Dragović i Menig tokom prošlog derbija (©Starsport)
Dragović i Menig tokom prošlog derbija (©Starsport)

Neizvesnost oko termina 169. večitog derbija: Superliga objavila četvrtak, Zvezda kaže - sreda

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.02.23. | 10:44

S nestrpljenjem ishod očekuju i navijači dva kluba...

Pre tri dana, u utorak 14. februara, na sajtu Zajednice superligaša objavljeno je da će se 169. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana igrati u četvrtak, 2. marta, od 18 časova. U današnjoj vesti o prodaji ulaznica za taj meč, koji se igra u okviru 24. kola Mozzart Bet Superlige, crveno-beli međutim kao termin utakmice navode sredu, 1. mart, od 19.00.

Istina, nije ovo prvi put da postoje nejasnoće oko termina neke fudbalske utakmice u Srbiji, posebno kada je reč o duelu dva najveća kluba. Ovog put datum i satnica večitog derbija imaju poseban značaj jer u četvrtak, 2. marta, košarkaši Crvene zvezde i Partizana igraju važne mečeve u Evroligi, pa se navijači nadaju da neće biti preklapanja termina.

Izabrane vesti

Podsetimo, Partizan se u Beogradu sastaje sa Albom i taj duel je već pomeren sa 18.45 na 21.00, a svakako bi održavanje dve utakmice sa većim brojem publike u istom danu predstavljalo i logistički problem ne samo za navijače, već za policiju.

Što se tiče Zvezde, ona gostuje kod Bajerna u Minhenu, a taj meč zakazan je za 19 časova i biće posebno atraktivan za navijače crveno-belih, jer bi tada trebalo da konačno u Evroligi zaigra i Fakundo Kampaco.

Kako bilo, iz fudbalskog kluba Crvena zvezda podsećaju i da će na duel sa najvećim rivalom moći da se uđe sa očitanom ulaznicom za sutrašnji meč protiv Čukaričkog (15.00), koji je takođe na stadionu Rajko Mitić.

"Termini u kojima možete doći do karte na blagajnama stadiona Rajko Mitić su - petak od 10 do 18 časova, kao i subota od 10 do početka utakmice sa Čukaričkim. Podsećamo vas da će svako sa očitanom ulaznicom za meč sa Čukaričkim, dobiti besplatnu kartu za večiti derbi".

Istovremeno su objavljene i cene ulaznica za predstojeći večiti derbi, doduše ne i za južnu tribinu, za koju će karte - pretpostavljamo - koštati isto kao i za severnu, ali će se prodavati na stadionu Partizana.

Cene su:

sever- 500 dinara

istok - 1.000 dinara

zapad - 1.200 dinara

VIP Zapad - 1.500 dinara

VIP 1/VIP 2 - 3.000 dinara

VIP Galerija - 4.000 dinara



tagovi

FK Crvena zvezdaFK PartizanMozzart Bet Superliga169. večiti derbi

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda
FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara