Ne vredi ni buldožer iz Francuske! Hadžijev sin uzeo titulu FCSB! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.04.19. | 22:15

Vitorul ostavio na minus pet velikana iz Bukurešta– 1:1

Nazire se kraj šampionske trke u Rumuniji. I po svojoj prilici FCSB će ponovo da ostane kratkih rukava. Velikan iz Bukurešta nije izdržao pritisak na gostovanju Vitorulu (1.1), pa sada za prvoplasiranim Klužom zaostaje pet bodova. A ostalo je četiri kola do kraja...

Da ironija sudbine bude veća FCSB je u „kanal“ gurnuo sin legendarnog asa Steaue Georgi Hadžija, Janis. Upravo je on postigao izjednačujući pogodak u 80.minutu i praktično uništio šanse kluba iz Bukurešta.

Izabrane vesti

Imao je FCSB toliko željeno vođstvo protiv Vitorula. Odično je Man dao loptu u prostor Gnohareu. Francuski napadač je izbegao ofsajd zamku, istrčao 30 metara i potom izvršio laganu egzekuciju. Sve je slutilo na nastavak trke sa Klužom, odnosno da će francuski buldožer biti junak meča.  Ipak Vitorul je stalno gurao napred loptu. Imao nekliko dobrih situacija i poentirao posle gola Hadžija.

Od tog trenutka na sve ili ništa je krenuo FCSB. Dugo će za velikom šansom da žali srpski štoper Bogdan Planić. Zakasnio je za delić sekunde da asistnciju Gnoharea sprovede u mrežu.

RUMUNIJA 1, PLEJ-OF - 6. kolo:

Petak

Astra - Krajova  0:1 (0:0)
/Mihaila 68/

Subota

Sepsi - Kluž 0:1 (0:1)
/Cukudean 24/

Nedelja

Vitorul - FCSB 1:1 (0:0)
/Hadži 80 - Gnohare 67/

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 


tagovi

Bogdan Planić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara