(©Reuters)
(©Reuters)

Ne pomaže ni Rodaljega: Baija klizi u ambis, gol primljen u 93. bi mogao da joj dođe glave (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.11.21. | 02:15

Atletiko Gojanense golom Žandersona upisao zlata vredna tri boda

Spavao je Atletiko Gojanense, mučio se sa realizacijom cele sezone, ali je u meču sa epitetom biti ili ne biti bio onaj pravi. Raspucan. Upalio se alarm u Gojaniji, oglašavale su se sirene za uzbunu, podignuta je borbena gotovost i posle četiri vezana remija ostvarena pobeda. Možda se ispostavi i kao presudna u borbi za opstanak - 2:1 (0:0).

Atletiko Gojanenense će lumpovati do zore, ceo tim Baije gutaće knedle u povratku kući. Serija B vuče Baiju, zov je sve intenzivniji. Teško će mu se oduprti Baija uprkos onom trijumfu nad Gremiom iz prošlog kola. Nije smela u Gojaniji da izgubi, bio je to jedan od onih mečeva koji vrede šest bodova - pala je u 93. minutu.

Izabrane vesti

Razgalio je Žanderson navijače, bacio ih je u trans i “zapalio” stadion. Opstane li Atletiko Gojanense, imaće Žanderson status heroja. Dobio je loptu od Lukaa u dubokoj nadoknadi, nije mnogo razmišljao - opalio je iz sve snage. Nezaustavljivo. “Kroz uši” golmanu Baije.

Nije moglo da protekne bez video-tehnologije i provere gola. Ali monitor je bio “naklonjen” domaćinu. Gol Žandersona nije poništen. Ne bi mnogo značio Baiji bod koji je imala u džepu zahvaljujući pogotku Huga Rodaljege, koji je poništio realizovani penal Marlona Freitasa sa početka drugog poluvremena. Takav ishod nije pogodovao ni jednima, ni drugima.

Ovako je bar Atletiko Gojanense zadovoljan. Ali, i jednima i drugim predstoji grčevita borba za opstanak, samo će timu iz Gojanije sa četiri boda viška u odnosu na Gojaniju biti lakše da se ne pozdravi sa prvoligaškim statusom.

BRAZIL 1 – ZAOSTALI MEČ 35. KOLA

Ponedeljak

Atletiko Gojanense - Baija 2:1 (0:0)

/Freitas 60pen, Žanderson 90+3 - Rodaljega 71/



tagovi

Brazil 1Južna AmerikaAtletiko GojanenseBaija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara