""
""

Nejmar + Gabigol + Gabrijel Žesus = 0 golova! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.08.16. | 05:01

Brazil je jednostavno očajan

Šta više treba Brazilcima? Imaju Nejmara, Gabigola i Gabrijela Žesusa u špicu, svi oni zajedno vrede oko 150.000.000 evra, a u prve dve utakmice na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru domaćin nije uspeo da postigne nijedan gol. Ove večeri na Nacionalnom stadionu u Braziliji odloleo je Irak, koji je nakon identičnog remija sa Danskom uspeo da zaustavi i selekciju Rožerija Mikalea - 0:0.

Izabrane vesti

Brazilci su pre četiri dana isto prošli i protiv Južne Afrike, pa je sada definitivno jasno da ovaj tim nema onu pravu hemiju ili ona barem još uvek nije pronađena, a ostala je još jedna, poslednja šansa, protiv Danske za tri dana u Baiji, gde će domaćin pokušati da se domogne četvrtfinala.

Šutirali su iz svih pozicija domaći igrači, sa distance, ispred samog gola, ali ništa jednostavno nije htelo u gol, baš kao ni pokušaj Renata Agusta u trećem minutu nadoknade, iako je bio sam ispred gola kada mu je Nejmar poslao loptu na tacnu.

Španski sudija Antonio Mateu produžio je utakmicu čak sedam minuta, zbog brojnih prekida i odugovlačenja, a oni su delovali kao čitava večnost za Iračane, koji su ipak uspeli da se odbrane, pa u utakmicu sa Južnom Afrikom ulaze da izbore plasman u narednu fazu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Rio 2016OI Rio 2016.NejmarGabrijel ŽesusGabrijel Barbosa GabigolBrazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara