(©Starsport)
(©Starsport)

Nema popuštanja mera, Marakana prazna za Milan

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.02.21. | 11:09

Ta se opcija nije ni pominjala na sednici Kriznog štaba

Crvena zvezda je pokušala da ubedi javnost da će navijači biti poslušni i da će sve bezbednosne mere biti sprovedene. Međutim, Krizni štab Vlade Srbije za borbu protiv korona virusa ostao je dosledan: nema nikakvih popuštanja mera. Dakle, nema ni navijača na utakmici Crvene zvezde i Milana u Ligi Evrope, pa i na svim drugim sportskim takmičanjima u Srbiji.

Izabrane vesti

Zvezdina utakmica nije se ni pominjala, sve mere su na snazi i to je suština“, decidiran je bio dr Predrag Kon posle sednice Štaba.

Time je verovatno ugašena svaka nada crveno-belih da će barem delimično otvoriti kapije stadiona “Rajko Miitć“, jer iako je do utakmice ostalo još devet dana skoro da ne postoje šanse da se logistički sav posao obavi za svega nekoliko. Što će reći da Zvezda protiv Rosonera neće imati podršku publike.

Niti će restorani i kafići raditi posle 20 sati, niti prodavnice posle 21...

Sve od mera ostaje kako je do sada bilo, nema nikvakog popuštanja“, rekao je Kon nakon sednice i dodao da imamo blagi porast brojki zbog povratka sa skijališta i pojave britanskog soja.

Ta brojka iznosi oko 2.000 zaraženih dnevno. Hospitalizovano je nešto više od 3.800 ljudi, na respiratorima ih je trenutno 128. I dok se ti brojevi značajno ne spuste – nema popuštanja mera.



tagovi

FK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda
Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara