Aron Remzi (©Reuters)
Aron Remzi (©Reuters)

Neka nam neko kaže zašto nije mogao bolje? Remzi odlazi posle 1.384 minuta igre i zarađenih 7.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.08.20. | 13:23

Velšanin prekobrojan kod Andree Pirla

Došao je kao dokazani igrač iz Premijer lige, a odlazi kao višak posle samo godinu dana. I to sve posle 1.384 minuta, četiri postignuta gola i jednom asistencijom na 35 nastupa za Juventus u prošloj sezoni. Neki će reći - upravo su te brojke razlog zbog kojeg odlazi, a mi možemo samo da postavimo pitanje - zašto nije mogao više.

U svakom slučaju, ostvrski mediji pišu kako je Andrea Pirlo već poručio Aronu Remziju da ne računa na njega i da može da krene u potragu za novim klubom. Pirlo je navodno već napravio profil izgleda svog novog tima, a u njemu će biti višak čak sedmorica iskusnijih igrača. Među njima je i Velšanin, koji je prošle sezone kao slobodan igrač stigao u Torino i potpisao ugovor do 2023. godine, uz godišnja primanja od 7.000.000 evra.

Izabrane vesti

Od Remzija se očekivalo mnogo, s obzirom na njegovu ulogu u Arsenalu. Ipak, još od početka sezone usledili su problemi sa povredama. Prvo u avgustu, a onda ponovo u oktobru. Stoga je konstantno kaskao sa ekipom po pitanju forme, a očekivanja javnosti su bila velika. Ne samo da su izostali golovi, već nije bilo ni asistencija ni organizacije igre. Bio je 12 puta starter u Seriji A, a samo je jednom završio utakmicu do kraja.

U priču oko njegove kupovine odmah su se uključili Totenhem i Čelsi. Jasno je da neće biti lako ubediti Remzija na bilo kakvo smanjivanje primanja, pa stoga deluje da njegov bivši klub Arsenal neće biti u stanju da se nadmeće sa konkurencijom iz Londona, jer je na Emirejtsu u tomu proces smanjivanja troškova. Ali Mikel Arteta želi da renovira vezni red, pa je već stavio na prodaju Genduzija i Toreiru.

Sa druge strane, Pirlo je već spakovao kofere Iguainu, Kediri, Ruganiju i De Šilju, dok će se Blez Matuidi uskoro pridružiti Inter Majamiju.


tagovi

Aron RemziAndrea Pirlo

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara