Komentari na vest

Nema pregovora, Tuhel već ima ugovor sa Čelsijem do 2024.

G

Gost1111

pre gotovo 3 godine

Zna Tuhel sta zeli. Markinjosa bih volio u dresu Celzija da vidim. Ako ne njega onda bih volio Kulibalija. A msm kad bi Celzi naciljao Sabicera i uzeo dobrog bekap napadaca koji ima drugacije karakteristike od Vernera, ne bi im bilo ravnih. Mozda ce nekima biti smijesno, ali zamislite Mitra u dresu Celzija. Mislim da mu ne bi bilo ravnoga. Neki ce se nasmijati na ovo, ali sjetite se da je to igrac koji je u stanju da razvali odbranu jednog Portugala, a da ne pricam o tome sa zivi u Londonu vec i da je navikao na PL uslove.
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

Лампард на апаратима.
N

Nemanja021

pre gotovo 3 godine

Ne treba menjati ništa, desni spoljnji pokriven Džejmsom i Aspijem, takodje jako mnogo očekujem od Odoija. Napadač ako odu i Žiru i Ejbraham treba, ali neko ko će biti back-up Verneru, idealno Ings ili još bolje Vardi, ali nije realno. I neophodni su zadnji vezni i jedan vrhunski štoper. Rajs i neki od štopera kao što su Kunde, Varan, Himenez, Tores, Škrinjar, lično mislim da bi i Romanjoli živnuo kod Tuhela. Velika greška je puštanje Tomorija, ali šta je tu je.
F

Ffs

pre gotovo 3 godine

Ja bih doveo Kundea, dobrog špica i levog beka koji je ofanzivan pod uslovom da se prodaju Alonso i Emerson. Čelzi dao Tomorija jer smatraju da imaju boljeg u vidu Guija ili kako se već zove. A realno skoro 30m nije lose za Čelzi a ni za Milan. Plus zahvaliti se Bakajoku, Popivodi, Zapakosti, Loftus Ciku verovatno, možda i Zumi. 7-8 igrača prodati i sa nagradnim fondom opet imaju 150-200m da troše
G

Gledddije

pre gotovo 3 godine

Treba spic golgeter. Osvojila se LS, tesko nokaut takmicenje, ali ipak ligu od 38 utakmica je tesko osvojiti sa Vernerom. Fali tu gol masina koja garantuje 30 golova. Da je bio neki vrhunski spic ove sezone umesto Vernera, tipa Levandovski, Haland, Suarez, dao bi 40 golova lagano sa ovim nacinom igre.
l

ljudi, da li neko

pre gotovo 3 godine

zna možda šta treba da uradim ako želim da upišem da budem fudbalski trener, ali u Nemačkoj. Iz Srbije sam, ali bih želeo da se škokujem u Nemačkoj za trenera. Kako to ide dalje?
A

Andrija 89

pre gotovo 3 godine

Svi bi da budu Tuhel, hehe
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

Step 1: naučiš da koristiš google
G

Gosth

pre gotovo 3 godine

taktikgenie a la Thomas Tuchel
E

E!

pre gotovo 3 godine

Samo kad bi uspeli da kupe Halanda ili Kejna, titula bi u PL sledece sezone lagano bila njihova.
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

Jirgen Klop je živ i zdrav, hvala na pitanju.
G

Ghost007

pre gotovo 3 godine

Celzi da se baci na Hakimija i Kejna ili Halanda pa da stvore ekipu koja ce godinama biti u vrhu.
G

Gost9999

pre gotovo 3 godine

Harry Kane bi legao kao kec na 10 Ali za Hakimijem nema potrebe, imaju malog Jamesa, kida i ofanzivno i defanzivno, pritom još domaći