Lukakuov promašaj iz 60. minuta (©Reuters)
Lukakuov promašaj iz 60. minuta (©Reuters)

Neće, pa neće: Lukaku promašuje ono što napadač od 100.000.000 ne bi smeo (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.12.22. | 17:43

Apsolutni tragičar utakmice napadač Intera, koji je ČETIRI puta promašio prazan gol...

Zla krv uvukla se u svlačionicu Belgije, a kada ih gledate na terenu deluje ne samo da su van dobro poznatih šablona, već kao da ih je neko prokleo.

Đavoli nikako ne uspevaju da probiju bedem ispred gola Hrvatske, pa ni da iskoriste drugu šansu koju su dobili kada je VAR sistem poništio jedanaesterac i dalje aktuelnom vicešampionu sveta. Vidi se da stvari nisu čiste u odnosima igrača, da neki u igri preskaču one sa kojima su očigledno u zavadi, a posebnu senku bacio je Romelu Lukaku. Ne zbog narušenih međuljudskih odnosa, jer je on poslednjih dana pokušavao da izgladi odnose među igračima, već zbog - promašaja! I to kakvih...

Izabrane vesti

Rešio je Roberto Martinez da uvede napadača Intera na poluvremenu umesto neprimetnog Drisa Mertensa i to je odmah stavilo odbranu Hrvatke pod ogroman pritisak. Svakako daleko veći nego u prvih 45 minuta. Međutim, roviti centarfor dosad nije uspeo da iskoristi dve šanse koje bi napadač plaćen 100.000.000 evra morao da reši u svakom trenutku. Prosto, kada vrediš toliko, nemaš pravo na ovakve greške... Zato i nosi etiketu apsolutnog tragičara, opravdano.

Naime, Lukaku je u 60. minutu pogodio stativu posle neuspelog šuta Janika Fereire Karaska, iako je snažni golgeter imao gotovo čistu situaciju pred golom jer je Dominik Livaković bio već na zemlji. Samo dva minuta nakon ovog kiksa, usledio je novi Lukakuov promašaj koji definitivno baca senku. Kevin De Brujne je centrirao sa levog boka, lopta je preletela Livakovića i gol je ponovo bio prazan, a Lukaku je pucao iznad prečke! Sreća njegova pa je lopta kod De Brujneovog centaršuta već prešla gol-aut liniju, ali da nije, ovo bi bila nova velika bruka za njega. Doduše, svakako jeste, jer igrač od 100.000.000 evra ovo sebi ne sme da dozvoli...

Na sve što je uradio, Interov centarfor je i u 86. i 90. minutu dozvolio da propadnu još dve šanse! Prvo mu je Toma Menije poslao malo jaču loptu, možda je bio i njegov šut, ali se ista odbila užasno. A onda još neverovatnija situacija - Torgan Azar je poslao centaršut sa desne strane, a iako je Lovren "ispao" čovek je grudima bukvalno uštopovao loptu, umesto da je plasira u mrežu!?

Ovakvim reakcijama Lukaku je direktno uticao na to da njegova Belgija takmičenje u Kataru završi već u grupnoj fazi... Lukakuov promašaj iz 63. minuta pogledajte OVDE.



tagovi

Romelu LukakuFudbalska reprezentacija Belgijefudbalska reprezentacija hrvatskereprezentacija HrvatskeKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara