Komentari na vest

Nema oproštaja: Mančester Junajted oterao Grinvuda

S

Shuki

pre 9 meseci

Velika podrska za Grinvuda. Velika greska Mancestera sto ga je oterao.
D

Djura Matic

pre 9 meseci

Vidim ovde sve zivo znate sta se radi po Mancesteru i po Engleskim sudovima . Sou od bl...og naroda . I znate cak sta je bilo u kolima i koje koga slikao . Ovo u Indoneziji nema sto ima po tup..m Balkanu . Koga boli uvo za Junajtedi i ostale .
b

barranjacccccccc

pre 9 meseci

United je pao pod pritiskom sponzora. Kada otac te devojke izadje u javnost posle skandala i kaže kako je Greenwood dobar momak inda vam je valjda jasno koliko je sati ali džaba para buši gde burgija ne može. Sad smrdljivi juventus može da ga kupi za sitne pare i dobije extra igrača.
@

@baranjac

pre 9 meseci

Šta je bre jasno? Ne bi bili prvi ni poslednji roditelji koji su loši ljudi, pa lažu u korist nasilnima, a o njihovom detetu se radi. Sram te bilo!
t

testera

pre 9 meseci

Covece jesi ti video slike i audio snimak? Nisam siguran da bi tako pricao da je tvoja cerka u pitanju
h

hax

pre 9 meseci

kakve veze Juventus ima ovde?!
A

Aleksejko

pre 9 meseci

Gde god da ode igrače fenomenalno sigurno,eto Barseloni desno krilo umesto Dembele i to za dz. Kad je mogao Alonso da beži u Englesku u Celsi može i ovaj u Spaniju i to za mnooogooo manji greh.
T

Transfer Boy

pre 9 meseci

Velika steta za njega. Mnogo je obecavao, svidjao mi se kako igra, posebno sto sam fan Man.Junajteda. Ipak, samo se potvrdilo pravilo - kako jedna zena moze da te upropasti, te ne moze apsolutno niko!
G

GeOs

pre 9 meseci

Upropastila ga zena koja ga je debelo naplavljena i namascena, prijavila za nasilje ? Sa onim slikama kao dokazima, ja ne kapiram ... Ona njega upropastila ? Ja bi reko da je on sam sebe upropastio, ali ajde, sta znam...
T

Transfer Boy

pre 9 meseci

Optuznica nije podignuta usled nedostatka dokaza, tako da...Sto onda i sama ona ulazi u brak sa njim i imace dete kada je on takav manijak i nasilan??
@

@Transferboy

pre 9 meseci

Dečko, živiš na Balkanu, prvi put vidiš da žena ostane sa nasilnikom?
T

Transfer Boy

pre 9 meseci

Ali Engleska nije Balkan..ipak nebitno mi je sve to..samo odluka kluba da se on izbaci iz tima, jer kao navodno steti ugledu, a nije osudjen sudski, sto znaci da nije kriv barem na papiru. Pritom, bio je jedan od najtalentovanijih mladih igraca na svetu..Klub je i tada trebao da stane iza svog igraca (presumpcija nevinosti), sve dok se ne dokaze da je kriv..Izgleda da je medijska presuda jaca i vaznija od zakonske
M

M1899

pre 9 meseci

Pa ta zena se koliko znam udala za tog nasilnika.
I

Ivan FCRS

pre 9 meseci

Engleska je luda kuca, woke propagadna je u punoj snazi pod pokroviteljstvom ljudi na vlasti. Isto kao u americi.
@

@Ivan

pre 9 meseci

Nije "woke propaganda" kad postoji eksplicitan dokaz nečijeg nasilja, "pametni' Ivane.
g

gost....

pre 9 meseci

Sta ima damu ko prasta ako mu je ona oprostila i opet su skupa plus dobili dijete ali ako je klub tako odlucio to treba postovat mogao je biti jedan od bolji u Unitedu pozzzzz
T

Trololo

pre 9 meseci

Poprilicno los potez Junajteda.
D

Dokolicar

pre 9 meseci

Naleteo tupson na profesionalku... jos malo ce ona da saceka, pa ce da ode na drugi cvet, a od njega da naplati sve sto ce zaraditi u karijeri, pogotovo sad kad su dobili dete
2

24.04.1902.

pre 9 meseci

Steta,a momak je obecavao mnogo!
P

Pjer

pre 9 meseci

Terzo???????? Da li citas ti ove vesti? Ponudi mu slatke splavaruse iz Bg-a, masnu platu i imamo krilo za LS!!
K

Kazablanka

pre 9 meseci

Drago mi je kad vidim da na vestima ovakvih nekih desavanja (ako zadjemo u pricu oko Grinvuda i te devojke) ipak ima i normalnih komentara, iako bi to trebalo da bude podrazumevano, a ne izuzetak. Mozes ti decko da budes najbolji fudbaler u istoriji univerzuma, ako si nula od coveka i namerno ugrozavas druge ljude na bilo kakav nacin (verbalno ili fizicki), ne zasluzujes nista dobro i ne zasluzujes nikakav oprostaj.
S

