Jović slavi sa Lazarom Markovićem
Jović slavi sa Lazarom Markovićem

Nemanja Jović: I dalje mi je krivo zbog propuštenih šansi...

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.07.21. | 14:41

„Nadam se da ćemo igrati više ovakvih mečeva“, poručio mladi krilni fudbaler

 Prošla je određena vremenska distanca od Partizanove premijere u Evropi protiv slovačkog DAC-a, ali utisak je isti. Crno-beli su ispunili sve preduslove da slave ubedljivu pobedu, stvarali su i promašivali šanse. Igra hrabri, jedini nedostatak ogleda se u činjenici da je tim Aleksandra Stanojevića postigao samo jedan gol (1:0).

I taj pogodak Lazara Markovića daje veliku prednost Partizanu., koji bi status favorita trebalo da „overi“ u Slovačkoj. Slično razmišlja i mladi krilni fudbaler Nemanja Jović, koji je imao nekoliko zapaženih poteza. Pokušao je čak i makazicama da savlada Jedličku, ali nije mu se posrećilo.

Izabrane vesti

„Pre svega čestitam momcima na pobedi, koji su od prvog momenta ušli dobro i agresivno u igru. Čestitam ujedno i stručnom štabu i upravi na našoj prvoj pobedi na stadionu i dobrom startu čitave sezone.Naravno,krivo mi je sa druge strane zbog mnogo propuštenih šansi, jer je moglo da bude mnogo ubedljivije kako bismo rasterećenije otišli za Slovačku. Sto se mene lično tiče, jako mi je krivo što nisam postogao gol,i zahvaljujem se šefu Stanojeviću na rečima podrške i strpljenju koje ima za mene.Nadam se da ću se iskupiti u revanšu utakmice“, rekao je Nemanja Jović.

Potencijali reprezentativac Srbije veruje da će i u nastavku sezone stadion u Humskoj biti dobro popunjen.

„Prvi put igram na našem stadionu,pred našim navijačima i zaista je osećaj fantastićan kad je stadion pun.Naravno,nije sav kapacitet bio moguć, ali je za mene ovo bilo nešto posebno! Zaista želim da igram što vise ovakvih utakmica.Što se tiče ekipe Dunajske Strade, oni su solidan protivnik, igraju grub fudbal, nadam se i mislim da ćemo da prođemo dalje, zaslužujemo to...“, dodao je Jović.


tagovi

Nemanja JovićLazar MarkovićAleksandar Stanojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara