Neka se odbrane čuvaju, El Tigre se vratio u Španiju

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.09.21. | 15:34

Radamel Falkao ima novi klub

Odbrane na Pirinejskom ostrvu neka se pripaze, jer vratio se - Tigar. Deset godina nakon što je napustio Atletiko Madrid Radamel Falkao se vratio u Primeru, pošto je potpisao ugovor sa Rajo Valjekanom.

Veliko pojačanje za tim iz Valjekasa i uzdah olakšanja za navijače kluba iz predgrađa Madrida, s obzirom na to da je napad Raja u dve od dosadašnje tri utakmice ostao bez učinka u prvenstvu. Veliko pojačanje pod pretpostavkom da će ga zaobići povrede, koje su ga u poslednje vreme maksimalno ugraničile. Posebno u Galatasaraju, gde je za dve sezone propustio praktično polovinu utakmica. U onoj drugoj polovini, koju je odigrao, bio je jako produktivan: na 42 utakmice postigao je 20 i namestio još tri gola.

Izabrane vesti

Međutim, zbog povreda je sportski sektor istanbulskog velikana odlučio da prevremeno raskine saradnju sa kolumbijskim napadačem, jer nije bio u mogućnosti da plaća visoka primanja igraču kojeg retko kada može da ima na raspolaganju, a Falkao odlučio da prihvati poziv španskog prvoligaša sa idejom da ga zadrži u eliti i podigne formu za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Imao je Kolumbijac ponude Specije i Đenove, ali je na kraju žvrljnuo ugovor sa Rajo Valjekanom. Na koji vremenski period španski klub nije otkrio na zvaničnom sajtu, mada madridska Marka tvrdi da se radi o dvogodišnjem ugovoru.




tagovi

letnji prelazni rok 2021Rajo ValjekanoRadamel Falkao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara