Nebeski skok Everalda poništio Fluminenseove prečke (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.11.23. | 01:44

Baija stigla do vrednih bodova

Da se golovi sabiraju i na osnovu broja pogođenih okvira, ovo bi bilo veče Fluminenseove radosti, ali pošto nije tako, nije bilo ništa ni od bodova za razočaranu ekipu Eduarda Barosa. Četvorstruki šampion Brazila poklekao je na gostovanju Baiji na Areni Forte Nova u Salvadoru, koja nije imala mnogo izraziti šansi, ali je stigla do 10. pobede zahvaljujući snalažljivosti Everalda u 40. minutu utakmice – 1:0 (1:0).

Gosti imaju mnogo razloga da žale, pošto su prethodno dva puta pogađali prečku. Prvo Đovani u 10. minutu iskosa sa desne strane, a potom i Leonardo Fernandez, nakon upućemog projektila sa dvadesetak metara udaljenosti, svega četiri minuta pre odlučujućeg momenta na utakmici.

Izabrane vesti

Baija je sve vreme pretila iz kontranapada, a onda se iznenada otvorio prostor za Kamila Kandida na levom boku, koji je potom odlično centrirao, a Everaldo pravim nebeskim skokom nadvisio svoje čuvare i poslao loptu glavom uz samu desnu stativu gola na kom je stajao nemoćni Vitor Eudes.

Sastav legendarnog Rožerija Senija pripretio je još jednom u samoj završnici prvog poluvremena, dok se u nastavku pošteno potrudio da maksimalno uspori igru i oteža posao protivniku. U svemu tome je uspeo.

Na pravu veliku šansu čekalo se praktično do nadoknade meča, ali ju je prokoskao Isak Rodriges Lima. Domaćin je prethodno u 65. minutu mogao da razreši svaku dilemu po pitanju pobednika, ali je golman gostiju ponovo bio na visini zadatka.



 



tagovi

BaijaFluminense

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara