Nema više mrdanja flašica, UEFA preti kaznama

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.06.21. | 17:30

Ronaldo pokrenuo talas, Čerčesov ga prekinuo

Izgleda da manjka kvalitetnog fudbala na Evropskom prvenstvu, pošto je danima jedna od glavnih tema „šah“ sa flašicama Koka Kole i piva na konferencijama za štampu.

Talas je pokrenuo Kristijano Ronaldo, koji je sklonio dve flašice Koke Kole koje su stajale ispred njega na konferenciji, jer je protivnik gaziranih pića. Nakon njega je Pol Pogba sklonio bočicu Hajnekena, pošto je protivnik alkoholnih pića iz verskih razloga.

Izabrane vesti

Onda je Manuel Lokateli nakon pobede italijanske reprezentacije nad Švajcarskom takođe sklonio Koka Kolu, a kompletni cirkus je finiširao selektor Rusije Stanislav Čerčesov koji je uradio potpuno kontra stvar: on je otvorio flašicu čuvenog gaziranog soka i – popio ga.

E, šta su se mrdale flašice – mrdale su se. Evropska fudbalska unija (UEFA) obavestila je fudbalere i selektore da više nema diranja ni Koka Kole ni Hajnekena na konferencija, jer te bočice nisu tu slučajno, tu su kao reklamni materijal, a može se samo pretpostaviti koliko je UEFA inkasirala za to.

Iz UEFA su poručili da bi nacionalni savezi trebalo da informišu svoje igrače o obavezama koje su preuzete kada su došli na EP i da ako do kažnjavanja dođe, to će ići preko leđa saveza, a ne direktno sa računa igrača.


tagovi

EURO 2020UEFAKristijano RonaldoPol PogbaStanislas Čerčesov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara