Nemačka bruji: Virc trenirao u dresu Bajerna

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.06.21. | 11:03

Dovoljno da krenu spekulacije...

Florijan Virc u dresu Bajerna iz Minhena!

Nemačka bruji zbog fofografije mladog veziste Leverkuzena koji na Instagram postavio video u kom se vidi da dok trči na traci nosi na sebi majicu bavarskog kluba.

Izabrane vesti

Dovoljno da krenu spekulacije oko eventualnog transfera.

Mada je tek nedavno potpisao prvi profesionalni ugovor sa Verkselfom (do 2026. godine) mladi reprezentativac Nemačke na oku je evropskih velikana. Pa sad, ako je po ovom video, deluje da bi Bajern mogao da bude u ozbiljnoj prednosti. Jer zašto bi neko nosio njegov dres ako ne gaji određene simpatije, zar ne?

Florijan Virc postigao je svoj prvi profi gol u Bundesligi baš protiv tima iz Minhena. Imao je tada samo 17 godina i 34 dana. Bilo je to prošlog leta u porazu 2:4 na Baj areni. Od tada sjajni tinejdžer nezamenjiv je u startnoj postavi Leverkuzena. Prošlu sezonu završio je sa osam golova i isto toliko asistencija na kontu. Da bi šlag na torti bila evropska titula sa mladim Pancerima, uz dva gola u polufinalu protiv Holandije.

Virc važi za najtalentovanijeg nemačkog igrača, a Bajernu je vezista tog profila neophodan. To je dobro poznato. Čak ima speklulacija kako su Bavarci lako digli ruke od Kaija Haverca jer su odavno "namirisali" bolju opciju u momku iz Pulhajma.

Daleko je od vatre, stoji. Ali ovaj video dobro je "zadimio"...


tagovi

Florijan Vircletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara