Stevanović, Natho, Asano i Ostojić (© FK Partizan)
Stevanović, Natho, Asano i Ostojić (© FK Partizan)

Nema korone u Zemunelu, danas rezultati testova

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.10.20. | 08:58

Natho i Holeder tek danas uz ekipu

Dok Crvena zvezda ima velikih problema, u Partizanovom igračkom kadru korone nema. Zasad. Nadaju se crno-beli da će tako i ostati kad im stignu rezultati testiranja na COVID-19, kako bi mogli nesmetano da uđu u završnu fazu priprema za 163. večiti derbi.

Za razliku od najvećeg rivala, kome su iz stroja ispali Mirko Ivanić i Gelor Kanga, u „Zemunelu“ su svi igrači bili zdravi zaključno sa četvrtkom. Tokom jučerašnjeg dana su odrađene uobičajne analize, uzeti brisovi i merena telesna temperatura kako bi se otkrilo eventualno prisustvo antitela. Ljude u klubu ohrabruje saznanje da niko od igrača i članova stručnog štaba nema ni kijavicu, kamoli povišenu telesnu temperaturu i da su svi na raspolaganju treneru Aleksandru Stanojeviću.

Izabrane vesti

Crno-beli će tek danas biti kompletiran, sinoć su u Beograd doputovali Bibars Natho i Filip Holender, najangažovaniji fudbaleri tokom reprezentativnih akcija. Posledično tome, imaće samo dva treninga sa ekipom pred duel sa liderom prvenstva.

Ohrabrujuće vest za crno-bele stižu i iz VMC Karaburma. Predsednik Partizana Milorad Vučelić se oseća bolje, u fazi je postepenog skidanja sa respiratora i sve ukazuje da bi uskoro mogao da se vrati redovnim aktivnostima pošto ga je pre dve sedmice oboorio virus korona.



tagovi

163. večiti derbiFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara