Nema belog dima iz Humske: I Aleksandar Vuković rekao „ne“ Partizanu

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.06.22. | 11:24

Sve manje opcija za upravu crno-belih

Spisak kandidata za trenera koji su rekli „ne“ Partizanu je sve duži. A, na njemu je od danas još jedno ime – Aleksandar Vuković.

Nekadašnje „dete“ Partizana, koje je celu igračku i trenersku karijeru izgradilo u Poljskoj, u Legiji, nije raspoloženo da se vrati tamo gde je počeo. Iako je u prvi mah Vuković delovao kao vrlo zainteresovan da sedne na klupu kluba koji najviše voli, izgleda da je posle opštih konsultacija prelomio da odustane od te ideje.

Izabrane vesti

Kako piše Žurnal, Vuković je obavestio čelnike Partizana da želi da trenersku karijeru gradi van granica Srbije. I to najverovatnije i dalje u Poljskoj, iako se razišao sa Legijom na kraju prethodne sezone.

Marko Nikolić je rekao „ne“, isto kao i Veljko Paunović, Slaviša Jokanović, Saša Ilić je otišao u Bugarsku, od ideje sa Markom Simoneom se odustalo... Prema saznanjima Žurnala, novi prvi pik crno-belih je Darko Milanič, koji se godinama pominje kao opcija kad god Partizan traži novog trenera. Slovenački stručnjak je bio kandidat za šefa struke Dinama iz Zagreba, ali izgleda da je i ta priča neslavno završena.

Iako se iz Humske najavljivalo da bi Partizan mogao do nedelje da dobije novog trenera, prolazi polako i nedelja bez „belog dima“ sa te strane Topčiderskog brda.


tagovi

FK PartizanAleksandar VukovićSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara