Nemanja Mihajlović potpisao za Bolu

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.09.20. | 14:28

Bivši igrač Partizana u Turskoj traži kartu za Belgiju

Srpsko krilo Nemanja Mihajlović nastavlja karijeru u Turskoj. On je danas potpisao dvogodišnji ugovor za tamošnjeg drugoligaša Bolu.

Nekadašnji ofanzivac je slobodan igrač otkako je pre nekoliko meseci raskinuo ugovor sa poljskom Arkom u koju je zimus došao iz Herenvena. Mihajlović je nedavno trenirao desetak dana sa Teleoptikom kako bi održavao formu, a onda je stigla ponuda iz Turske. Tačnije, preporuka iz Belgije. Belgijski Vesterlo i turski Bolu već dve godine imaju saradnju pošto imaju istu skauting službu, pa su Belgijanci preporučili Turcima da angažuju Mihajlovića i vrate ga u formu što bi mogla da mu bude odskočna daska za dolazak u belgijski fudbal.

Izabrane vesti

Pomenuti klub je bio sjajna odskočna daska za Aleksandra Prijovića kada mu je karijera zapala u krizu posle neuspešnih epizoda u Đurgardenu i Trumzeu. Prijović je na mala vrata tada došao u Bolu i eksplodirao. Za sezonu je dao 16 golova na 31 utakmici i obezbedio transfer u Legiju iz Varšave, a dalje je sve poznato. Turci veruju da sličan efekat mogu da naprave i sa Mihajlovićem

Bolu je prošlu sezonu završio na 15. mestu u turskom drugoligaškom karavanu.


tagovi

Nemanja MihajlovićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara