Komentari na vest

Nekoliko minuta umetničke inspiracije Aleksandra Kataija, 90 minuta kontrole meča, Zvezda spremna za Bragu

B

Bata Željko

pre preko 2 godine

Ako u naredne dve utakmice iščupamo nerešeno biće što kažu naši stari puna šaka brade,ljudi napad nam je kriminal Dioni ,Falko a i ovaj novi što ni u Kini nije uspeo nisu za ništa nisu ni prosek a ne nešto više trebali smo ih u paketu poslati sa Krstovićem u Slovačku da nemamo Ivanića, Kataija i Bena mi nebi znali šta je gol!!!
H

Hahaha2222

pre preko 2 godine

Kakvih 10 klubova. Treba ukinuti fudbalska takmicenja u Srbiji a zvanicno registrovati 4 kluba za evropska takmicenja. Ovo su komedijaši a ne fudbaleri. Svi...CZ, Partizan itd. Komedija
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Motika od igrača. U nedelju mu Miljkon kida patelice.
T

Turija

pre preko 2 godine

Katai, svetac iz Sentomaša.
N

Najbolji

pre preko 2 godine

Momak je iz Srbobrana zaboravili ste da to pisete
J

Joe Peaci

pre preko 2 godine

Srbobranska mafija!!!
T

Treslej

pre preko 2 godine

Pa kad je.iz Srbobrana, zna se!!!!
N

Ni sam siguran

pre preko 2 godine

Mislim da je decko iz Srbobrana!!!
S

Srbrb

pre preko 2 godine

Iz Srbobrana li je???????
P

Poz

pre preko 2 godine

Vodja ne dopusta skracenje
P

Poz

pre preko 2 godine

Sklanjalica
m

mile ultra bojs

pre preko 2 godine

ajmo volovi ajmo sarplaninci
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Cemu potreba da se stalno pise kako je el magiko iz Srbobrana?!Jel to ima neki posebni znacaj?!
J

Joe Lesh

pre preko 2 godine

Moze li neko da objasni sta znaci skracenica "brt" u komentarima? Bosanska radio televizija?
P

Pomijar

pre preko 2 godine

U sto volim vas naivne i neobavestene.
K

Kakakak

pre preko 2 godine

Pa ovaj Proleter je primer zašto naša liga treba da se skrati na 10 klubova.Amaterska ekipa sa igračima za trecu ligu.
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Pogledas Kataija i onda se zapitas, da li je moguće da se Zdjelar i Sanogo bave istim sportom.
G

Gost1978

pre preko 2 godine

zapamti gde si stao do sledeceg vikenda
P

Pozz

pre preko 2 godine

Dal vredi tebi pojasnjavati?O pozicijama igraca, zadacima...
G

Gde

pre preko 2 godine

Pa taj Katai nije mogao da odigra jedno poluvreme u Olimpiyakosu i Alavesu.Igrač za našu ligu…
N

Nekac035

pre preko 2 godine

Bravo Zvezdo. Nije Proleter neka ekipa, laksi trening. Cestitke na pobedi. Jedino se pitam ko ce nam biti bonus na derbiju?!
K

Krtalic

pre preko 2 godine

Kako ko ? Pa Kanga on radi sa papirima :)))
G

Gost No.1

pre preko 2 godine

Na treneru je da odredi ko će igrati iza napadača u derbiju, da ubacivanjem zbunjuje dve zamlate od stopera Ramosa od Bosne i Pujola od Crne Gore to je ključna stvar, sa dobrim pritiskom na ove dve grobarske zamlate može se dati više od tri gola sigurno.

Sakur

pre preko 2 godine

Jaoj pa ajde vise dajte nam ta tri gola rasturite nas vise,godinama slusamo kako cete da nas razbijete
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Pa posto u predhodnih 5-6 derbija niste dali gol iz igre odlucili smo da pustimo proslogodisnjeg rezervistu Vojvodu Vujacica i strelca auto gola u rupi da zaustave MAJSTORA IGRE NA PETOPARCU DIONIJA i GOROSTASA IZ BEGEJA,samo dozvoli da oni ne pustaju da ih lopte prelecu kao danas ovi iz Slane bare?!
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Bezi bre zivota ti vidis da ne mozete tri gola dati ekipi koja se sklanja sa terena. Idete na hard reset ove godine
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Utakmica za razigravanje igraca...najblaze receno jer ovi iz Proletera upravo pokazuju zasto Srpska liga treba da ima 10 klubova. Utisak najjaci ostavili Pankov pa onda Dioni...prvi igra tako da je glavna i konstantna opasnost po nas gol a drugi pokazuje zasto je doveden...a to je da zabija golove i da nas vodi u Evropskim takmicenjima. Moram biti sarkastican, jer smo malog Radulovica otjerali u Graficar a doveli igraca sa platom od petsto hiljada godisnje i nemoze ovakovom Proleteru da zabije tri cista zicera. Opet se potvrdjuje da bez Ivanica...Kataia i Kange mi nemamo igru ni napad. Pavkov opet vise hladno nego toplo a Falko na svojoj neprirodnoj poziciji i na klupi sve vise gubi samopouzdanje i izgleda glavom djeluje sve udaljenije od Zvezde. Zivkovic je mozda odmah trebao od pocetka pa da krene da osjeca ekipu i lagano da se uigrava...jer nas cekaju sada ozbiljnije ekipe...jako bitna protiv Partizana koja se mora dobiti, jer ce derbiji i odluciti pitanje prvaka ovogodisnjeg prvenstva...a i oni su podigli formu i ne prosipaju bodove na ovim "lakim utakmicama" a potom i utakmice u Ligi Evrope gdje prezimljavanje znaci i prezivljavanje u ovo doba ekonomske krize u fudbalu kada nam se po ovim novim finansijskim izvjestajima dug debelo uvecao. Cinjenica je da su neki igraci ispucali sve kredite i da definitivno treba ici u rekonstrukciju ekipe na vise pozicija...jer ocigledno da nemaju kvalitet i kontinuitet koji treba da doprinosi igri Crvenoj Zvezdi.
M

Ma sta kazete

pre preko 2 godine

Zivkovicu ce trebati vremena da dodje do zeljene forme? Da se adaptira? Jos jedno top pojacanje poput Falka i Dionija, dobri igraci samo forme i snage nema, sitnica.
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Strah u grobarima izmiče kontroli, brt. Hehehe, bliži im se trenutak istine. Hehehe
g

gggggg

pre preko 2 godine

Evo sve se tresemo brt

Sakur

pre preko 2 godine

Aj vazi jedva cekamo da nas razbijte u derebiju ahahahahahahahahaha
G

Gostttt

pre preko 2 godine

Santa Klara - Benfika 0:5
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Zato su bragu dobili dva puta prosle godine. Sedi, jedan.
F

Familija

pre preko 2 godine

SREĆAN ROĐENDAN MARAKANA čestitke igračima i stručnom štabu čestitke delijama i zvezdašima malim i odraslim svima čija je pripadnost crveno belom klubu i dresu dragocena i bitna na ovom terenu u Beogradu u Srbiji na Marakani na Rajku mnoge generacije su stasale kako na TERENU tako i na TRIBINAMA neke od tih generacija su bile najbolje u evropi i svetu najbolji fudbal se igrao baš ovde u našoj kući na našoj marakani slavna je naša kuća naša MARAKANA broji dane mesece i godine titule i pehare ČAST je biti deo ovog kultnog stadiona i našeg kluba veliki je ovo dan danas je ovde pao Proleter a pre njega ovde su redom padali Liverpul Real Madrid Bajern današnji dan je i rođendan svima nama u crveno beloj familiji danas smo odigrali jaku i lepu utakmicu Degenek i Sanogo asistencija i gol magični tandem Katai i Ivanić najbolji tandem u Srbiji mali Gordić skuplja minute mreža netaknuta Živković je debitovao dali smo ti tri gola i zaključali naš gol sjajan dan fantastična igra i spektakularna pobeda ČESTITAMO ŠAMPIONI I srećna MARAKANA svima idemooooooooo ciganiiiiiiiiiiii
T

Tata Menažera

pre preko 2 godine

Bravo momci, sada hladne glave na portugalce... Ne sumnjamo u vaš kvalitet. Nek Bog da sreće da se u Portugal vrate sa makar 3 spakovana komada u mreži!!! Ajmo Sale, ajmo momci!!! AJMOOO CIGANI
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Druze daj boze da pobedimo i sa 1-0... 2-1... u Evropi laganih nema i vazno je uzimati bodove. Bice tesko kakvih crnih 3-0...
G

Gost jesam

pre preko 2 godine

Koji Sale?
G

Gooxy

pre preko 2 godine

Steta za vas sto el magiko katai ne plese ovako po terenu u evropi
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Jesi li ti gledao Zvezdu u Evropi, brt? A tek kako je ponizio Partizan, brt. Hehehe
G

Gooxy

pre preko 2 godine

Da gledao sam i citao vase komentare gdje ga redovno pljujete poslje euro utakmkca.a sto se tice derbija sjecam se jednog driblinga na zadnjem derbiju na ostalim neprimjetan.ako ces gledati po jednom potezu onda je saDIck sampion kad je izvaljao degenerika po travi
V

Vrhunski

pre preko 2 godine

Katai kao u mladim danima, maestro. Ivanić nije dao gol ali odigrao je maestralnu utakmicu.
b

brt

pre preko 2 godine

jednostavno liga nam je presmesna,nisu veciti toloko jaki koliko su ostali slabi,cemu to vodi
N

Neko1

pre preko 2 godine

Liga nam je takva kakva jeste, 12. u Evropi. To je cinjenica, a ostalo (smesna, tuzna, lepa, ruzna) je samo licna interpretacija. Sad, Srbi su vrlo specifican narod. Na primer, ako bi se sutra rapidno pojacali Proleter, Vozdovac, Mladost itd. - ti bi to video kao slabljenje Zvezde i Partizana pa bi ponovo bio nezadovoljan. I nazalost, ne samo ti. Najupecatljivija razlika izmedju raznih foruma na srpskom i onih na engleskom jeziku je u tome sto Srbi neuporedivo vise kukaju. Potpuno nebitno koja je tema prepiske, Srbi kukaju zbog svega. A situacija je takva od kako postoji internet. U zadnje vreme se pogorsala dodatno zbog botova, jer se valjda ovi drugi plase da ce ispasti botovi ako kazu nesto pozitivno o bilo cemu. I tako se odvija usud ovog naroda, beskrajni ples u kome se trudimo da jedni druge cinimo gorima. I ide nam odlicno.
G

Gost ali bukvalno

pre preko 2 godine

Moramo da igramo malo direktnije. Sa igračima koje imamo treba mnogo više da lopta ide napred. Živković ništa nije pokazao u ovom meču, Falko se takođe uklopio u sivilo ali se vidi da ume sa loptom. Dobra stvar je što ga Stanković ovog puta nije ubacio u 89. minutu. Videćemo kako ćemo izgledati u derbiju, nadam se da ćemo imati više agresivnosti i želje da damo gol više.
P

Potrazi je u predgradju...

pre preko 2 godine

Sledi poraz od Brage i onda lagani mat u Hramu za kraj sampionske trke..:))
G

GV

pre preko 2 godine

Zašto bi igrali u hramu, kad je vojni stadion kilometar dalje?
d

d.g.

pre preko 2 godine

Izmene su mi do krajnosti nerazumne. Zasto izvodis Krsticica a ne Sanoga kojeg treba odmoriti za Bragu. Uvodis Kangu koji je umoran od reprezentacije a Nikolic na klupi. Celu utakmicu igra Rodic. Stanic pre Njegosa. Lazetic i Falko u redu. Onaj ko je skautirao Dionija nek stavi prst na celo. Zbog takvih promasaja se davimo u dugovima.
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Neka stave prst na celo zasto se uopste dovode takva pojacanja a Pavkov na klupi... u svakom slucaju nije slabiji ni od jednog pojacanja zadnje dve tri sezone...
N

NikolaBg85

pre preko 2 godine

E , прва вест да нисте Катаиу ставили епитет мајстор из Србобрана .. Уствари чекај..
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Јел игри Ришарио, нисам га нешто приметио?
P

Pa1

pre preko 2 godine

Odlična je bila Zvezda večeras! Lepa,slavljenička atmosfera na našoj Marakani. Neka tako bude i ubuduće!
9

951357

pre preko 2 godine

Dali 3 a mogli jos 5. Mozda je trebalo i 2 penala da dobijemo (pad Pavkova i igranje rukom). Kazem, mozda, jer nisu ponovili snimak, pa ne mogu da tvrdim. Samo ne znam zasto se toliko umrtvimo kad povedemo, umesto da dokusurimo protivnike. Mnogo sansi propustamo. Zivkovic deluje kao skolovan igrac, imao dobar pas ka Pavkovu kad je pao/oboren, ali nisam odusevljen za sada. Videcemo kako ce izgledati dalje.
P

Pionir

pre preko 2 godine

Nije lose, samo da se ta realizacija malo popravi.
Z

Zvezdas!

pre preko 2 godine

Sta je sa Pavkovim? Da li zna neko?
p

podesen

pre preko 2 godine

Traze mu da vrati kovertu u kancelariju, on naravno nece.
W

Web kamerica

pre preko 2 godine

Sa pola snage! Bravo Šampioni!
Đ

Đorđe 1

pre preko 2 godine

1,23....sad ce Zoran pule da izdominira! 😴 Napred Magarce!
G

Gost13

pre preko 2 godine

Sve sve ali ništa me ne nervira kao kad krene ovo razvlačenje čim se povede sa 2+ razlike. Igraj ga brate ako nećete napolje neka uđw ko hoće. Ceo život nam osta taj mentalitet, dali 2 e dosta je.
N

Navijac iz drugih vremena

pre preko 2 godine

Bravo za komentar! Pravo u metu! Igraj muški do kraja, pa ako možeš da daš 10 golova onda daj 10. A ne uvek na 1:0 ili 2:0 umrtvljavanje igre. Čekamo kraj iako je 25. minut prvog poluvremena. Najviše me čudi kada tako igraju i rezervisti. Od čega li se oni čuvaju. Umesto da ginu 90 minuta ne bi li se dokazali. Mada ne razumem ni prvotimce. Pa 3/4 utakmica koje godišnje odigraju su baš ovakve (Proleter, Javor, Voždovac…). Nemojte da vas čudi što je onda mala poseta (u proseku). Ljudi hoće moćnu Zvezdu koja gazi, a ne razvlačenje lopte.
Ž

Železnice

pre preko 2 godine

Mada Zvezda melje