Sejn85

pre 9 meseci

Koliko je samo obecavao, meni je bio jedan od drazih krilnih napadaca, gotivio sam ga zbog toga sto je bio nepredvidiv, sutira i desnom i levom, nezgodan za čuvanje, odlična egzekucija, stvarno je obećavao…..i onda sebi onako da upropasti karijeru i dovede sve u pitanje….usijana glava
g

glavaa

pre 9 meseci

uopste nije usijana namestila ga je riba zabila mu noz u ledja

Marko Stankovic

pre 9 meseci

slazem se imao je završnicu za poželeti ono što Antony i Sancho nemaju sa nogometne strane manchester united-u treba takav igrač a sta fudbaleri rade van svog posla to je nebitno društvene mreže upropastise sve pa i fudbal
u

utdovac

pre 9 meseci

Napokon neki pametan potez od uprave.
v

veseli bojler

pre 9 meseci

Za ovoga prvi put cujem !😂 Nisam ni znao da je u Junajtedu , hehe😂 Dobar posao Junajteda !
I

Inzaghi

pre 9 meseci

Nije bio vredan rizika kao nekad Rajan Gigs.

Falični Tom

pre 9 meseci

Živiš u doba gde se dobri fudbaleri smatraju skoro Bogovima, igraš za klub za koji navijaš, dobijaš dobre pare, krenuo si odlično karijeru i tebi je tvoj dragoceni ego povređen zato što ti ne da. Pritom zaglaviš u zatvor, karijera ne da je dovedena j pitanje nego je gotovo izvesno završena (makar ona koju su ti previđali) i ti nakon svega toga praviš "porodicu" sa tom zmijom? Sine, ti si za dobre batine a ne za Junajted.
R

Realan skroz

pre 9 meseci

A pa prijatelju treba da znas da je on i vecina fudbalera samo trkaci za loptom. Inteligencija im nije jaca strana, sem fudbalske. Pozdrav

Falični Tom

pre 9 meseci

@Realan skroz jasno mi je ali makar si svestan da imaš para, popularan si, pristojno izgledaš i da možeš drugu da nađeš. A ne sebi život da upropastiš.
r

rd7

pre 9 meseci

Nisu smeli da ga vrate, ispravan potez, jel vi shvatate koliko bi samo njegovo prisustvo narušilo atmosferu u klubu, konstatni pritisci itd? Niko nije vredan toga pa i da je novi Messi. Ovo je i za njega dobar potez, negde van zemlje da pokuša, ovde bi ga pritisak uništio, kombinacija toga što skoro dve godine nije igrao plus sav pritisak, ne bi bio ni mrvica igrača kakav je bio pre.
A

Ako cemo iskreno

pre 9 meseci

A ni pre nije bio neki igrac
m

mali radojica

pre 9 meseci

Iskreno mi je žao njega kao fudbalera. Retko talentovan u moru mediokriteta. Ali... Kao čoveka, tukao bi ga dan i noć u tu njegovu ludu glavu. Sve imaš na tacni, mladost, pare, izgled... a ti biješ neku zato što ti nije dala. IdiJote od dečka!
k

kakapq

pre 9 meseci

I na kraju je dokazano da nije kriv, sta god da je bilo pomirio se sa devojkom koja ga je optuzila i sa njom je dobio dete.
S

Statler

pre 9 meseci

Nije dokazano ništa aman! Optužbe su odbačene pre nego što je donešena bilo kakva odluka, jel vi ne shvatate nikako razliku?!
G

Gostica

pre 9 meseci

Baš naprotiv, svejedno ukoliko tuženi povuče optužbu po britanskom zakonu, ukoliko postoji dovoljan broj dokaza i osnova za podizanje optužnice, sud ima potpuno pravo da to uradi i bez saglasnosti onoga koji tuži. Za optužnicu protiv Mejsona Grinvuda nije bilo dokaza i jedino iz tog razloga nije podignuta, plus u korist mu ide i to što mu se Harriet vratila i nakon navodnog "nasilja i silovanja".
D

Dejani

pre 9 meseci

Ako bide igrao u istoj formi prije nego sto je kažnjen onda će biti bomba gdje god da igrao
Z

Zeder

pre 9 meseci

Opostaj je gadna stvar
@

@Zeder

pre 9 meseci

Ja ne mislim da zalsužuje oproštaj, bio je nasilan i nije dobio nikakvu kaznu za to.
j

jedno

pre 9 meseci

6x bolji igrač od antony-a
G

GeOs

pre 9 meseci

Ako za Entonija uopste moze da se kaze da je igrac...