kako ne moze stvorimo beka,stvorimo Kostu i top high level i ti ga prodas za sicu? A vas iz Beograda treba bude sramota,a posebno tu tribinu vucicevsku;svi se vi talite tu. Serifa da gledam? Znas kad? Ni tad!!! Tezo majmune mrs iz uprave! Dzajicu kako i tebe nije sramota! Jos kad cujem ove dobra prodaja meni se zgadi svet! Ma nema sve od te prodaje ide vama u dzep a ne njima! Haos! Sramota delije,sramota tribino sta vam radi covek ispred nosa!!! To Zvezda? Sad i Kabica oce prodaju decko talentovan jos Srbin? I to Dzabe ?? Alooo breeee?????
6

666999

pre 3 meseca

Колико се ти у све разумеш јасно је по томе што тражиш приватизацију друштва које је у грађанском власништву. Нигде у свету се нешто тако не може приватизовани, па наравно ни у Србији. Неко је вероватно свесно и намерно то урадио још тамо крајем осамдесетих година и са Звездом и са Партизаном. Неко коме није одговарало да се та два клуба приватизују и чим је осетио да се то спрема *заштитио* је од тога београдске мезимце. Што је најгоре уопште не постоји начин да се то власништво промени јер би онда требало да обештетиш грађанско друштво, а то се у ствари не зна ни штаје то!? Вероватно би од продаје морали да се обештете сви пунолетни грађани Србије, а то једноставно није могуће урадити јер не постоји толики капитал на продају. А потребна је и сагласност *власника*. Ни један НИС нема довољан капитал за тако нешто, а камоли Звезда и Партизан. Остаће они за навек државни пројекти и тачка!
@

@,6666..

pre 3 meseca

Dok postoji Srbija i fudbal, uvek će biti državni projekti. Skinuti ih možeš tako, da neko uloži u druge klubove ogroman novac i napravi moćan tim. Tako da im ni sudije ne mogu pomoći.
P

Pustite Komentar

pre 3 meseca

Zvezda na celu sa dr.Terzom za samo dva klinca uzme 20+ mil i to lagano,a oni iz jsd-a toliko zaradili nisu u poslednjih 20 godina,to je cinjenica! Bravo za upravu i puna podrska!👏👍
d

da umesto

pre 3 meseca

onih spomenika po bg digne se spomenik terzi i mrkeli..ili da se novi stadion zove Kokeza..a loza vip Terzic..loza vip 2Vazura.parter Zbiljic..
p

patuljasti zlotvor

pre 3 meseca

zvezda uzme djoku ..a terza da. Pa sta mislis sto ste u dugu 100 miliona i kako je ofk napredovao ? pitaj nemacke banke
G

Gde vam je titula?

pre 3 meseca

@umesto A jel tesko biti navijac jsd kluba koji od dolaska Terzica na celo Zvezde niti jedne titule video nije skoro 10 punih godina!
P

Podrska za Upravu

pre 3 meseca

Odlican posao uprave svaka cast zaista,za dva klinca zaraditi preko 20 mil prodajom to u zadnjih 10 godina niko na Balkanu uspeo nije da uradi,i posle dodju oni sto titulu videli nisu 7-8 god.da nam prebacuju kako Terza 'ne zna' da skupo proda igraca haha...hejteri aj na spavanje🤫
a

alal vam cufte

pre 3 meseca

od svih silnih ponuda mali ce u cuveni Nju jork !!
L

Lazovu

pre 3 meseca

Sto lazes kad ke Dinamo prodao samo Sutala za 20m u Ajax.... a to je jedna od mnogo njihovih prodqjq.... sram te bilo ,tebe i tog mqjoneza iz sendvica sto ti curi niz brqdu!!!!
@

@alal vam

pre 3 meseca

ovde bar ne beze ko iz institucije bez struje...
г

гоуст

pre 3 meseca

Све је ово мање више нормално. Ови клинци су искочили у први план у модерном и брзом систему какав је бахар имао. Играчи долазе и одлазе. Клуб мора да живи. Али оно што плаши, је колико милојевић може са овом екипом. И да ли је он прави избор за Звезду. Само пар питање, тренери који форсирају игру да не приме гол колико им је допадљив фудбал за публику? Колико су им битни млади играчи како би клуб живео? И 0-2 у домаћој лиги како играти са било којим клубом у европи? Да ли чекати луду срећу?
4

421

pre 3 meseca

Nece biti 0-2. Baharov problem je bio sto je non stop tumbao pozicije igracima i onda dodjes u situaciju da kaze da ce da igra sa 3 pozadi i onda ode desni bek, ode levi bek pa se posle predomisli pa stavi Mijailovica na desnog beka. Bahar je na kraju skroz pogubio konce i nije imao uigranu ekipu. Tacno je, doslo je dosta igraca pred kraj prelaznog roka, ali ako si na pripremama napravio sistem, uvodi ih polako jednog po jednog. Ovako je bukvalno procerdao cele pripreme i tempirao formu za kup u Rusiji.
r

replika

pre 3 meseca

Ako si iole pratio pripreme došao bi do saznanja da je Miloje više poverenja dao klincima nego starijim igračima!
E

Eseks

pre 3 meseca

Malo kasnite sa info...terza vec trosi pare od mijata i nedeljka i kupuje beka iz Koreje..Moue da igra na obe strane.
a

a koliko ce

pre 3 meseca

masi ostaviti?
D

Dejani

pre 3 meseca

Ako on ode i ako je sve tačno sto novine pišu onda je Zvezda ove sezone imala primanja 60m € minimum. ( tu nije racunat rashod za kupovinu igrača i bilo kakva ulaganja, nego samo transferi i UEFA takmičenje)
Z

Zombi X

pre 3 meseca

Budzet nase drzave pegla sve. Tako ti je kad partija vodi klub.
a

a rashode

pre 3 meseca

preko 100 000 miliona..pa da toliku dobro posluju uzimali binpozajmicu od babovica od 10 miliona a da vrate 14..pa to bi im dale i banke i matijevic i kostic i hercegovci iz gajdobre.i jevreji iz airporta..i milenijum i brigate..a ko ce deliti te pare..e tako se dele i poslovi kod nas..jos dva stadiona i bicemo prvaci sveta
p

peca koma

pre 3 meseca

ko sme da pomene rashod u zvezdi...samo se o prihodima prica...pa ce opet neka fantomska firma morati da uskace!?
D

Djape45||

pre 3 meseca

Šta rade sa našom Zvezdom, sramota za "Delije"
k

koje delije

pre 3 meseca

milenijum..brigate ili jasran..ili..pravi navijaci zvezde su na istoku inzapadu.u lozi su profiteri i ...prodali su sve sto ne bi i .
S

Sikter

pre 3 meseca

@Djape45|| Jeste stvarno je "stamota" sta Zvezdan radi sa Zvezdom pa to je necuveno, za 9 godina na celu kluba, samo 8 Titula, 3 LS i 5 LE...to je za svaku osudu haha
d

dr finansija

pre 3 meseca

@ sikter ...zvezda je izgradila uspeh na neuspehu partizana a svi znamo kako je doslo do neuspeha partizana..znaci ne talas
G

Goust

pre 3 meseca

Vise dobili za beka nego za napadaca.. Ili je Nedeljkovic mnogo talentovaniji ili je uprava nesposobna da proda napadaca?
D

Dejani

pre 3 meseca

Beka je preteško naći
Z

Zvezdasnbgd

pre 3 meseca

Tržište je takolvo da je nemoguće zadržati igrača koji nešto pokaže sa 18,19 godina dok već čim pređe 20,21 jedva se prodaje. Tako je jako teško raditi smisleno transfere jer ti za igrača od 18,19 godina niko neće dati više od 10 miliona a ako ga ne prodaš odmah rizikuješ da ne dobiješ ništa. Stranci uopšte ne razmatraju starije igrače jer smatraju da je naša liga amaterska i da igrač koji u njoj ostane duže od sezone nema perspektivu. Mi smo kao Brazil, prodajemo decu i poluproizvode, od kojih se svaki peti afirmiše. Čak i nekad moćni Dinamo ne prodaje više ništa bolje od Zvezde.
a

a sta smo

pre 3 meseca

jos sve prodali..i koga briga za dva igraca
c

crnobelisvet@

pre 3 meseca

niti je zvezda prva sto je trrzic tu..niti partizan u raspadu zbog vazure..niti se kk partizan napredovao jer je bravar slozio kockice..ne doticu me ni terzic ni vazura..niti to sto vi mrzite to je problem..nego se i oni i privrednici itd bogate a svadjaju kao tebe mene..tebi bi bilo zanimljibo da ti madjarski klub tsc bude konkurent a partizan nestane..ili finale sa megom..da si ti umesto terze i vazure da li bi bio losiji od njih..a to da li je prodat belic..kupljen koreanac ..ili mijatovic kupljen serif sta ja imam od toga..da li mi oni podnose izvestajje koliko su zatadili koja kola voze..gde letuju..pa partizan u kosarci i dalje prodaje duple karte..i ja da kazem ostoja genije
M

Mađija

pre 3 meseca

Zvezdan Terzić je zlo Crvene Zvezde!Način poslovanja je katastrofalan.
a

a ko

pre 3 meseca

ga je tu postavio?
c

crno beli svet

pre 3 meseca

imam lose misljenje o Terzicu,ali to lose misljenje se pokoloba kad vidim koliko ga vi grobari mrzite.Da je zaista toliko los po Zvezdu,ne bi ste ga vi toliko mnogo mrzeli.
G

Gosssst666

pre 3 meseca

Ljudi ja se ne salim, blokirao sam sve moguce stranice sa FK CZ. Meni je fudbal ogadjen , uzasan osecaj imam koliko nismo konkurentni. Uzas sta dolazi uzas sta odlazi . Do privatizacije mene ovaj klib vise ne zanima . Pranje novca i menadzerske kombine se rade sa prvakom sveta!
a

a sta

pre 3 meseca

ce biti kad ga privatizuju..ko ce ga kupiti?

gemathegreat

pre 3 meseca

Pa nisi ni ovo morao da napišeš a i ujedno lažeš jer da si blokirao ni ova vest ti ne bi izašla.
u

uspanicen

pre 3 meseca

nemoj molim te napustati pracenje Zvezde! odblokiraj stranice,reci da se salis...
Y

YayaG

pre 3 meseca

u cemu je fora sa Tanasijevicem??
G

GaZprom Šejk

pre 3 meseca

Koja je fora, da Zvezda svoje talente koje ,, traži " pola Evrope, prodaje skoro pa isključivo, timovima u vlasništvu kompanija, koje su ili sponzori Zvezde ili imaju veze sa našim dragim i voljenim preCednikom ? Eraković, te Štutgart, te Ajntraht, Reims, Fejnord, Spartak Moskva, a završio u Zenitu / Gazprom ? Braća Ilić, sada mali Mijatović u Siti Grup timovima, vlasništvo UAE tj. oni likovi koji kao su vlasnici Beograda na vodi, Bin Zajed Mubarak al nešto??? Meni to deluje kao upumpavanje love u klub, preko transfera, jer NEMOGUĆE da od svih klubova Evrope, baš ta dva uzmu njih. Pozdrav
p

pa dok ne

pre 3 meseca

ojacaju firme sa severa..tek si sada skontao da je sve farsa i jedni i drugi i treci...sad ce brigate..jadran .milenuim tim...pa babovic sponzor partizana daje donaciju zvezdi..rurske firme i madjarske kupuju grade po srbiji..kao i jevrejske..zato sto vole srbe?
T

Tragedija

pre 3 meseca

Ovo je klasican gledalac Zeljka Pantica, vi ste toliko oboleli da nema tu nikakve pomoci
n

na lečenje

pre 3 meseca

A ko je vlasnik Aaton vile? sta je sa mozgom?
z

zaks

pre 3 meseca

Daj Bože da sad pametno ulože bar dio ovih para od prodaje.Pod mus nam treba plejmejker.
G

Goust

pre 3 meseca

Najpametnije sto su mogli je sto su kupili Sremcevica..
s

sashki85

pre 3 meseca

ufff samo mi vi olaksavajte sve više da prestanem da pratim klub klub za koji navijam jos malo pa 40 godina. bravo a sad dovedite jos afrikanaca ako je po mogućnosti. titula je prodata i za to me zaboli djoka. dakle sve ovo vreme, njihov cilj je bio da zvezdasi sto vise postanu nezainteresovani za klub, kako bi mogli da izvlače pare iz njega sto vise moguće. uspeli su. Klub je stvoren radi naroda a ne tamo nekih krimosa. bez brige, i oni ce kad tad postati ispusena lula, pa ce završiti kao mnogi, sa slučajnim kvarom na autu ili slično. Hleba i igara.
G

Gosti

pre 3 meseca

Sve OK.Ali ako ovo piše čovjek od 50god a ne klinac od 14-15,druže gdje sprca tolike godine?
g

gunnersi

pre 3 meseca

Ima li nekih procenata od sledece prodaje za Mijatovica?
g

gost nisam

pre 3 meseca

da 20% valjda
U

Urke777

pre 3 meseca

Ocajna transfer politika. Mitrovica cuvas a imas ponudu od 5 milioma. Onda prodas Azarova za 3 miliona kome je cena sada vise nego duplo jer kida u Sahtjoru i bio je ponajbolji igrac Sahtjora u LS. Dovedes Endijaja (ili Endijajea, sta li je vec ispravno) za 4 miliona, koji ne moze gol da da, i sada jedinog napadaca koji daje golove i kojem raste cena prodajes odmah za 8 miliona, a na leto ili sledecu zimu mozes da ga prodas za 12 do 15 miliona. Nedeljkovic isto, jedva 6 messci u timu, odmah prodaja, ali kao pozajmica pa ostaje do kraja sezone, taman da uigras tudjeg desnog beka. Gde ti je novi desni bek? Nema ga ni na mapi. Od najjaceg tima posle Barija do ovoga, za svega par meseci. Mitrovica ce na kraju da prodaju za 1.5 miliona i neki procenat, i vidim Kabica isto za slicnu sumu. Ovo je parodija. Naravno, otetas Bahara, sto je bila glupost od starta, i sada placas boga oca pa moras da prodajes sve sto imas. Kolika kolicina ocajnih odluka. Iskreno mislim da nam je i titula sada na koncu. Ogole tim a zele duplu krunu…
s

sve i svastaa

pre 3 meseca

svasta si napisao,ali samo jedno da prokomentarisem.Na osnovu cega mislis da ce bilo kom igracu Zvezde rasti cena?Na osnovu igara u ligi koja nikog ne zanima? u kojoj jesenji sampion biva ponizen od petoplasiranog tima danske lige? u kojoj Cukaricki i TSC sluze za sprdnju u Evropi.?
@

@ sve i svastaa

pre 3 meseca

Ne sluze samo TSC i Cuka za sprdnju po Evropi, svi nasi klubovi su sprdnja po Evropi. Dva su beogradska kluba privilegovana od strane politicke vrhuske, pa moraju da osvajaju titule u ligi, ali opet Evropa ti pokaze gde si ista si.
U

Urke777

pre 3 meseca

A na bazi cega ti mislis da je ovim igracima vec i porasla cena toliko? Pa isto su igrali sa TSC, Cukom i ostalima i opet su dobacili do 8-10 miliona. Pa nece samo par utakmica u LS da ti astronomski dize cenu. Cena se dize igrama u kontinuitetu, a to ovo igraci nemaju, da imaju rasla bi im cena vise, plus opet imamo evropu, da li LS, LE ili cak LK, gupnu fazu u rukama imamo. E sad, ti smatras da su TSC i Cuka sprdnje, ali bi da Zvezda pobedjuje Man City!? Prokomentarisao si jedan deo i potpuno si promasio sustinu. Po tvojoj logici igracima ovde cena ne bi rasla preko 500k jer igraju protiv sprdaka. Ne razumem.
G

Gostza

pre 3 meseca

Bice za Bahara i njegovu druzinu, valjda ce nesto da ostane i za Zvezdu, ako nema drugih tuzbi...
G

Gost RS

pre 3 meseca

Mijatović i Nedeljković nisu na prodaju, imamo najjači tim od Barija i ostale bajke. Tvorza, Mrkelanđelo i Marinika nas pretvoriše u pijacu za preprodaju mladih igrača i sigurnu kuću za strane polovnjake.
R

Realan navijaccz

pre 3 meseca

Jedno pitanje Sta bi hocete zapravo? Mitrovica nisu prodali kad je vredeo 5 miliona dosao je bahar i unistio ga i evo ide za milion i po. Da li hocete tako i sa Mijatovicem i Neseljkovicem? Od kad su cifre od 8 i 10 miliona male? To sto jedva cekate da hejtujete sve vezano za upravu i igrace i zvezdu to je totalno druga stvar. Malo manje mrznje malo vise ljubavi i podrske!
J

Jöle 39

pre 3 meseca

Hoće li Srpski Bajern nekada prodati igrača u ligu petice a da taj igrač bude makar u rezervi. Arabija, Rusija, SAD. Izgleda od evropskih klubova su svi lepi čim niko ne vidi nizove od četiri godine bez poraza.
D

Druže

pre 3 meseca

Radonjić, Lazović, Lazetić, Braća Ilić, ovaj momak u viljarealu, Nedeljković, itd. Ovo je sve u u skorije vreme.
K

Kako

pre 3 meseca

Ljudi lupaju gluposti, kažu pustila ga Zvezda u Ameriku, past će u zaborav. Svaki klub boli ona stvar, njima je bitno da uzmu pare, a za ostalo neka se sam snalazi. Daj više ne lupajte gluposti. Ovo se više ne može čitati.
D

Daj bre

pre 3 meseca

Koja je ovo priča sa Usa ligom...nešto smrdi tu...Ovaj Tanasijević...pa takvih u Srbiji ima 1000...
M

MVPČAČAK

pre 3 meseca

Kakve priče za malu de
S

Spa

pre 3 meseca

Ali bukvalno, nikog Bahar nije gurao od dece... Tek je počeo da ih pušta kada Ronaldo Zuba Šerif pokazao da ima 2 leve noge i Dani Mićko Alves pokazao da ne ume da centrira(ne njegovom greškom) pa su momci pokazali da su najbolji u timu na tim pozicijama i nastavili da igraju. Uprava napolje
f

fcrs-nbg

pre 3 meseca

Terzicu dosta je bilo, crven karton i da se ne ljubimo.
L

Legor

pre 3 meseca

Crvena zvezda bi mogla da prihoduje 10.000.000 evra ili oni koji su faktički privatizovali klub I vedre I oblače klubom. U Zvezdi se nalaze ljudi koji su dovedeni da pljačkaju klub I budzet poreskih obveznika Srbije.
M

Mitrandir

pre 3 meseca

I koja je svrha uopšte forsiranja mladih igrača na periferiji evropskog fudbala kakva je Srbija? Zvezda je zadnje tri ozbiljne prodaje ostvarila na Lazetiću koji je prodat sa 18 godina i manje od 20 utakmica odigranih, Nedeljković takođe, Mijatović. Dokle god klubovi, roditelji pa neretko i sami igrači samo vide odlazak napolje kao cilj što pre, mene svečano ne zanima za koliko je ko prodat i da li je uopšte prodat. Da je igrao Kraso umesto Mijatovića neke utakmice možda bi i pobedili ali dečko je isforsiran i naravno zbog neiskustva je promašio neke šanse, ok to ima smisla da je ostao još dve sezone i da je prodat za 20+ miliona ovako je smešno.
П

Питање за управу

pre 3 meseca

И ко ће да даје голове сада без Мијатовића хоће ли Ндиаје да даје голове мисли ли о чему управа
L

Legor

pre 3 meseca

Moźda igrači koji su postizali golove u LŠ.
T

Troglavi Dzo

pre 3 meseca

Zar nisi obavesten? Partizan i Zvezda uopste ne treba d daju golove u ligi, o tituli je odluceno jos pre pocetka sezone, pitanje je samo koji od blizanaca ce politicka vrhuska odabrati da osvoji titulu (moze i bez golova).
p

podesen

pre 3 meseca

Sremcevic ce da daje.
M

M. R.

pre 3 meseca

Davaće Sremčević. A i ostatak tima.
D

Dave golove

pre 3 meseca

svaki od igraca koji budu u gol Sandi.
$

$$$money

pre 3 meseca

kad ce intervju sa Ohijem i kako je otisao? vec je na svim portalima, cudo vi kao sportski portal to nemate
T

Tarantula

pre 3 meseca

Ma koga to zanima?Ta boje onda da čitam kako je zbog stotinak indijanaca sa zapadne tribine(ulaz 3 i 4 )otišao duplo bolji i korisnici Silja Pešić!
h

halo

pre 3 meseca

"Mijatović i Nedeljković nisu na prodaju i to smo rekli svim zainteresovanim klubovima." Tviter FK Crvena zvezda 21. decembar 2023. godine :)))
T

TerzicMasa

pre 3 meseca

Nisu ih donele rode u zvezdu!
z

zaks

pre 3 meseca

" Izuzev nepristojne ponude"
н

нс бој

pre 3 meseca

Ево нађи мој коментар на Терзин интервју,кад је тврдио да одбија понуду за Иванића од 6 милиона и да остају Мијатовић и Недељковић. https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/terzic-o-sremcevicu-i-ostanku-ivanica-nije-normalno-ni-trzisno-sto-odbijamo-6000000-evra/471434/comments?2396646
G

Gost Rider

pre 3 meseca

Deco,zaobilazite Zvezdu i Partizan u sirokom luku,ako vas nece sa 16,17 godina jos neki klub sa Zapada idite u TSC akademiju gde je zdrava prica..Od ovih lopuza sto dalje,evo moj drug ima sina koji igra za Nacional iz Nisa i pomalo trenira sa Zvezdom,odigra prijateljsku da sedam golova,mislite da je to dovoljno?Ne nije,mora da se da lova godza,e zato to dete koje je ekstratalentovano,napadac,i prvak svije skole na 100 metara ide verovatno u Nemacku
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 3 meseca

Tačno je to što si rekao. Znam i ja par primera, fantastičnih igrača koji nisu uspeli da se probiju iz istog razloga. Matić kad je to rekao, ovde ga razapeli. Ali mi živimo u paralelnom univerzumu koji kreiraju mediji i naša svakodnevica. Mislim da Mijatović neće zažaliti. I da će i sam doživeti šok kada ode preko. Od Nemanje Vidića, preko Bana Ivanovića, Matića, pa sad Mitra, Vlahovića i ostalih, svi su se afirmisali i postali ozbiljni igrači tek kada su otišli odavde u normalne sredine.
G

Gost1976

pre 3 meseca

Zaobilaziće na tvoj savet,evo Nedeljković je jadan baš propao,ugovor mu garantuje bar 6 miliona funti za 5 godina minimum ako bude standardan onda i više,rešio je generacije,Mijatović slično .. baš su loše prošli jadni oni..kako ljudi lupetaju ,a veze nemaju sa životom strašno.
@

@Stalker

pre 3 meseca

Druze zar ne vidis ko je sta je matic, ta slika iz medija dobar decko fin kuluran je samo slika, jesi video kako se ponasao u renu, kako pre toga u romi , njegovo jedinstvo ucestvuje u namestenim utakmicama a on nam prica o nekom postenju.. gledajte malo siru sliku a ne onu iz medija.
G

GABI GO

pre 3 meseca

Da u pitanju je siti grupa sto znaci ako se dokaze. Eto ga u djoroni ili sitiju naredne sezone
I

IVAN 82

pre 3 meseca

Kakve su ovo kombinacije vaseh Magika. Kazete jedan od najteletovanih napadaca u zadnjih 30 godina. I ide u Ameriku. Nevjerovatno. Sto nekuoe braca Rusi vasa, po difoltu. Eto Amerikancima da se igraju.
o

okocha

pre 3 meseca

MLS nije nikako dobra liga za razvoj mladih igrača. Osim Alfonsa Dejvisa ne pada mi ni jedan igrač na pamet koji je došao od tamo i napravio veći trag u Evropi, obično bude obrnuto. Petrovića ne treba računati jer za golmana nije toliko bitna liga, koliko konstantnost. Atletiko je sada uzeo golmana iz Rapid Bukurešta pa to ne znači da je Rumunija dobra za razvoj fudbalera. Češći su primeri kao Stipe Biuk koji je u LA prešao iz Hajduka za lepe novce i nakon godinu dana je otišao u Valjadolid i igra segundu. Isto tako i Joveljić koji je bio među najboljim strelcima austrijske Bundeslige, umesto da napravi sledeći korak i ode u tipa Salzburg, on je sada rezerva u LA koji je možda i najlošiji klub u ligi.
M

M. R.

pre 3 meseca

Baš jeste dobra liga za razvoj mladih igrača. Po sličnom principu kao nekad Holandija Romariju i Ronaldu: mekane odbrane, napadački stil igre... Joveljić mi nekako prvi pada na pamet, a Mijatović i on su slični.

димарцио

pre 3 meseca

Срамота за управу, дечко уопште није хтео да иде из клуба, што значи да је наговорен и натеран да иде јер су хитно потребне паре за оне егзибиције од трансфера летос. Још дечко пре пар дана каже "надам се да ћу остати у Звезди". Али добро, све ће на крају крајева рећи посета на стадиону. Звездашка јавност уопште није задовољна повратком Милојевића и овим продајама младих играча, због којих су људи углавном, онај мали број људи, долазио на стадион.
M

Ma da

pre 3 meseca

Nije hteo, pitaj njegove roditelje. Daj bre ne lupajte gluposti, tu većinom roditelji odlučuju. Ko njega šta pita.
R

Razum i osećajnost

pre 3 meseca

'zbog letnjih transfer egzibicija'....to je ključno.. I umesto da se "konačno" g.vnj.v.m motkom oteraju sportski direktor i generalni se prave ludi i nikom ništa prodaj dragulje da da se zakrpe rupe zbog Baharove plate i i mnogih očajnih transfera. A sever ćuti....

Bojank91

pre 3 meseca

Ne bi mi ni bilo toliko krivo kad buh znak da će svaki dinar da se slije u klupsku kasu, a ne pola u najboljem slučaju
Z

Zn

pre 3 meseca

18-i januar, imamo interesovanje za Mijatovica i Nedeljkovica, NISU na prodaju…. Deset dana kasnije prodali obojicu, cirkus
M

Mitrandir

pre 3 meseca

Ne vraćaju se igrači iz mlsa u Evropu baš često, Petrović je više izuzetak nego pravilo. Čelsi ga je kupio isključivo zbog američkih vlasnika i to kao drugog golmana, a onda se povredio Sančez i tako je dobio šansu. Nijedan drugi igrač mi ne pada na pamet koji je otišao iz Evrope u MLS pa se vratio i imao neku karijeru.
z

znam sve

pre 3 meseca

dete naterano da ide,drzano u sobi 20 dana bez treninga sa ekipom. Janičar Terzic. Posle ovog ides iz kluba garant
r

rasprodaja

pre 3 meseca

u zvezdi, navali narode.
П

ПИтам се

pre 3 meseca

И ко ће да даје голове сада без Мијатовића хоће ли Ндиаје да даје голове мисли ли о чему управа
b

bulka

pre 3 meseca

sram da vas bude navijači Zvezde svi odredom..dete kluba , tinejdzer još uvek ide u Mls ligu!??? nek je i za 25 miliona njemu se tamo ne ide..Bitno da banda Sa Senjaka ubira kajmak..Mls liga za svetski talenat!?? i Sever i navijači ćute
k

kikoman

pre 3 meseca

reci cu samo Djordje Petrovic.

NemanjaKZ

pre 3 meseca

@kikoman: Reci ces samo Djordje Petrovic zato sto nikog drugog ne znas. Doveden u moru drugih kupovina Celzija, da Boli nije vlasnik ko zna da li bi i on bio doveden iz MLS-a. Doveden da bude drugi/treci golman, igrom slucaja usled povreda morao da brani, Boze zdravlje da i ostane prvi golman. Kog jos mladog igraca znas da je otisao prvo u MLS da izgradi karijeru?
M

M. R.

pre 3 meseca

Dejan Joveljić.

NemanjaKZ

pre 3 meseca

Hvala mozzartu sto vam dobro radi sajt pa ste okacili 4 ista komentara, a kad sam pokusavao pisalo je da je doslo do greske...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 3 meseca

UPRAVA NAPOLJE
I

I njega je li Tvorza

pre 3 meseca

"Nećemo prodavat mlade igrače", posle 15 dana prodao oba. Koliko lik laže i maže. Umesto da je prodao Bukaria za 11 miliona. A ove su prodaje jer je u minusu zbog kupovine Motike za 2,5 miliona, Ndiaje 4 miliona, Hwang 5 miliona. E sramno šta radi.
p

podesen

pre 3 meseca

Kako da proda Bukarija za 11 miliona kad te ponude nema,to napisao novinar za 100 evra sto mu dali.
v

vs vlada

pre 3 meseca

A ko će da da za Bukarija 11 miliona?
v

vs vlada

pre 3 meseca

Zanima me ko bi za njih dao tolike Pare?
0

011

pre 3 meseca

Prodao bi on Bukarija. kad bi neko hteo da ga kupi. Bukari je limitiran igrač i osim brzine nema ništa drugo, a takvih igrača ima koliko hoćeš. Posle LŠ Zvezda ni sama ne zna koliko ima igrača na platnom spisku, a ponude samo za Kostu i Mijatovića. Treba pokloniti igrače sa velikim zaradama koji nemaju ni približno uticaj na igru u odnosu na zarade (Rodić, Katai, Šerif).
G

Gostza

pre 3 meseca

Hvang hoce da ide, zeli ga AEK. Necim je nezadovoljan.
с

стго

pre 3 meseca

Што каже стара народна, Звездина деца летеће на кеца :)

DonkeyKong

pre 3 meseca

Srecno nasim momcima i da se dokazu tamo u najboljem svetlu! ;D
д

деци нек је са срећом

pre 3 meseca

а Терза у апс
V

Vukkk

pre 3 meseca

Svaka cast ako dobiju 10M za Mijatovica! Za Joveljica dobili 4M i obojica veze nemaju.
1

19191

pre 3 meseca

srecno mijate! hvala na svemu..
D

DragisaC

pre 3 meseca

Hvala za sve 4 ipo utakmice u dresu voljenog kluba. :)
D

Dejani

pre 3 meseca

A gdje su procenti od iduce prodaje??
S

Srbue

pre 3 meseca

Samo zapamtite jos jednu stvar u vezi Bahara, ova deca ne bi videla terena jos dve sezone jer su suvise "mladi" da nije bilo izraelca koji je em njih uveo u orvi tim em oterao vojnike koji i ne igraju po Kipru i nizerazrednim grckim klubovima.. Bolje da se.prodaju jer preko mogu da napreduju a ovde posebno sad sa Milojem ce imati samo period stagnacije a daj Boze da bi i igrali.. Svakako moralo je da se pokaze strpljenja ali uprava je morala da opravda lose rezultate svog rada. Odsekla se trula jabuka al stablo je.ostalo
А

Ала лажете...

pre 3 meseca

Докле ћете лажи писати Недељковић је тек почео да игра и Мијатовић тек касније при крају зимске полусезоне
F

Fußballspieler

pre 3 meseca

Niko ga ne pita da li hoće da ide ili ne. Nije prvi takav slučaj od kad je Terzić na čelu kluba. Kada su ovakve stvari u pitanju odmah se setim Marka Grujića, njegove želje da osvoji titulu sa Zvezdom i saobraćajne nesreće njegovog oca. Mislim da u tom prelaznom roku ni Vukašin Jovanović nije bio rad odlasku ali ko je njega šta pitao i umesto da se razvije u standardnog reprezentativca eno ga sad u Čuki oživljava karijeru. Nisu mi poznatislučajeviErakovića i Joveljića ali ne verujem da ima tu neke razlike!
q

qwdd

pre 3 meseca

nije u veroni nego u kjevu ,bravo za vasu profesionalnost
н

нс бој

pre 3 meseca

Да му није тата Јован Танасијевић.
R

Rubikova kocka

pre 3 meseca

MLS liga loš izbor i plus će ga zalijepiti svijetla velikoga grada!!! Pravi izbor za njega je bio npr. Hoffenheim!
M

Marko9111

pre 3 meseca

Nije, a ni stric.