Nema ponuda za Kaspera Šmajhela

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.07.18. | 21:38

"Kasper nam je potreban, sa svojim karatkerom, kvalitetima i doslednošću", kaže Klod Puel

Menadžer Lestera Klod Puel tvrdi da u klub nije stigla nikakva ponuda za Kaspera Šmajhela i veruje da će na svog čuvara mreže moći da računa i u narednoj sezoni.

Odlični danski golman povezivao se sa Čelsijem prethodnih dana, s obzirom da je Tibo Kurtoa na izlaznim vratima Stamford Bridža, a bio je i deo spekulacija oko prelaska u Romu, kada je postalo jasno da Alison odlazi iz Rima.
"Kasper je veona važan igrač za nas, imao je veoma naporno Svetsko prvenstvo. Kasper nam je potreban, sa svojim karatkerom, kvalitetima i doslednošću. Nismo dobili nikakve ponude za njega, nemamo problema sa tim. U ovom trenutku postoji dosta spekulacija, to je normalno", rekao je Puel.

Izabrane vesti

Engleska javnost je dolazak Denija Vorda iz Liverpula za 14.000.000 evra okarakterisala kao da je u pitanju pronalaženje Šmajherovog naslednika na King Pauver stadionu, ali Puel to demantuje.
"Mislim da on može doneti ekipi mnogo više mogućnosti. Dobra je stvar imati konkuenciju između igrača u ekipi kako biste pospešili želju i motivaciju. To je dobra stvar za fokus i koncetraciju", jasan je Puel.

Foto: Action images


tagovi

Kasper ŠmajhelKlod Puel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara