Koreografija (©FK Crvena zvezda)
Koreografija (©FK Crvena zvezda)

Nema Delija, ali tu je koreografija: Buđenje ranog proleća

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.11.21. | 16:06

Navijači Crvene zvezde obojili severnu tribinu stadiona Rajko Mitić

Zbog incidenta posle meča sa Midtjilandom i bacanja predmeta na teren, od kojih je jedan pogodio kondicionog trenera Crvene zvezde Federika Panonćinija, srpski šampion kažnjen je utakmicom bez navijača na stadionu Rajko Mitić.

18.45: (1.40) Crvena zvezda (4.90) Ludogorec (9.00)

Izabrane vesti

Suspenzija će biti odrađena večerašnjim duelom protiv Ludogoreca u pretposlednjem kolu grupne faze Lige Evrope (18.45), ali tribine neće biti potpuno prazne. Kao i za letošnji duel kvalifikacija protiv Kairata, ulaz je dozvoljen deci do 14 godina.

Iako će severna tribina biti prazna, Delije su se potrudile da ekipi pruže podršku šarenolikom koreografijom, uz poruku: Buđenje ranog proleća.

Podsetimo, izabranici Dejana Stankovića kolo pre kraja zauzimaju drugo mesto u grupi, s dva boda manje od Brage, tri više od Midtjilanda, a šest više od Ludogoreca. Prvoplasirani iz grupe ide direktno u osminu finala, drugoplasirani će u plej-of sa trećeplasiranim iz Lige šampiona, a trećeplasirani se seli u Ligu konferencije.

Prolaz grupe bio bi drugo uzastopno evropsko proleće za crveno-bele, a treće u poslednjih pet sezona. Prošle ih je u šesnaestini finala Lige Evrope zaustavio Milan, dok je 2018. u istoj fazi uspešniji bio moskovski CSKA.



tagovi

FK Crvena zvezdaDelijekoreografijaLiga Evrope

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara