Luka Jović
Luka Jović

Nebuloza: Luka Jović NE ide iz Reala

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.08.19. | 17:59

Potvrđeno je MOZZART Sportu

Konstantna borba za ekskluzivom koja “klik“ znači. Ume da odvede na pogrešan trag, pa je deo španskih i srpskih medija napravio potpuno zbrku sa informacijom da će Luka Jović posle pripremnih utakmica na kojima nije postigao gol i pre isteka prelaznog roka otići iz Reala na jednogodišnju pozajmicu u neki drugi klub.

Iako nije ni delovalo logično, jer ipak ga je Real platio čak 60.000.000 evra, što je previše da bi tako brzo odustao, MOZZART Sport je za svaki slučaj proverio informaciju u krugovima bliskim reprezentativnom napadaču i dobio jasan odgovor: “Nebuloza“. Obično se ni ne "kačimo" na ovakve informacije, ali pošto vidimo da se glasina opasno proširila odlučili smo da razjasnimo.

Izabrane vesti

A kako je sve počelo? Vest je prvi objavio španski Don Balon, koji je možda i najnepouzdaniji izvor informacija na Pirinejima, pošto se tamo vode politikom “što na umu, to na drumu“. Zamislite recimo kafansku raspravu navijača i to vam je otprilike to. Pouzdaniji španski mediji uglavnom se ne obaziru na pisanja Don Balona.

Međutim, onda su tu vest preneli pojedini domaći mediji – da istaknemo: ne svi – pride malo i “dosolili“ svesno ili nesvesno zaboravljajući da pomenu odakle im informacija. Pa su tako i ozbiljniji španski mediji počeli da je preuzimaju kao saznanja iz Srbije.

Toga uopšte nije ni bilo. U suštini, mnogo vatre ni oko čega. Luka Jović ostaje u Realu da golovima pokaže da mu je u Madridu i mesto.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara